Netlens Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick ett påminnelsemejl om att mina linser var på väg att ta slut i helt rätt tid. Beställde nya och fick hem dem på direkten, så jag hann få med mig dem på semestern. Supernöjd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Part of my order was out of stock, so they kindly shipped the available items without charging extra. They communicated throughout the process and, as a gesture of goodwill, without me even asking, r... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Helt okej. Beställde glajjor de satt inte bra då klamrarna satt uppe på näsan. Fick pengarna i retur om jag skulle skicka de i retur men de kunde jag inte göra. Linserna kom fram vissa gånger men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service och bemötande. Jag är mycket nöjd med Netlens som överträffar alla mina andra kontakter med företag på nätet.Jag vill verkligen rekommendera detta företag. 5 ✨ stjärnor

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de lentes de contacto

Vi gör det enkelt, tryggt och prisvärt att köpa kontaktlinser på nätet. I nästan 20 år har vi hjälpt över 600 000 kunder att hitta rätt linser — utan att behöva betala optikerpriser. Hos oss hittar du samma äkta varumärken som hos din lokala optiker (Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies med flera), alltid till lägre priser. Genom att sälja direkt online utan mellanhänder kan vi erbjuda dig samma höga kvalitet — men till ett betydligt bättre pris. Inga dolda avgifter, inga överraskningar. När du beställer en produkt som finns i lager packar och skickar vi din order omgående. Vi erbjuder flera smidiga leveranssätt: hemleverans direkt till din dörr eller till en uthämtningsbox/ombud nära dig. Du väljer det alternativ som passar dig bäst. Hos Netlens får du alltid fria returer och 365 dagars öppet köp. Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt köp — om något inte skulle passa löser vi det såklart. Oavsett om du använder månadslinser, dagslinser, toriska linser för astigmatism eller progressiva linser — vi har det du behöver. Välkommen till Netlens.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

136 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Godt og billigt

Godt, billigt produkt. Hurtig og effektiv levering.

24 de julho de 2026

Resposta da Netlens

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produktet, prisen og den hurtige levering.

Venlig hilsen
Henrik, Netlens

Så bra service!

18 de julho de 2026

Resposta da Netlens

Hej Monika! Vad kul att du är så nöjd! Du är varmt välkommen tillbaka när dina linser börjar ta slut igen! 😊

Försämrad frakt

Jag har påpekat tidigare att det var bättre tidigare när linserna kom direkt hem som brev men ni tycks inte ta till er kritiken!

7 de janeiro de 2026

Resposta da Netlens

Hej Rolf! Jätteledsen för sent svar. Bra feedback - och vi håller med. Vi arbetar med att få igång det leveranssättet igen. Mvh Henrik

Vanhaa tavaraa

Nopea toimitus, mutta tänään sain linssejä, joiden exp. oli mennyt jo umpeen. Kannattaa katsoa, että saa voimassa olevaa tuotetta!

2 de janeiro de 2026

Alltid snabb leverans 👍

3 de outubro de 2025

Hej Anette!

Tack för din fina recension och för att du väljer Netlens! 🥳
Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda snabba leveranser till dig framöver.

Hälsningar
Elias på Netlens

Classificada 3 em 5 estrelas

Började hos er för det var en…

Började hos er för det var en prenumeration, så jag inte skulle glömma bort att beställa. Men nu vet jag inte.....

25 de agosto de 2025

Hej Annelie,

Vi är glada att du gillade vår prenumeration!
Just nu har vi lång leveranstid på vissa produkter och har därför pausat den påminnelse-funktionen. Vi hoppas komma igång med den igen i framtiden och uppskattar visat intresse för detta!

Om det finns något jag kan hjälpa dig med, angående din senaste beställning eller allmänna frågor, tveka inte att höra av dig på support@footway.com, eller ring 020 12 12 11.

Varma hälsningar
Elias på Footway

Nividas glasögonfodral

Fin produkt bra pris, enkelt att beställa.

26 de maio de 2025

Resposta da Netlens

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med produkten, priset och att beställningen gick smidigt. Välkommen tillbaka!

Michaela från Footway

Perfect

délais de livraison incroyable (24h) prix et qualité du produit vraiment super

28 de abril de 2025

Bonjour Tam,

Merci beaucoup pour votre formidable avis sur Trustpilot ! Nous sommes ravis d'entendre que la livraison rapide, ainsi que la qualité et le prix de nos produits, vous ont pleinement satisfait. 😊

Votre satisfaction nous motive à continuer à offrir le meilleur service possible. N'hésitez pas à nous contacter pour toute future demande ou question.

Merci encore de nous avoir choisis et de partager votre expérience !

Salutations,
Nikolas

Classificada 2 em 5 estrelas

Inte särskilt begåvat att skicka ett…

Inte särskilt begåvat att skicka ett litet paket med linser för att hämtas hos en tobaksbutik när det går fortare och kanske även billighare att lägga den lilla asken i ett kuvert och låta brevbäraren dela ut den.

15 de abril de 2025

Hej Ossi,

Tack för din feedback! Vi förstår absolut att ett Varubrev hade varit en mer praktisk lösning för leverans av små paket som dina linser. Det var säkerligen inte vår avsikt att göra det krångligare för dig.

Ha en bra dag!

Hälsningar,
Nikolas

Classificada 1 em 5 estrelas

Jobbar någon där?

Nu har det gått 1 vecka och har inte fått mina linser. De har inte ens behandlat ordern och svarar inte på mejl. Det är torrt i ögonen, fick sk!t från Netlens förut men jag vet inte varför jag beställde hos dem igen! Den här var sista gången!

Edit: de svarade på mitt mejl och berättade att de har haft förseningar! Jag avbröt beställningen och fick tillbaka pengarna via Swish. Beställde hos annat företag, får behålla gamla linserna i för ett tag till!

26 de março de 2025