Fick ett påminnelsemejl om att mina linser var på väg att ta slut i helt rätt tid. Beställde nya och fick hem dem på direkten, så jag hann få med mig dem på semestern. Supernöjd!
Part of my order was out of stock, so they kindly shipped the available items without charging extra. They communicated throughout the process and, as a gesture of goodwill, without me even asking, r... Ver mais
Helt okej. Beställde glajjor de satt inte bra då klamrarna satt uppe på näsan. Fick pengarna i retur om jag skulle skicka de i retur men de kunde jag inte göra. Linserna kom fram vissa gånger men... Ver mais
Fantastisk service och bemötande. Jag är mycket nöjd med Netlens som överträffar alla mina andra kontakter med företag på nätet.Jag vill verkligen rekommendera detta företag. 5 ✨ stjärnor
Vi gör det enkelt, tryggt och prisvärt att köpa kontaktlinser på nätet. I nästan 20 år har vi hjälpt över 600 000 kunder att hitta rätt linser — utan att behöva betala optikerpriser. Hos oss hittar du samma äkta varumärken som hos din lokala optiker (Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies med flera), alltid till lägre priser. Genom att sälja direkt online utan mellanhänder kan vi erbjuda dig samma höga kvalitet — men till ett betydligt bättre pris. Inga dolda avgifter, inga överraskningar. När du beställer en produkt som finns i lager packar och skickar vi din order omgående. Vi erbjuder flera smidiga leveranssätt: hemleverans direkt till din dörr eller till en uthämtningsbox/ombud nära dig. Du väljer det alternativ som passar dig bäst. Hos Netlens får du alltid fria returer och 365 dagars öppet köp. Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt köp — om något inte skulle passa löser vi det såklart. Oavsett om du använder månadslinser, dagslinser, toriska linser för astigmatism eller progressiva linser — vi har det du behöver. Välkommen till Netlens.
Ankdammsgatan 15, 17142, Solna, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Snabb leverans och låga priser!
Kundservicen var hjälpsam på ett professionellt sätt.

Resposta da Netlens
Super fast delivery! Got my lenses the day after I placed my order, amazing! Will order from you again

Resposta da Netlens
Very easy website to find what you need. My orders have been delivered on time and the customer support have been very kind and helpful! I truly recommend Netlens.

Resposta da Netlens
Snabbt och trevligt bemötande med hög servicenivå!

Resposta da Netlens
Billiga linser och bra kommunikation. Rätt leverans har alltid kommit i brevlådan.

Resposta da Netlens
Lång leverans tid, det tog över en månad att få leverans.
Lovat att de har skickat ut varorna men inte gjort det, fick ringa flertals gånger för att komma fram till den som tog hand om mitt ärende.

Resposta da Netlens
6 veckors leveranstid på linser, jag kompenseras med att få 15% på mitt nästa köp. De verkar tro att jag kommer beställa från dem igen.
Bra produkter och leveransen gick smidigt

Resposta da Netlens
På tok för lång leveranstid utan kommunikation från Er sida. Tacksam för återkoppling efter publicerat omdöme. Kompensationen på 10% (vid nästa order) samt återkoppling kommer dock inte hindra mitt sökande efter annan leverantör av linser.

Resposta da Netlens
Andra gången på rad som jag får fel leverans… första gången vände jag mig till kundtjänst som svarade att jag beställt fel. Svarade med kopia på beställningen som visade att felet inte låg hos mig, ingen ytterligare återkoppling.
Ny beställning fel igen, blir nog till att byta leverantör.

Resposta da Netlens
Får spam emails uden nogensinde at have været på deres hjemmeside før.
Det vil sige, at de har købt en email liste med tilfældige emails.
Svindel firma.

Resposta da Netlens
Billigaste linserna av alla andra försäljare! Som jag hittat alltså. Toksnabb leverans dessutom. Rekommenderas varmt. 😊