Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Powiem tak, gdybym miała się sugerować komentarzami to nigdy bym w tym sklepie nie dokonała zakupu. Natomiast mój zakup od początku do końca przebiegł bez komplikacji. Maile od zakupu, po pakow... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de televisões
  2. Loja de eletrodomésticos
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

SKLEP AGD, RTV, KOMPUTERY, GSM, FOTO. Najniższe ceny telewizory led 3d plazmowe aparaty i kamery cyfrowe kino domowe pralki lodówki kuchnie promocja piekarniki zmywarki laptopy

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

UWAGA. NIE WARTO!

Najgorszy sklep w jakim kupowałem. Odesłałem w ramach rękojmi głośnik. Specjalnie spakowałem go poza oryginalnym opakowaniem w dodatkowy karton z wypełnieniem a oni odesłali towar owinięty lekko streczem samym. Oryginalne pudełko zostało uszkodzone. Gdyby nie rekompensata Allegro nic bym nie otrzymał. Oni się nie poczuwają. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. N I E. P O L E C A M!

30 de janeiro de 2025

Uwaga

Uwaga, sprzedają towar na Allegro, którego nie posiadają! Nie polecam w stu procentach

20 de janeiro de 2025

NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE

PL: Ten sklep sprzedaje wadliwe produkty. Kupiłam odkurzacz Rumba, który nie sprząta i wypluwa brud. Zwróciłam go dwa razy załączając zdjęcia i filmiki i za każdym razem twierdzili, że odkurzacz jest totalnie sprawny. Na prośbę o ekspertyzę techniczną wysłali mi dokument, która wyglądał jak templatka - napisany w 5 minut, bez podpisu technika. Zgłoszę ten sklep za ich nieuczciwe praktyki, co za oszustwo. Nie polecam tam niczego kupować
------
ENG:This shop sells faulty products. I purchased a Rumba vacuum cleaner that doesn't clean up and spits out the dirt. I returned it twice attaching photos and videos for proof and both times they claim there's nothing wrong with it. When asked for a technical expertise - they sent me a templated answer that looked like a fake. I will report this stor for their unfair practices, what a scam. Don't buy anything there

21 de agosto de 2024

Dostałam niesprawny towar

Dostałam niesprawny towar. Kurier odbiera go ode mnie od listopada 2023 (mamy koniec stycznia 2024) . Moja reklamacja jest cały czas odrzucana z powodu niedostarczenia towaru. Po kilku wymianach wiadomości przestałam dostawc w końcu odpowiedzi na swoje wiadomości. Zostałam z niesprawny towarem bez zwrotu pieniędzy.

20 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Niestety opinie potwierdzają prawdę i…

Niestety opinie potwierdzają prawdę i fakty. Jest super do momentu reklamacji, a że sprzedają wadliwy sprzęt to reklamacja jest pewna jak i ich odp czyli „Nie uznajemy, bo czujemy się bezkarni”

28 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam. Ostatni raz kupiłem sprzęt przez ten sklep. Zamówiłem kuchenkę mikrofalową oraz piekarnik pod zabudowę . Mikrofala przyszła ta którą zamówiłem , natomiast piekarnik zupełnie inny , dużo gorszy model o połowę tańszy. Napisałem reklamację do sprzedawcy z informacją , że zależy mi na czasie ( w końcu to ich błąd i taką sprawę załatwia się od ręki). Niestety rozpatrywanie tak oczywistej reklamacji zajęło im prawie dwa tygodnie . Myślę , że trwało by to jeszcze dłużej gdybym się nie upominał . Aby tego było mało nie usłyszałem nawet słowa przepraszam . Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie .

13 de julho de 2023

Unikać jak ognia!

Unikać jak ognia!
Zamówiłem pralkę z dostawą KOMFORT, obejmującą instalację i sprawdzenie działania urządzenia, ale nic z tych rzeczy. Firma kurierska miała wpisaną dostawę STANDARD. Po kłótni z dostawcami/instalatorami sam musiałem odłączyć starą pralkę, a po podpięciu węża król montarzu wesoło obwieścił, że mają fajrant, podsunął mi jeszcze kwit do podpisania, że odebrałem pralkę. Zostawili syf w postaci kartonów i steropianu i tyle ich widziałem. Po złożeniu reklamacji konsultant firmy NEO24 stwierdził, że skoro podpisałem protokół odbioru, to znaczy, że wszystko było w porządku i reklamacji nie uwzględnią. Żegnajcie moje 140 złotych.

27 de julho de 2023

Niekompetentni pracownicy

Obsługa dramatyczna, w dziale reklamacji nie potrafią zamówić kuriera i nie widzą problemu, że sprawa trwa ponad miesiąc.

Firma zatrudnia niekompetentnych ludzi - KUP GDZIEŚ INDZIEJ

1 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo zadowolona

Natomiast mój zakup od początku do końca przebiegł bez komplikacji.
Maile od zakupu, po pakowanie towaru i informacje o dostawie.
Kurier pozwolił rozpakować towar( piekarnik ) aby sprawdzić czy jest wszystko Ok.

Jestem bardzo zadowolona 😀😀

7 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Moim zdaniem najgorsza firma z jaką…

Moim zdaniem najgorsza firma z jaką miałam do czynienia! Zamówiłam u nich zmywarkę i zapłaciłam za to by przyjechała w konkretnym dniu w godzinach 8-12. Do tej pory nie mam zmywarki. Nie mogę się również doprosić maila o anulowaniu zamówienia po tym jak poinformowałam ich że chcę zrezygnować z ich usług i anulować zamówienie. NIE KUPUJCIE U NICH SZKODA CZASU, NERWÓW i ZDROWIA.

9 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Sklep chyba jest w zmowie z…

Sklep chyba jest w zmowie z producentem, bo razem z serwisantem przysłanym na ekspertyzę zinterpretowali protokół szkody w taki sposób, że nie zawiera ani jednego prawdziwego słowa. Kłamią w żywe oczy. Mało tego, zrzucili winę za wady na mnie twierdząc, że powstały w wyniku użytkowania, chociaż są dowody na to, że jest inaczej. Ponadto złamali prawo - reklamacja miała być rozpatrzona w ciągu 14 dni, a oni ją rozpatrzyli dopiero po 3 tygodniach. Za anulowanie negatywnego komentarza oferują bon. Coś takiego też powinno być rozpatrzone przez prawo.
Nie wiem, dlaczego nie ma sposobu na takich oszustów jak Neo24. Powinni zapłacić wysoką cenę za traktowanie klienta w ten sposób.

23 de dezembro de 2022

Tragedia jeśli idzie o zwrot w ciągu 14 dni

Tragedia jeśli idzie o zwrot uszkodzone towaru, sprzęt się zepsuł po 2 dniach, napisałem że robię zwrot w ciągu 14 dni od zakupu ale mają to gdzieś, wysyłają na gwarancję do producenta i mam sobie czekać a o zwrocie zgodnie z polskim prawem można zapomnieć. NIE POLECAM

3 de outubro de 2022

Reklamacje - droga przez mękę

Nadszedł czas na drugi etap reklamacji w neo24. Widzę ze szykuje się taka przeprawa jak ostatnio (około dwumiesięczna) dlatego po otrzymaniu "ekspertyzy" możecie sobie darować odsyłanie do kolejnego pseudoserwisu. Jeżeli dzisiaj (12 sierpnia) dostaję smsem informacje: "Szanowni Państwo, reklamowany towar został zgłoszony do autoryzowanego serwisu w celu dokonania sprawdzenia towaru. Pozdrawiamy NEO24", natomiast paczka trafiła do was 5 sierpnia to co zrobiliście przez te 7 dni? Tak jak zaznaczyłem w reklamacji żądam zwrotu pieniędzy.

Co ciekawe wiele portali opiniujących sklep neo24 nie ma możliwości dodawania nowych opinii. Wniosek nasuwa się jeden.

12 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Nieuczciwe unikanie odpowiedzialnosci z rekojmi

Zglosilem reklamacje z rękojmi w związku z wadą którą wykryłem podczas użytkowania piekarnika po kilku tygodniach od jego zakupu w neo24. Piekarnik jest nieszczelny z lewej strony ponieważ odeszła okleina od drzwiczek szafki która jest z lewej strony piekarnika. Piekarnik został zamontowany przez neo24 od ktorego go kupilem w ramach uslugi montazu, a wiec kompleksowo w ramach rękojmi odpowiada on za tego wszelkie problemy, które albo wynikają z wad tego egzemplarza piekarnika albo z nieprawidlowego jego zamontowania przez nich. Wady takiej oczywiscie nie mozna bylo stwierdzic przed rozpoczęciem użytkowania pierkanika, i dopiero ujawniła się ona po kilku jego użyciach. Niestety otrzymałem od Neo24 odmowę podpartą nielogiczną argumentacją sprowadzającą sie do tego, że podpisałem bez zastrzeżeń protokół odbioru usługi montażu oraz że w ankiecie zaraz po usłudze wystawiłem pozytywną opinię.
Jest oczywiste, że tego typu wady jakie się ujawniły po czasie nie byłyby do wykrycia na oko bez rozpoczęcia użytkowania piekarnika.

Neo24 zachowuje się nieuczciwie i próbuje uniknąć odpowiedzialności z rękojmi podając nielogiczne argumenty, nie proponuje żadnego rozwiązania ani nawet diagnozy wady przez swoich technikow a dodatkowo mi wysyla klauzule, ze nie dopuszcza żadnych poza-sądowych metod mediacji konsumenckiej, zapewne licząc na to, że nie będę zadawać sobie trudu aby pójśc do sądu na paroletnią batalię z nimi.
Omijajcie Neo24 z daleka.

4 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Sklep nie wywiązuje się z umówionych z…

Sklep nie wywiązuje się z umówionych z klientem terminów dostaw, towar miał być dostarczony w czwartek. Specjalnie wzięliśmy wolne i czekaliśmy na dostawę sprzętu w remontowanym nieogrzewanym domku. Dopiero po telefonicznej interwencji okazało się że dostawa PLANOWO będzie w kolejnym dniu, bo firma ma 48 godzin na dostarczenie przesyłki! Szkoda, że o takich "planach" i dwudniowych terminach dostaw nikt klienta wcześniej nie uprzedza.

26 de maio de 2022

Nikomu nie polecam sklepu Neo24

Nikomu nie polecam sklepu Neo24
Sklep pisze że wysyła zakupiony towar do 24h
Ja czekałem na telewizor tydzień.
Może bym czekał jeszcze dłużej ale po paru dniach zacząłem wydzwaniać na infolinię sklepu.
Konsultanci nieprofesjonalni, po podaniu numeru zamówienia nawet nie umieli mi powiedzieć jaka firma przewozowa pobrała zamówienia, ani gdzie teraz jest.
Później się dowiedziałem że firma Schenker odebrała już moje zamówienie a Schenker że oni nie mają mojego zamówienia. Przez pewien czas żyłem w niepewności czy dostanę swoje zamówienie, ale w końcu po tygodni się doczekałem

7 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

sprawdzajcie dokładnie towar z fakturą

Zakupiłem w sklepie neo24.pl dysk zewnętrzny WD 4tb. Po pół roku rzadkiego użytkowania dysk odmówił posłuszeństwa. Odesłałem do reklamacji by go naprawili - zależy mi na danych. Po ponad 3 tyg. przetrzymywania go dowiedziałem się z maila że dysk nie jest z ich dystrybucji i mi go odsyłają. Infolinia z którą próbowałem załatwić tą sprawę to kompletna porażka. Jak mantrę powtarzają że to nie ich dysk i sugerują że to ja pomyliłem dyski. Nie wiem jak miałbym to zrobić bo nie posiadam drugiego takie dysku. Suma sumarum utraciłem dane i straciłem pieniądze bo jak mam naprawić dysk jako reklamację jeżeli faktura jest wystawiona przez firmę neo24 a firma nie chce się przyznać do produktu. Może ktoś coś poradzi? Infolinia na pewno mi w tym nie pomoże dzwoniłem 3 razy , za pierwszym razem pan zbył mnie jakims numerem telefonu który okazało się że nie istnieje, potem rzucano słuchawką i nie chciani odpowiadać na moje dociekliwe pytania.

24 de janeiro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais