Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD DERE UNNA! Man må betale 369kr toll i tillegg. De er utrolig utydelige på dette! Står med liten skrift som en bitteliten del av deres vilkår og betingelser. Dårlig gjort ovenfor kundene sine å ik... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg købte Nanolash serum og begyndte at påfører morgen og aften. Efter blot 2 uger havde jeg sviende øjne hver dag, blåmærker fra der hvor produktet havde ramt huden over øjnene. Jeg fik store mø... Ver mais

1,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Svindyrt, må bet mva/toll/gebyr

Svindyrt når det tilkommer mva/toll/gebyr. Blir ca dobbel pris ift norske nettbutikker! Komme ikke opp info om dette når en går til kassen. STYR UNNA, kjøp heller på khente norske nettbutikker

25 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Ik heb 3 keer de mascara gekocht want…

Ik heb 3 keer de mascara gekocht want ik bleef volhouden. De eerste mascara was erg droog alsof het een oude over de datum was ,de tweede mascara was super goed en bij de derde mascara weer erg droog. Ben wel tevreden over de primer mascara en de serum ook wel tevreden

23 de fevereiro de 2026

Echt niet aan te raden…

Voor mij werkt het wimperserum helemaal niet. Na een aantal dagen gebruiken zoals wordt aangeraden ontstonden er bij mij diepe donkere kringen rondom mijn ogen die weken lang zichtbaar bleven. Ook waren mijn oogleden op de plekken waar het serum direct werd aangebracht zwaar geïrriteerd. Ik maak me zorgen over of de donkere kringen ooit nog zullen afzakken, dit is echt niet wat ik ervan had gehoopt. Misschien groeien je wimpers er wel van, maar de bijwerkingen wegen voor mij veel zwaarder. 😢

9 de fevereiro de 2026

No os fiéis de ellos

No os fiéis de ellos, para vender muy rápidos pero he tenido que hacer una devolucion de un producto por tenerlo duplicado y me confirmaron por email que lo hiciera sin problema, me costó 12€ el envío de la devolución y no me devuelven el dinero. Hace más de un mes que lo recibieron y siguen sin hacer el reembolso de mi dinero.(114€) y además ya no contestan ni a los emails. Son unos sinvergüenzas. No compréis hay otras marcas mejores y no son polacos como estos. Han demostrado no ser serios.

8 de outubro de 2025

GEVAARLIJK

Oh oh oh, wat een beschadigen aan mijn ogen. Groeiden mijn wimpers, jazeker, maar met een heel onveilig middel heb ik veel meer schade aan mijn ogen gekregen. Ik heb zo ontzettend veel spijt van dat ik dit heb gebruikt, dit zou verboden moeten worden!!!!

31 de outubro de 2025

Kan ikke anbefales

Købte vippeserum og efter første påføring ,var jeg helt rød og irriteret omkring øjnene og er det stadig efter 2 dage.Tør ikke bruge den mere.Havde desværre ikke læst anmeldelser på trustpilot før køb.

9 de novembro de 2025

vippe serum

Jeg har prøvet deres vippe serum, og den virkede i starten. Jeg fik lange vipper, men efter noget tid begyndte de at falde ud, blev udtørrede og knække.

8 de agosto de 2025

Really bad customer service

Really bad customer service. I saw ingredients was a prostaglandins and didn't want to use it. I should have done my research earlier. I tried to return but they don't answer their emails. I am raising complaint and returning product anyway

13 de outubro de 2025

I would rate this product 0

I would rate this product 0
It should not have passed testing - cannot have even been tested. The morning after using the lash serum which is the first time using the product, my eyes were itchy, bloodshot and swollen. As the day has gone on my eyes are getting worse, they are burning, extremely red and blood shot feel bruised. Do not buy!!

9 de outubro de 2025

Awful!

The first night of trying my serum I woke up the next morning with massive swollen eyes that were burning. I have never had this before from my NYK1 lash serum. I have tried it a few times since and every time my eyes swell and go sore for days - I dont know what’s in the serum but I wouldn’t recommend.

28 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Svier i øjnene og vipperne faldt af

Jeg blev desværre virkelig skuffet over dette vippeserum. I starten så jeg faktisk en god effekt – vipperne virkede længere og kraftigere. Men efter noget tid begyndte det at gå helt den anden vej: jeg fik huller i vipperne, enkelte strå der strittede i alle retninger, og mange vipper faldt simpelthen af. Derudover sved det ubehageligt i øjnene næsten hver gang, jeg brugte det. For mig endte det med at gøre mere skade end gavn. 👎

1 de junho de 2025

Na 2x aanbrengen vuur rode oogleden

2x aangebracht en meteen vuur rode oogleden. Door gebruik zijn mijn lenzen aangetast. Ondanks voorzichtig aanbrengen. Je wrijft soms in je ogen, daardoor komt er wat op de lens terecht wat erg brand. Ik ga weer over op de wimperserum van kruitvat (3x zo goedkoop zonder allergische reactie)!

22 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Currently sat in an opticians after…

Currently sat in an opticians after using the Nanolash eyelash serum. My eyes started itching a day after application, yesterday the eyelid was red/swollen and the eye slightly bloodshot, nighttime I could feel pain and when I’ve woken this morning it was bloodshot, the eyelid really swollen and sensitive to light. I will not be using this again which is such a waste of money. Do not risk buying, so many other reviews saying the same thing about allergic reactions which I wish I had read before.

26 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Na één keer gebruik extreem rode ogen

Na één keer gebruik extreem rode ogen. Ik durf het product niet meer te gebruiken, omdat de roodheid zo erg is. Kan dus niet oordelen of het product voor wimpergroei zorgt. In ieder geval wel voor een geïrriteerde huid. Wees voorzichtig!

26 de junho de 2025

Veranderd je oogleden!! Niet gebruiken

Serum eerst dagelijks in gebruik genomen. Ik kreeg zwarte kringen rondom de wimperlijn.
Ervoor gekozen om de dag het aan te brengen. Nu heb ik een maand later een ooglid die serieus er anders uit ziet dan mijn andere ooglid. Ik hoop dat dit nog wegtrekt anders heb ik gewoon een ooglidcorrectie nodig door deze shit.

19 de junho de 2025

Svier i øjne.

Svier i øjne.
Vildt at man kan få lov til at sælge sådanne produkter.
Købte en lash shampoo da jeg har lashes på. Det begyndte at svie med det samme og mine øjne var knald røde efter.
Har jeg ALDRIG oplevet med andre lash shampoer.

17 de junho de 2025

Reaction serum

J ai utilisé ce serum 2 fois. Yeux très irrités, rouges durant 48 heures. Produit à proscrire

4 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais