NaviCenter Den Haag Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een topbedrijf! Eerder heb ik hier een CarPlay-systeem voor mijn Mazda gekocht, dat we zelf hebben geïnstalleerd. Omdat we daar zo tevreden over waren, heeft mijn man afgelopen vrijdag een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen. Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze topper heeft mijn Toyota Camry voorzien van een Alpine Halo9. Ik had meerdere bedrijven benaderd maar niemand durfde de uitdaging aan te gaan. Nico zag het wel zitten en hield mij tijdens de klus... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios e equipamento para carros

Autoradio en Navigatiesystemen

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

841 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 37% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

100 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Carplay/android auto in BMW

Afgelopen woensdag hebben wij Carplay/Android auto in onze BMW 530i xDrive laten zetten. De service was goed en we zijn tevreden naar huis gegaan.

5 de fevereiro de 2025

Top service

Heldere communicatie in het bestel traject, vakkundige inbouw waar alles na installatie goed uitgelegd werd. Kortom twijfel niet met bestellen en qua inbouw gaat het heel netjes!

7 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Perfecte Navigatieoplossing.

Ik heb bij NaviCenter een navigatie en multimediasysteem gekocht met Apple Carplay. Met name omdat de navigatie van mijn Opel Zafira uit 2016 meer frustratie opleverde dan ons naar de juiste plek bracht.
NaviCenter heeft de juiste oplossing gebracht met een zeer nette inbouw en werking van het systeem. Carplay werkt perfect, waar ik erg blij mee ben. Daardoor kun je je eigen navigatieapp gebruiken op een groot scherm met geluid etc van de auto. Ook werd ik blij van de koppeling met de originele achteruitrijcamera van de Zafira! Dus geen extra kosten en een beeld op een helder en groot scherm.
En een goede vriendelijke service en uitleg van het systeem.
Voor evt latere verkoop kon ik het oude Zafira systeem meenemen.

6 de fevereiro de 2025

Top bedrijf

Top gozer. Ik had een android scherm van een ander bedrijf bij hem laten inbouwen in mijn c klasse. Dat kon op korte termijn. Kon wachten in de wachtkamer. Kon netflix kijken kreeg drinken aangeboden. Voor dat ik het wist was hij al klaar. Hij heeft nog de tijd genomen om door de menu's heen te gaan, alles laten zien en telefoon verbinden. Onderweg naar huis deed de audio even raar. Meteen opgebeld want hij is goed bereikbaar. Dit was een instellingsfout die hij meteen herkende en mij snel kon vertellen hoe ik dat kon aaanpassen. Nu een week verder, helemaal geen problemen. En hij doet installaties van alles met elektronica. Heeft mij ook goed advies gegeven over een upgrade van mijn audio installatie.

20 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

carplay…

Heeft er voor gezorgd dat ik carplay heb op m'n iets verouderde Android radio.
Werkt prima.... Goede service...👍🏼

23 de janeiro de 2025

Topbedrijf

Een betrouwbaar en eerlijk bedrijf die doen wat ze beloven. Een goede radio gekocht waar ik al een tijdje naar op zoek was. Voor een redelijke prijs, echt helemaal top. Een aanrader

22 de janeiro de 2025

Really good job

Really good job. He knows the job & he is very very helpful. He did a very good job.
I will recommend him anytime.

18 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en perfecte inbouw gewenst, kies Navicenter!

Na een hele snelle reactie zelfs op zondag in de vakantie, direct goed advies over welke aftermarket Android Auto radio ik het beste kon nemen voor mijn Mazda 6. Ondanks de drukte na de vakantie gelijk een afspraak kunnen inplannen. Ondertussen zit de radio erin en wat een beauty, alsof hij er altijd al in had moeten zitten. Gelijk een achteruitrij camera erbij en wat reageert de radio snel. Alles perfect weggewerkt en netjes uitgelegd hoe alles precies werkt. Geen vraag is teveel en zelfs na een hele drukke dag, gewoon nog even de tijd nemen om iets uit te leggen! Als je ergens iets wilt laten inbouwen doe het dan bij Navicenter!

17 de janeiro de 2025

Vw Amarok

Ik heb onlangs het touchscreen van de radio vervangen en ik ben er erg tevreden over. Goede prijs en ook fijne service. In slechts 40 minuten was de radio gereed en was het systeem geüpdatet

13 de janeiro de 2025

Achteruitrijcamera

Ik heb eergisteren een achteruitrijcamera laten installeren in mijn Mazda CX-5. Ik ben zeer tevreden en de camera werkt naar tevredenheid😊 Alleen is het nog even wennen. Nog bedankt voor het vakkundig inbouwen en service.

10 de janeiro de 2025