N'goodso Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skrev til kundeservice vedr et spørgsmål på en jakke. Fik hurtigt svar så jeg kunne bestille jakken. Den blev leveret hurtigt. Super med hurtigt kundeservice og levering. Flot jakke, så ikke sidste... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. também em
  3. Loja de estampagem de roupa
  4. Loja de moda feminina
  5. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kundeservice

26 de fevereiro de 2025

Hej Felix

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Vi prøver altid at skabe den bedste købeoplevelse for vores kunder, så det er vi glade for at blive bekræftet i.

Vi håber meget, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Virkelig flot jakke

Fin kvalitet men godt mærke og en virkelig flot jakke til en god pris

Hej Lærke,

Vi beklager, at produktkvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og hurtig levering 😊

11 de fevereiro de 2025

Hej Suna

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og vores hurtige levering.

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Lösningsinriktade

Äntligen fick Sophie sin jacka .Lite misstag på vägen men som N’goodso löste på bästa sätt
De var vänliga och tillmötesgående. Så tar tillbaka mitt tidigare dåliga omdöme . 🌷

4 de fevereiro de 2025

Hi Kund

We are happy to hear, that you finally received your order! (We have solved the previous issue, when ordering from Sweden, so it won't happen again). We would like to apologize once again for the long delivery and hope that you will be very happy for your purchase. Should you ever have questions or need our help again, we are ready to do so.

Best Regards,

Top service fra N’goodso

Top service fra N’goodso. Skøn jakke. Fin pasform. Gode anbefalinger herfra.

9 de janeiro de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse! Det gør os meget glade, at høre, at du har har haft en god oplevelse med vores populære vindjakke.

Classificada 5 em 5 estrelas

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til…

Liiidt dårlig kvalitet i forhold til hvad jeg gav for prisen (jeg købte den grønne vind jakke) men stadig skide pæn og hurtig levering og så er det bare indvendig at det ligner at jakken er købt på wish. Har fået en masse komplimenter på jakken så meget anbefalet fra mig af☺️👌

4 de fevereiro de 2025

Hej Vito

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores Olive Vindjakke er flot, og at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

Classificada 4 em 5 estrelas

Synes jeres betalings måde var…

Synes jeres betalings måde var besværligt, men er glad for Vindjakken i oliven grøn. Den er stilet og god kvalitet

Hej Sarah

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og synes at vores Olive Vindjakke er i god kvalitet.

Elendig levering

Elendig levering, går mega langsomt

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har bestilt din ordre d. 03/02 og modtaget dine varer d. 07/02, grunden til, at det er en dag mere end vores normale 1-3 dages levering, er grundet en forsinkelse på de varer, du har bestilt. Vi beklager selvfølgelig meget for dette.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg vil nok nærmere kalde det en…

Jeg vil nok nærmere kalde det en regnjakke. Men den virker fint.

27 de janeiro de 2025

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og din feedback! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det vigtigste for os er, at produktet lever op til dine forventninger og fungerer efter hensigten.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde…

Havde fået en jakke hvor lynlåsen havde en fejl - fik en ny jakke med hurtig og god service.

30 de janeiro de 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Super god service👍👍

29 de janeiro de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at kunne betjene dig igen i fremtiden.

rigtig fin oplevelse

rigtig fin oplevelse. modtog jakken hurtigt, dog er det rimelig dårlig kvalitet.

Hej Sudem

Tak for din anmeldelse og feedback! Vi er glade for, at du oplevede hurtig levering, men vi beklager, at jakken ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne høre mere om problemet, så vi kan forbedre os fremadrettet.

Classificada 3 em 5 estrelas

lang leveringstid

Der gik seks dage før pakken var leveret

Hej Yrsa

Tak for din anmeldelse! På grund af nytår, så havde vores varelager holdt lidt ekstra ferie, og derfor var vores leveringstid lidt længere end normalt, det beklager vi selvfølgelig meget.

Vi håber dog stadig, at du bliver glad for dit køb, og håber vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Hurtig bytning til anden str.
Gratis retur..

Hej Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft god oplevelse med vores gratis ombytning.

Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, levering og efter 2 dage, og solbrillerne var helt perfekt kvalitet, lige som forventet. Klar anbefaling herfra

11 de janeiro de 2025

Hej Liva

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har en god oplevelse gennem hele vores købsproces.

Vi håber meget på at betjene dig igen i fremtiden!

Super service👌

Super service👌
Lynlåsen gik i stykker i min datters jakke, den blev byttet uden problemer

6 de janeiro de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en nem og hurtigt oplevelse med vores kundeservice.

Vi håber meget at betjene dig igen i fremtiden!

Dårlig forretning

Jeg bestilte et par solbriller, som jeg sendte retur efterfølgende og betalte 50kr for returlabel, men så sender de pakken tilbage og beder mig betaler 50kr for en returlabel mere, når de udemærket godt er klar over at den er sendt retur og betalt, for retur..... handler aldrig der igen

13 de dezembro de 2024

Hej Lucas

Selvfølgelig skal du ikke betale for returfragten to gange! Umiddelbart er det ikke noget hverken vi, eller vores lager, har gjort, så det kan være, der er sket en fejl et sted? Kontakt os endelig på kontakt@ngoodso.dk, så løser vi, at du ikke betaler to gange.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service da jakken til min…

Super god service da jakken til min datter lige skulle retur, og i stedet bestilles i en størrelse mindre. Svar med det samme og meget serviceminded betjening.

13 de dezembro de 2024

Hej Jane

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi håber, at I bliver glade for jeres køb.

Vi håber meget at betjene jer igen i fremtiden!

Anbefales

Hurtig levering og finurlig kvalitet

26 de novembro de 2024

Hej Christian

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores levering og vores produkters kvalitet.

Vi håber, at du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Quick and polite service

Quick and polite service

4 de dezembro de 2024

Hi Sahar

Thank you so much for your amazing review! We appreciate it so much. We hope that you are going to enjoy your purchase.

We look forward to serve you again in the future.

Kind Regards,
N'goodso

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais