Ik had in het begin best veel vragen omdat ik nog nooit een fatbike had gehad. Via WhatsApp contact opgenomen en werd echt snel en duidelijk geholpen. Geen standaard verkooppraatjes maar gewoon eerlij... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat vragen gehad over de verschillen tussen modellen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk voor de V20 Pro gegaan en geen spijt van. Fiets rijdt krachtig en stabiel.
Fiets zelf is echt top en rijdt super fijn. Levering was 1 dag later dan gepland maar dat werd netjes gecommuniceerd. Uiteindelijk zeer tevreden.
Snelle levering. Goede deal en zeker een aanrader om hier je fatbike te kopen. 2 jaar geleden hier een gekocht en nu een voor onze zoon erbij. Top Service goed vriendelijke mensen
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
WhatsApp service is echt snel
Tweede aankoop en weer tevreden
Eerder al een fatbike voor mijn dochter gekocht en nu één voor mezelf (V20 Cross). Beide keren goed geholpen en een mooie deal gekregen. Je merkt dat ze echt meedenken.
Goede prijs netjes en persoonlijk…
Goede prijs netjes en persoonlijk geleverd
Het was dnrl geleverd en goede…
Het was dnrl geleverd en goede klantrnservice en een goede jitleg gekregen
Goede service en klantvriendelijk. Snelle levering
Gellukt en dank je wel
Goed service snel geleverd en aardig…
Goed service snel geleverd en aardig bezorger
Goede levering aardige bestuurder bike…
Goede levering aardige bestuurder bike compleet geleverd ne goed seevice
Deze levering ging heel vlot en de…
Deze levering ging heel vlot en de persoon die deze fatbike kwam brengen was heel aardig.
Ik zou hier zeker bestellen
Goede service en duidelijke uitleg
Goede service en duidelijke uitleg. Helemaal tevreden
Enorm tevreden met de levering alles…
Enorm tevreden met de levering alles werkt na behoren! Zeker een aanrader
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Contact was goed en de levering was goed verlopen.
Zeer tevreden,
Zeer tevreden,
Netjes gebeld voor levering
Super uitleg tijdens bezorging.
Niet vertrouwen antwoord
Niet opnemen van telefoons ,
Niet terug reactie,
Ik vertrouw het niet koop liever ergens anders.
Nadat ik via mail heb laten weten dat de deal niet doorgaat heb ik dag later een mail ontvangen of ik het nog wil om terug te komen op dat ik misschien een verkeerde nummer heb gebruikt dit is de telefoonnummer.
Telefoon: 085 060 8615
Als je had gereageerd met informatie door de drukte of dergelijke jullie mijn oproep niet hadden gezien dan zou ik de ster naar 3 veranderen maar aangezien de gedachte is om klant als verkeerde doen te zetten blijft mijn ster 1

Resposta da Nextgenbikes
Goede klantendienst!
La Bicicleta llego en perfecto estado
La Bicicleta llego en perfecto estado, recomiendo mucho comprar el esta tienda, Carlos es muy buen trabajador y me ha ayudado mucho con la Bici