Jätte dålig kvalitet på skärmen fick skicka tillbaka först och byta sen nu är den helt förstörd och funkar knappt köpte bara för några månader sen och får inte hjälp, ni måste uppdatera skärmkvaliten... Ver mais
Verkligen ett företag att lite på! Köpte en mycket fin iPhone till kanonpris, trodde först att det var fel på den och krävde då ångerrätt. Dom var helt med på att jag skulle skicka tillbaks den och få... Ver mais
Jag har köpt en IPhone som var klassad A+ och den var som ny med ett nytt batteri gick inte att se att den var begagnad och extremt bra priser och mycket trevlig personal!. Jag rekommenderar detta... Ver mais
Så nöjd med mitt köp! En återanvänd MacBook Air i ett jättefint skick, för ett väldigt bra pris. Trevligt bemötande i mail. Normaltid (några dagar) för leverans till en norrlandsort. Rekommenderar bå... Ver mais
Netzone.se en Cirkulär Webbutik som drivs av Mobizone AB. köp iPhone mobiltelefoner, iPad surfplattor och MacBook datorer med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp till fantastiska priser Passa även på att sälja din gamla enhet och cirkulera med oss
Sveavägen 2A, 702 14, Örebro, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Köpte en iPhone 2020 SE. Topp på alla vis! Snabb service och en telefon i toppskick.

Resposta da Netzone.se
Jag blev väldigt glad över att den vad i så gott skick jag blev så glad. MVH Inga-lill

Resposta da Netzone.se
Snabb leverans och mobilen motsvarade mina förväntningar efter beskrivningen mycket bra skick.

Resposta da Netzone.se
Har handlat tidgiare hos Netzone och lika bra nu som då. Bra produkter till rimliga priser. Snabb leverans.

Resposta da Netzone.se
Jag är mycket njöd era varor eftersom jag har inte sett nåt konstigt. Rent och fint och mina döttrar är njöda

Resposta da Netzone.se
Snabb leverans. Byte till bättre mobil utan kostnad samt gratis skyddsglas då vald färg på den beställda mobilen var slut.

Resposta da Netzone.se
Bra kundservice, ringde upp när en telefon var slut, fick leveransen efter 1dag, väldigt bra!

Resposta da Netzone.se
Mobiler med nya skärmar är inte original. De har extremt billiga utbytes delar. Min 11 PRO Max är till och med tjockare än original för att skärmen inte passar ordentligt.
Köpte telefon som sen ej fungerade när de testade den. Fick pengarna tillbaka men varför lägga upp en telefon till försäljning som ej är ordentligt testad?

Resposta da Netzone.se
Supersnabb leverans och oklanderlig kundservice!

Resposta da Netzone.se
Köpte en Macbook Pro som nästan var som ny. Jag är helt nöjd.
Beställde en iPhone Xr i deras fyndhörna den 6 februari och som var klassad som C skick med 3:e parts batteri. Blev chockad över hur bra skick den ändå var i trots klassning av skick. Skärmen totalt repfri med lite vardags repor på ram och baksida. Att den sedan har ett batteri som inte är original de är la ingen stor grej så länge den funkar som den ska. Har beställt från swappie flera gånger för och deras produkter är i sämre skick än den ja fick från netzone. Helt klart super nöjd och kommer garanterat handla från dom igen. Swappie kan slänga sig i väggen
Super snabb leverans. Stämmer 100% med beskrivning. Fungeradse direkt med alla funktioner. Super efektiv servicegrad. Rekomenderas varm!!

Resposta da Netzone.se
Sålde mig MacBook Air hos Netzone, en smidig och snabb process. Fick pengarna efter någon dag. Starkt rekommenderar Netzone!!

Resposta da Netzone.se
Vi köpte en telefon till min son, Tyvärr var han inte nöjd, det var inga problem att skicka tillbaka och få pengarna tillbaka. Öppet köp på denna sida inga problem. Tack

Resposta da Netzone.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.