The Native Translator Opiniões 153

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte en profesjonell og nøyaktig oversettelse med høy språklig kvalitet, rask levering og svært god kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Svært fornøyd med kvaliteten fra The Native Translator. Presis terminologi, pålitelig levering og profesjonell håndtering av både juridiske og tekniske tekster.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi gå oppgaven for statsautorisert oversettelse av en testament fra italiensk til norsk til Native Translator og til et firma med mye kommersielle oversettelse . Følte oss trygg med Native Translator... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

The Native Translator leverte enestående oversettingstjenester som virkelig imponerte meg. Oversettelsene var nøyaktige, konteksttilpassede og utført med stor presisjon. Hele prosessen var sømløs og r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

The Native Translator
er del av sveitsiskbaserte The Translator Group. TTG er en av de få europeiske oversetterbyråene som er sertifisert både i Europa og Nord-Amerika, og tilbyr tjenester til selskaper, offentlige etater og enkeltpersoner over hele verden. TTG tilbyr spesialiserte oversettelsestjenester som spenner fra oversettelser innen teknisk og juridisk til markedsføring, finans, helsevesen og medisinsk. Vi tilbyr effektive språktjenester og -løsninger i verdensklasse for oversettelse av fremmedspråk, lokalisasjon av programvare, nettsideoversettelse, flerspråklig desktoppublisering og prosjektledelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Meget fornøyd

Fantastisk rask, vennlig og god service.

19 de abril de 2020

Tack Ida!

Bästa hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget korrekt og profesjonelt arbeid

Jeg har hatt behov for sertifiserte oversettelser med alle stempel på flere språk. The Native Translator har levert utrolig raskt/på under et døgn. Meget profesjonelt.

14 de abril de 2020

Topp kundeopplevelse!

Topp kundeopplevelse!
Tusen takk for raske tilbakemeldinger og god service.

12 de fevereiro de 2020

Takk Sigvard!

Classificada 2 em 5 estrelas

Flott oversettelse, men...

Flott oversettelse, tok 15 min. Men å betale 910kr for 15 min jobb er jo overpris, det må det jo være.

Om oversettelsen tok 1 time, så er det godt innenfor fristen som ble satt til 1 dag. Men, om timelønnen faktisk ligger på 870kr, i underkant av 7000kr Om dagen, eller rundt 2 millioner kroner i året (a 300 arbeidsdager, 8 timer) opplevde jeg det som en nokså Høyt priset tjeneste.

På den andre siden, er dette mitt første møte med oversettelsesfirmaer, mulig det er normen. Håper dog oversetterne sitter igjen med en rettferdig andel i det minste da.
Mvh, Håvard Moum

10 de fevereiro de 2020

Hei Håvard,

Du har betalt NOK 870 ikke 910 (EUR 86).
Det er en statsautorisert oversettelse fra fransk til norsk og oversettelsen tok ikke 15 minutter, men 1,5 time.

Med vennlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask respons og overveldande effektivitet.

Veldig rask og effektiv oversetting 1 side cubansk, offisielt stempla dokument på spansk, til norsk, av autorisert oversettar. Fekk det attende på epost ferdig oversatt 2 dagar etter! Fantastisk. No ventar eg og håpar det går like greitt med papirutgåva som vart postlagt samme dag.

27 de janeiro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk akkurat det vi ønsket

Fikk akkurat det vi ønsket, og kontaktpersonen var kjapp med å svare hver dag, noe vi satt veldig pris på. Alt i alt en kjempeside, anbefales på det sterkeste!

16 de setembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais