Jeg købte en Park Lite FS11 hos Thansen for ca. 6 måneder siden og har sat helt nyt batteri i den. Den udvendige skærm viser kun halvdelen af displayet på grund af en teknisk fejl, selvom den... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig effektiv hjælp fra kundeservice. I forbindelse med at Park Life viste en halv time senere end jeg parkerede, skrev jeg til kundeservice. Et par timer efter fik jeg hjælp til at rette fejlen på... Ver mais
Needit (Parklife p-skive) leveret sammen med min Volvo for 3 år siden, har nu svigtet ved at det lille display på bagsiden (stort set usynligt) står og blinker samt at der intet vises på displayet for... Ver mais
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Desværre er der i de nuværende produkter, tale om et omstændeligt design, især ved vedligeholdelses-batteriskift.
Batteriskift:
- det er så besværligt, at jeg ikke tror, at Needit har testet dette, i en aktuel bil.
Jeg har pga. dette nu bandet og svovlet - med de 2 modeller vi har (Lite & FS05).
I en bil, er blot det at "komme frem til enheden" en udfordring... pga. bilsædet, at man glider tilbage i sædet, og pga. den akavede placering.
Display :
- Lite: Indstilling er alt andet end let - pga. placering etc.
- FS05: Displayet synes ikke at fungere - indtil man "ser displayet lige for" - og det kan man FØRST, når enheden er afmonteret!
Ift Mavesår & Forhøjet-Blodtryk:
- de her enheder, er desværre gode kandidater - ift. at være de elektronik-enheder, som når længst, op ad denne rangstige!
- og vore naboer har helt sikkert undret/moret sig - når man frustreret bander og svovler, undervejs i processen - og tager adskillige ture ind/ud af bilen.
Dansk Design :
- det er desværre ikke til mere end 2 stjerner (egtl. 1, men da needit vendte åbent tilbage, så 2).
- design er mere end blot at "det ser godt ud, ikke!" - og "den virker fra start",
- praktisk sans, er en essentiel del af et sådant design (især i de besværlige positioner, hvor p-ure skal have skiftet batterier).
Så - please test fremtidige produkter, i alpha/beta-fasen - ude i en bil.
Og please kør igennem, hvad der er udfordrende med de nuværende modeller.
Så I kan komme ind i en ændrings-proces (få gang i hjernernes optimerings-kompetence) - og derved kan skabe de bedst mulige produkter fremover (ift. bruger-oplevelsen ved især batteriskift & justering).
---
Svar til NeedIt.dk :
Tak for at I svarede - og især for, at tager en teknikers feedback alvorligt.
(I dette tilfælde en ældre & meget frustreret en af slagsen).
Jeg har ændret anmeldelsen - til at afspejle jeres lydhørhed.
Og, jeg tolker derudfra, at der ikke har været mange, der har været så konkrete i deres feedback - således at I reelt har manglet guide-linjer /hvad brugerne mener!
Mvh Jan
/ex. elektronik-tekniker & tester/udvikler.

Køb ALDRIG en ParkOne.
Har desværre købt en ParkOne exclusive. Den har lige i dag kostet mig 950,- fordi der ikke er nogen tydelig alarm der angiver at batteriet skal skiftes. Hvor svært er det lige at sætte en lille lyskilde på bagsiden der blinker når det er tid at skifte batteriet. Jeg ved godt at der er en lysdiode der blinker i 10 sek hver gang ved ind eller ud af parkeringstilstand. Det hjælper ikke en dyt, dels er man ved starte eller slukke bilen og kigger da slet efter en lille lysdiode der blinker i 10 SEKUNDER og er placeret helt åndssvagt ned mod instrumentbrættet så man slet ikke kan se den. Kæmpe møjprodukt.

Resposta da Needit
Køb ikke ParkOne p-skive. Man kan ikke stole på den p-skive! Min virkede ikke efter blot 3 mdr. Det kostede mig en parkeringsbøde, Needit nægter at betale. Dårlig service!

Resposta da Needit
Ich habe mir jetzt bereits drei mal die
elektronische Parkscheibe Park Lite SOLAR I gekauft. Beim dritten Mal war die Zeitanzeige leider fehlerhaft.
Beim Kontakt mit dem Support wurde mir direkt geholfen und ein Ersatz Produkt vorgeschlagen.
Vielen lieben Dank. Gerne wieder
Købte en ParkOne X i god tro om at den ville spare mig for en p-afgift. Modsat må jeg erkende at den er skyld i p-afgiften. Stoller aldrig på den p-skive igen! Det skulle være så smart, men efter 6 måneder fejler teknikken og har på en eller anden måde genstartet sig selv således p-skiven viser blank = p-afgift. Aldrig igen!! Hvis så bare den “smarte” alarm ville udløses i sådan situationer. Langt fra et kvalitetsproduk!!

Resposta da Needit
Fantastisk kundeservice, jeg fik alt den hjælp jeg kunne ønske mig, det er utroligt venlige og imødekommende.

Resposta da Needit
Ich benutze seit einigen Jahren die Parkscheibe needit micro. Plötzlich und unerwartet gab es ein Problem mit der Parkscheibe. Nach der Suche nach Abhilfe wurde mir von einem freundlichen Support-Mitarbeiter sehr schnell geholfen. Needit hat nicht nur sehr gute Produkte, sondern auch tolle Mitarbeiter!
Sikke en dårlig service, købte en Parklife med en (flere steder beskrevet) minimums batteri levetid på ti år.
Efter nogle år er den nu løbet helt tør for batteri, da jeg ringede ind var svaret bare at jeg jo ikke kunne se om det var en batterifejl eller ej. På trods af jeg forklarede, at indikatoren gradvist blev svagere.
Jeg bliver også informeret om at standard levetiden på batterier jo kun er to tre år, så de ti år er en Maks holdbarhed.
Det er bare på ingen måde det er de reklamere med, eller det der står på pakken eller i brugsanvisningen.
Så dybest set har jeg betalt 300kr mere for et produkt der skal skiftes hvert 5år, fremfor at kunne nøjes med et billigere produkt, der bare skal have nye batterier, og der har den tilføjede bonus at advisere om at den løber tør!
ØV

Resposta da Needit
Jeg købte en Park Safe FS45, men efter 5 måneder fik den en fejl på batteriet, så den blev ved med at bippe, når der ikke var sollys (nat/regnvejr). Kundeservice var ikke til nogen nytte, da jeg ikke havde opbevaret en kvittering. Den var købt i Bilka, en kvittering ville efter 5 måneder være ulæselig, så det gemmer jeg ikke for den pris. Jeg vil ikke købe en Park Safe igen!
Køb aldrig deres produkter.
Jeg havde en park life, den skulle holde i 10 år. - det står også på deres hjemmeside.
Den holdte i 5 år, hvilket resulterede i en p afgift på 910 kr.
Vanvittigt dårligt produkt!
Jeg har talt med deres kundeservice som henviser til 2 års reklamation, er den mere end 2 år er de ligeglade!
Så man reklamerer med 10 år og er ligeglad med produktet holder.
Det er lige til Forbrugerombudsmanden for vildledende markedsføring!
Jeg går videre med det her.
Til alle der læser dette, Onoo har lavet et nyt p ur som fungerer bedre.
Stol ikke på Park Solar One (Needit)
Købte den elektroniske p-skive for 3 mdr. siden, og indstillede den korrekt ifølge manualen. Har flere gange, siden da, oplevet at den indstiller tiden forkert ved parkering. Trods det at jeg efterfølgende har korrigeret indstillingerne fortsætter problemet. Det har nu kostet mig en parkeringsbøde på 875 kr.
Kundeservice er fuldstændig ubehjælpelige, og beder mig bevise, at deres produkt er fejlbehæftet. Dette til trods for at jeg har vidner på, at deres produkt fejlvurderer tidsindstillingen. De fraskriver sig alt ansvar. Køber aldrig deres produkter igen, og vil råde andre til at holde sig fra det også.
Havde købt en Park one solar, som jeg skulle flytte i bilen og ville bruge nye puder. Inden montering tænkte jeg, at det var smart at få renset godt af. Brugte alm. Sprit med det resultat, at tallene faldt af.
Kontaktede firmaet for at høre, om jeg kunne købe et nyt "sæt tal".
Istedet byttede de min p-skive til en helt ny!!!
Super service 👌
Efter 1 år:
Tallene løber ned af skiven som i en tegnefilm.
Elektronikken kaput.
Det er retur til papskiven nu.
Jeg har haft en p-skive herfra i lidt over et år. Den er pludseligt stoppet med at virke hvilket har resulteret i en parkeringsbøde.
I står ikke inde for jeres eget produkt og vil ikke tage p-skiven retur og fremsende en ny.
Derudover laver i også forskelsbehandling på jeres kunder, da I ikke vil dække min p-afgift - det har I ellers tidligere gjort, hvilket I også selv har indrømmet pr. mail.
Jeg må desværre udtrykke min skuffelse over jeres service. For at gøre det kort: Det virker til, at Needit forventer, at kunder udskifter P-skiven hvert andet år, eftersom reklamationsretten kun gælder i to år. Derudover anbefaler Needit, at man kontrollerer skiven et par gange om ugen for at sikre, at den både fungerer korrekt og viser den rigtige parkeringstid – hvilket i mine øjne underminerer idéen om en automatisk P-skive. Det er absolut sidste gang at jeg har købt jeres produkter.
Jeg købte en ParkLife fordi de reklamerede med 10års levetid.
5 år efter er den gået død og jeg står med en park.bøde på 875,-
Havde jeg da bare købt en billig model der giver lyd når den er ved at løbe tør for batteri.....
Nu går jeg videre til Needit.dk og ser hvad de siger. Så måske bliver denne oplevelse ændret til 5* men mon ikke den bliver ændret til en enkelt * i stedet!
Jeg fik så det svar jeg forventede. De tager ikke ansvar for at de reklamerer med op til 10 års levetid.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.