New Rebels Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een mooi assortiment heeft New Rebels! Het was even lastig kiezen, maar toen ik de knoop had doorgehakt en een mooie tas voor mijn nieuwe studie had uitgekozen, hoefde ik niet lang te wachten, wan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurige afhandeling van een klacht. Rits was kapot na 3 maanden gebruik, 1 mailtje en er werd overwogen om het retour te zenden of dat het wellicht vanuit duurzaamheidsoverwegingen niet nodig was. Dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot 2x toe een tas terug gestuurd omdat we het net niet mooi genoeg vonden, dus niet onze smaak, de 3de tas was het! Het was geen probleem, kreeg elke keer netjes m'n geld terug en kon weer een nieuwe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben de Ceres Milwaukee Roze 18L Rugzak Waterafstotend Laptop 15.6" besteld en zijn supertevreden! De tas werd snel en netjes geleverd, en ziet er niet alleen mooi uit maar is ook stevig, rui... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas e malas de viagem
  2. Loja de malas e bolsas

New-Rebels.com is de officiële webshop van New Rebels. Bij ons vind je rugtassen, roll-top tassen, laptoptassen, reis- en sporttassen, telefoontasjes en nog veel meer in leuke kleuren, prints, materialen en voor een verrassend mooie prijs. Voor 16:00 besteld is vandaag verzonden. Wij leveren in meer dan 20 landen.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

704 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

127 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top webshop!

Heb al meerdere tassen hier gehaald en zijn zo fijn. Nu voor het eerst ook gebruik moeten maken van de klantenservice. Goede service erg netjes en snel geholpen. Beveel het zeker aan

11 de janeiro de 2025

Resposta da New Rebels

Fijn om te horen, wij wensen je heel veel plezier met de tassen :) groet,
Luuk

Classificada 2 em 5 estrelas

Also so etwas habe ich noch nicht…

Also so etwas habe ich noch nicht erlebt. Ich habe einen Rucksack bestellt und als Zahlungsart „Überweisung“ genommen. Nur wenige Stunden später wird mir mitgeteilt, dass meine Zahlung nicht eingegangen sei. Wie auch, wenn am Wochenende keine Banken arbeiten. Nach meiner Beschwerdemail, erhielt ich erneut eine unverschämte Mail, die schon fast drohend war, dass „man hoffe, dass am Montag die Überweisung da sei“. Wie gesagt, ich habe am Samstag Abend gekauft. Ebenfalls wurde mir mitgeteilt, dass man kaum noch Überweisungen habe, Paypal und Kreditkarte genutzt werde. Entschuldigung, aber das ist mir scheißegal, Ihr bietet Überweisungen an, also lebt damit, dass Kunden dies nutzen.
Sobald das alles abgeschlossen ist, werde ich mein Kundenkonto löschen und dort nie wieder bestellen.
Hoffentlich ist der Rucksack jetzt nicht auch totaler Müll. Die Befürchtung steht im Raum nach meinem Kontakt mit dem Kundendienst
————
Nach meiner kritischen Bewertung wird nunmehr der Kauf storniert und Betrag soll zurück überwiesen werden. Damit ist für mich die Sache erledigt. Dafür gibt es einen Stern dazu.
————-
„ Übrigens ist der Betrag noch nicht gutgeschrieben worden, ich hoffe, er ist morgen auf unserem Konto.

Zahlungen per Paypal und Kreditkarte gehen fast sofort.“

Ich bin übrigens nicht die erste Kundin, deren Bestellung ruckzuck storniert wurde. Ich habe meine Überweisung soeben bei der Bank storniert

5 de janeiro de 2025

Snelle service

Snelle service, goed product en nog een cadeautje erbij ontvangen. Top!

