Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jätte dålig kvalitet på skärmen fick skicka tillbaka först och byta sen nu är den helt förstörd och funkar knappt köpte bara för några månader sen och får inte hjälp, ni måste uppdatera skärmkvaliten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkligen ett företag att lite på! Köpte en mycket fin iPhone till kanonpris, trodde först att det var fel på den och krävde då ångerrätt. Dom var helt med på att jag skulle skicka tillbaks den och få... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har köpt en IPhone som var klassad A+ och den var som ny med ett nytt batteri gick inte att se att den var begagnad och extremt bra priser och mycket trevlig personal!. Jag rekommenderar detta... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med mitt köp! En återanvänd MacBook Air i ett jättefint skick, för ett väldigt bra pris. Trevligt bemötande i mail. Normaltid (några dagar) för leverans till en norrlandsort. Rekommenderar bå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Serviço de reciclagem e desbloqueio de telemóveis
  3. Loja de computadores e acessórios
  4. Grossista de equipamento electrónico
  5. Concessionário Oldsmobile

Netzone.se en Cirkulär Webbutik som drivs av Mobizone AB. köp iPhone mobiltelefoner, iPad surfplattor och MacBook datorer med 12 månaders garanti och 14 dagars öppet köp till fantastiska priser Passa även på att sälja din gamla enhet och cirkulera med oss

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

194 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Utmärkt och snabb service/support. Inget att klaga på.
Rekommenderas och kommer sannolikt köpa igen.

3 de outubro de 2023

Resposta da Netzone.se

Hej Oskar och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med våra service efter köpet 😀
Tack igen för att du handlat och cirkulerat hos Netzone, välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gick snabbt och smidigt.

4 de outubro de 2023

Resposta da Netzone.se

Hej Elisabet och tack för ditt fina betyg!

Vad roligt att du är 100% nöjd med ditt köp 😀
Tack igen för att du handlat och cirkulerat hos Netzone, välkommen åter!

Nöjd kund

Tycker att plattan jag fick motsvarar beskrivningen. Okrångligt att genomföra beställningen.

7 de outubro de 2023

Nöjd kund

Jag är nöjd med att det jag beställde motsvarade förväntningarna och med den snabba leveransen. Dessutom en oväntad bonus.

14 de setembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Allmänt bra telefon

Allmänt bra telefon. Men batteri tar slut inom tre timmar ungefär. Laddar segt och blir varm medan den är på laddning. Annars ser jag inga fel med telefonen ännu

26 de junho de 2023

Hej Tishia,

Tack för din feedback, den är oerhört värdefull för oss!

Vi har noterat att den telefon du har beställt har mer än 80% batterihälsa kvar fortfarande och det ska håller hela dagen med normal användning, men om du ändå upplever problem med batteriet är vi här för att hjälpa dig.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@netzone.se för att byta ut batteriet med ett helt nytt batteri som har 100% batterihälsa.

Det är viktigt för oss att du är nöjd med din beställning. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att våra produkter är i utmärkt skick när de skickas ut 😀

Netzone.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Att ni ska kolla så mobilen funkar den var inte så billigt

Mobilen var riktigt dålig lagga mycket usel var denna mobilen. Har skickat tillbaka den .

11 de julho de 2023

Resposta da Netzone.se

Hej Karin och tack för din feedback!

Självklart! Vi vill att du ska vara helt nöjd med din beställning hos oss. Om du av någon anledning är missnöjd med telefonen du har köpt, kan du returnera den till oss och vi kommer att byta den mot en annan telefon 😀

Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@netzone.se och vi se till att du får en ersättning som uppfyller dina förväntningar.

Netzone.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Service av sällan skådat slag

Fantastisk service av detta företag! Googlade runt efter olika företag som hade bra betyg. Hittade Netzone och mailade dem och frågade om de kunde förse mig med fler bilder på en IPhone 12 som jag spanat in. Jag får svar nästan omedelbart och blir guidad med bilder och val av telefoner som leder till ett snabbt beslut. Beställer på nätet och får telefonen 2 dagar senare. Tyvärr hade exemplaret en defekt mjukvara men efter fortsatt mail och telefonkontakt så får jag en ny skickad till mig som är felfri. Jag har sällan upplevt ett företag med sån fantastisk service och vänlighet. Kan varmt rekommendera Netzone. /Kevin.

29 de maio de 2023

Enkel superbra kontakt

Enkel superbra kontakt. Seriöst företag. Bara positiva upplevelser.

28 de março de 2023

Hej Ulrika!

Stort tack för ditt fina betyg!
Vad roligt att du är supernöjd med din telefon med nya batteriet 😀
Välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Beställde onsdag kväll och fick leverans under fredagen.

21 de março de 2023

Hej Christoffer!

Stort tack för ditt fina betyg!
Vad roligt att du är supernöjd med leveranstiden, välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Varan motsvarade beskrivningen och…

Varan motsvarade beskrivningen och levererades snabbt.

17 de março de 2023

Hej Oddbjörn!

Stort tack för ditt fina betyg!
Vad roligt att du är supernöjd med produkten och våra service, välkommen åter!

Vi på Netzone.se

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.