Leia as opiniões dos outros
Wat vragen gehad over de verschillen tussen modellen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk voor de V20 Pro gegaan en geen spijt van. Fiets rijdt krachtig en stabiel.
Fiets zelf is echt top en rijdt super fijn. Levering was 1 dag later dan gepland maar dat werd netjes gecommuniceerd. Uiteindelijk zeer tevreden.
Snelle levering. Goede deal en zeker een aanrader om hier je fatbike te kopen. 2 jaar geleden hier een gekocht en nu een voor onze zoon erbij. Top Service goed vriendelijke mensen
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Teveel neppe reviews om mensen wijs te…
Teveel neppe reviews om mensen wijs te maken dat, dit een goeie bedrijf is, Ze nemen niet eens de moeite om te reageren via whattsap, Als dat al een probleem is succes met je bestelling

Resposta da Nextgenbikes
Goede fiets maar beetje wachten
Fiets is goed, rijdt lekker. Alleen levering was beetje later dan ze zeiden. Maar ze houden wel contact dus is ok.
Heel blij met fiets
Ik heb gekocht V20 Pro en ben echt blij. Rijdt goed en snel. Levering was snel en alles zat erop. Ik hoefde niks zelf doen. Goede service ook via WhatsApp.
Van eerste contact tot levering echt top geregeld
Ik had in het begin best veel vragen omdat ik nog nooit een fatbike had gehad. Via WhatsApp contact opgenomen en werd echt snel en duidelijk geholpen. Geen standaard verkooppraatjes maar gewoon eerlijk advies over welk model het beste bij mij paste. Uiteindelijk voor de V20 Pro gegaan. Bestellen ging makkelijk en binnen 2 dagen werd hij rijklaar geleverd. Alles zat er al op, accu erin en rijden maar. Wat mij vooral opviel is dat alles gewoon klopt zoals ze het beloven. Zeker een aanrader als je twijfelt.
Zeer slecht
Als het kon, had ik 0 sterren gegeven. Verkeerde kleur fatbike geleverd. Na contact zou retouren geen probleem zijn, maar na een paar berichten en mails wordt je gewoon genegeerd. Nemen geen telefoon op en geen reactie terug. Erg slecht. Ik zit met een verkeerde kleur fatbike opgescheept. Bedankt.

Resposta da Nextgenbikes
Zou hier zo weer kopen
Van begin tot eind een fijne ervaring. Zeker een winkel waar ik opnieuw zou bestellen.
Complete set, niets extra nodig
Alles zat erbij wat je nodig hebt. Geen extra aankopen nodig zoals bij andere aanbieders.
Goede aftersales
Na aankoop nog wat vragen gehad over instellingen. Werd meteen geholpen via WhatsApp met uitleg en tips.
Snelle communicatie en duidelijke afspraken
Geen gedoe, gewoon duidelijk. Wat ze zeggen, doen ze ook.
Betalen bij levering gaf vertrouwen
Vond het fijn dat ik kon betalen bij aflevering. Alles netjes geregeld en geen risico.
Klein krasje bij levering, netjes opgelost
Bij levering zat er een klein krasje op het frame. Foto gestuurd en kreeg meteen een oplossing + compensatie. Netjes afgehandeld.
Veel aanbieders bekeken maar hier kreeg…
Veel aanbieders bekeken maar hier kreeg ik de beste deal inclusief extra’s. Service maakt het verschil.
Perfect
Ik heb de fatbike op 11 Juli betaald en deze is bij mij thuis afgeleverd op 23 Juli. De fatbike was beduidend goedkoper dan bij de concurrentie. Aanvankelijk was ik zeer sceptisch omdat ik geen overtuigende recensies kon vinden. Maar dit bleek volledig incorrect en kreeg het nieuwste model met alle accessoires. Ik dank NextGenBikes voor het geduld dat ze met mij hebben moeten doorstaan. Excuses hiervoor en bedankt voor de goede service.
V20 Cross rijdt super comfortabel
De vering maakt echt verschil. Ook op slechte wegen blijft hij soepel rijden. Zeker blij met mijn keuze.
Echte klantenservice
Je merkt dat ze bereikbaar zijn. Geen standaard antwoorden maar echt meedenken. Had een vraag in de avond en kreeg gewoon nog reactie.
Rijklaar geleverd, direct rijden
Fiets kwam volledig gemonteerd binnen. Accu erin en gaan. Dat was voor mij echt een pluspunt.
Snelle reparatie service
Na een paar weken had ik een klein probleem met de rem. Contact opgenomen en ze boden direct aan om hem op te halen. Binnen een paar dagen weer terug, volledig gemaakt. Kosteloos. Dat zie je niet vaak.
Alles compleet geleverd zoals beloofd
Ik was eerst sceptisch door alle aanbiedingen online, maar alles klopte gewoon. Alle accessoires zaten erbij (GPS, slot, voetsteunen etc.). Geen verborgen kosten.
Goede ervaring, levering iets later
Paid, No Delivery, No Communication — Learn From My Mistake
I paid NextGenBikes for a fatbike and never received the product, nor a refund.
After payment, communication completely broke down. Every attempt to reach them — email, WhatsApp, phone — has resulted in total radio silence.
After closer investigation, many of the company’s details appear inconsistent or unverifiable. This raises serious concerns about the legitimacy of the operation.
I’ve already filed a police report and will continue pursuing formal steps.
To the owners: If this is a misunderstanding, resolve it. Refund me. Communicate.
To other customers: Learn from my mistake. Until proven otherwise, this company behaves like a scam.