24 de dezembro de 2024

Resposta da New Rebels

Hartelijk dank voor je leuke review en heel veel plezier met je tas. Groet, Team New Rebels

Classificada 5 em 5 estrelas

High quality, great costumer service and fast delivery

I’ve been searching for a high-quality backpack, and the William backpack stands out as the best option on the market. It offers an excellent balance of design, functionality, and price. While they didn’t initially ship to Sweden, their customer service went above and beyond to personally assist me in getting the backpacks. Delivery was super fast, and as a bonus, I even received two beanies for free! I couldn’t be happier with my choice!

6 de dezembro de 2024

Resposta da New Rebels

Thank you very much for your nice review and have fun with your bag.
Regards, Team New Rebels

Goede service!

Tas snel en goed ontvangen. De tas beviel zo goed dat mijn dochter dezelfde tas is gaan gebruiken. Helaas ging van 1 van de tassen de rits stuk na een tijd gebruik. Toen contact opgenomen en ik kreeg een nieuwe tas opgestuurd. Wat een service!

20 de dezembro de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een jaar de rits kapot...

Ik heb een jaar geleden een mooie tas gekocht. Helaas ging deze week de rits kapot. Ik heb een mailtje gedaan naar de klantenservice. Ik kreeg bijna direct antwoord met een link om de tas aan te melden voor garantie. Ik heb dat gedaan en diezelfde dag kreeg ik te horen dat ze een nieuwe tas gingen opsturen. Toen bleek dat de tas in mijn kleur niet op voorraad was mocht ik kiezen, even wachten of een andere kleur kiezen. Ik koos voor dat laatste. Om 11 uur 's avonds kreeg ik een mailje dat de tas verzonden was, en vandaag komt hij binnen. Ik sta versteld van de supersnelle, klantvriendelijke topservice. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan, ik zal er in de toekomst zeker vaker een tas kopen.

20 de dezembro de 2024

Beautiful items

I am happy with my items purchased from New Rebels. Great quality, beautiful colours, prompt and safe delivery.

3 de dezembro de 2024

Resposta da New Rebels

Glad you are happy with the bag, regards from team New Rebels

Zeer tevreden

Snel verzonden, goed verpakt.
Erg blij met kwaliteit tas.
Als service alsnog black friday korting ontvangen, deze ging 2dgn na bestelling in.

29 de novembro de 2024

Resposta da New Rebels

En zo hoort dat :) veel plezier met je bestelling...

Classificada 4 em 5 estrelas

Online besteld makkelijk

Online besteld makkelijk. Sneek en goed geleverd.

26 de novembro de 2024

Resposta da New Rebels

Goed om te horen, veel plezier met je tas.

Goede klantenservice

Hele fijne tas maar de rits raakte los. Dus gemaild en ik kreeg super snel antwoord en een nieuwe tas opgestuurd omdat het nog binnen de garantie viel. Kortom super tevreden!

27 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Goed om te horen dat het opgelost is, veel plezier met je nieuwe tas.

Coulante en snelle service

Een jaar geleden heb ik een rugzak gekocht, type William. Ik gebruik hem met veel plezier en krijg er ook regelmatig een compliment over. Helaas had ik sinds enkele maanden een klein defect aan een van de ritsen. Hoewel ik het reclameren een paar dagen te lang had uitgesteld, kon ik toch nog van de garantie gebruikmaken. Ik ben vriendelijk en efficiënt geholpen door de medewerker van de klantenservice. Binnen 10 minuten was er een nieuwe tas naar mij op weg. Deze ga ik weer met veel plezier gebruiken.

1 de novembro de 2024

Resposta da New Rebels

Fijn om te horen, we proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen.

mooi spul

Ze verkopen echt heel leuke tassen, het is daarom best lastig een keus te maken!

22 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Beste Maeve, fijn om te horen... sorry dat we zoveel keuze hebben :-)

Snelle levering mooie tas

Snelle levering, mooie tas aangeschaft coor het reizen. Veel ruimte naast de laptop.

24 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Fijn om te horen Carola, geniet van je tas.

Prima aflevering

Prima aflevering, fijne tas!

16 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Dank, Wij wensen je heel veel plezier met de tas.

Classificada 1 em 5 estrelas

I do not recommend

Unfortunately, the backpack was sent to a different address than the one I provided in the order, and the package was returned to the sender. I wasn't given the choice of whether I wanted the product reshipped or a refund. They processed the refund, and my bank converted the amount to my disadvantage. I am at a double loss because when I paid for the product, the bank also converted it unfavorably, but that was my decision. I do not recommend.

13 de outubro de 2024

Beste Joanna,

U geeft aan dat wij een verkeerd adres ingevoerd hebben, echter dit is een automatisch systeem, zoals het op de bestelling staat zo wordt het ook verzonden. U kunt op uw bevestigingsmail zien wat u heeft ingevoerd.

Wij hebben het pakket terug gehad uit Polen en deze verwerkt.
Afgelopen Vrijdag hebben wij u het geld teruggestort naar de rekening waar wij het ook op ontvangen hebben
Met andere woorden hier kunnen wij niets aan doen, ik hoop dat ik het u zo heb kunnen uitleggen.

You indicate that we entered a wrong address, however, this is an automatic system, as it appears on the order that is how it is sent. You can see on your confirmation email what you entered.

We have had the package back from Poland and processed it.
Last Friday we transferred the money back to the account where we received it.
In other words, we can not do anything about it, I hope I have explained it to you.

Snelle, vriendelijke service

Vriendelijke, perfecte service bij een kapotte tas! Snelle communicatie en direct een nieuwe tas toegezonden gekregen.

3 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Beste Marianne, fijn om te horen! heel veel plezier met de tas.
Groet, Team New Rebels

New Rebels

Het was top verzending het kwam NIET de volgende dag, maar wel de dag erna. Dus dat was heel erg snel
Verder was er zeker een track & trace bij je bestelling.
Wij hadden een rugtas gekocht en daarbij konden we een cadeautje uitkiezen en dat cadeautje was gratis, dat is zeker fijn.
Verder is de tas van hele goeie kwaliteit en waterdicht dus m’n dochter is er heel erg blij mee.
Ik zou zeker een rugtas bestellen bij New Rebels.

6 de outubro de 2024

Beste Moroua,
Helaas niet gelukt met 1 dag verzending, wij proberen dit altijd wel... soms lukt het net niet.
Ik wil je heel veel plezier met de tas wensen :-)

Groet,
Luuk. Team New-Rebels

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige producten voor betaalbale…

Prachtige producten voor betaalbale prijzen. Ik heb al een aantal rugzakken van New Rebels en ben er heel blij mee. Snelle verzending, duidelijke website.

6 de outubro de 2024

Resposta da New Rebels

Beste Jelena, Fijn om te horen! veel plezier met de New Rebels Tassen!
Groet, Team New Rebels

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede klantenservice!!!

Ik had in januari 2024 een tas gekocht bij New Rebels. De William Milwaukee antraciet 20L rugzak. Het is een rugzak met 3 vakken en veeeeel bijvakjes waar van alles inpast. Er is ook plek voor een 15+ inch laptop, in het daarvoor bestemde laptop vak. Ik gebruik de tas intensief voor studie en ben/was er erg blij mee totdat de rits van het voorste vak kapot ging. Ik wilde de tas opsturen voor reparatie, maar dat doet New Rebels niet. Met een lief een daadkrachtig persoon van de klantenservice gebeld en die stuurde me meteen een nieuwe tas op. Heel fijn en goede service!!! Enige minpunt vind ik dat het gewoon duurzamer is om de tas te laten maken, want voor de rest was hij nog prima en amper een half jaar oud. Ik weet verder niet hoe het met de kwaliteit van de andere ritsen zit.

30 de setembro de 2024

Beste Nina,
Bedankt voor je review een rits is helaas niet herstelbaar en ik kostentechnisch ook niet erg handig, buiten het feit dat je dan 2 keer verzendkosten hebt.
Wij lossen het op zodat in vele gevallen de kapotte tas niet terug hoeft en wij je van een nieuwe voorzien.
Groet,
Luuk New-Rebels