Secret Escapes Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische plek om even helemaal tot rust te komen. Vanaf het eerste moment dat je binnenstapt in deze secret escape, merk je aan alles dat het personeel super is: ontzettend vriendelijk, at... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vliegtuig lande nadat de autoverhuurder al dicht was. De volgende dag wilde ik de auto alsnog ophalen en bleek deze geannuleerd te zijn. Uiteindelijk een veel duurdere auto gehuurd bij een andere maat... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wij hadden een pakket reis nr Zadar geboekt, prachtig Hotel en omgeving. Het bedrijf van de huurauto’s stond precies nog in begin schoenen, daar hebben lang moeten wachten Verder alles super gere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie omgeving, prachtig hotel, hele lieve mensen, heerlijk eten en drinken, in een woord fantastisch, dank jullie wel Secret Escapes. P.S. wij hebben kamer upgrade naar een bijzonder mooi kamer op e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viagens e férias

Sobre Secret Escapes

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

123 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prachtige rondreis op Sardinië

Wij hebben een prachtige, zeer afwisselende rondreis gemaakt op Sardinië. De accomodaties onderweg waren heel divers, maar ze hadden allemaal iets bijzonders. Alles was goed geregeld en we hadden een prima huurauto. Ook de App was een handige toevoeging.

12 de junho de 2025

Beste Margreeth,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Jamila

Heerlijk verblijf Ischia

We hadden een heerlijk verblijf op Ischia. Goed georganiseerd. Alles klopte!

3 de junho de 2025

Beste MvT,

Helder en overzichtelijk.

Helder en overzichtelijk.

15 de junho de 2025

Beste Bruun,

Mooi Mallorca

De beschrijving van de reis bij Secret Escapes voldeed volledig aan de verwachtingen. Mooi hotel, goede vluchten en transfer. De reis werd een week voor vertrek geboekt, de reis documenten hadden we de volgende dag in huis.

5 de junho de 2025

Beste Willem,

Een prachtige plek

Een prachtige plek. Mooie hoekjes en heel veel vogels. Verder heerlijk stil. Restaurant prima, met fijne bediening

8 de junho de 2025

Beste Lettie,

Classificada 5 em 5 estrelas

Weer een mooi arrangement geboekt

Opnieuw een inhoudelijk bijzonder goed en redelijk geprijsd arrangement geboekt bij SecretEscapes.

8 de junho de 2025

Beste FJ,

duidelijke boeking…

Was duidelijk allemaal kon er gemakkelijk doorheen

10 de junho de 2025

Beste Marian,

Helder proces - beoogd resultaat

Heel helder proces dat zonder je wenkbrauwen te hoeven fronsen doorlopen kan worden. Geeft zonder enige moeite het beoogde resultaat.

Nu uiteraard nog een prachtige kamer, goed bed naast uitstekende sanitaire voorzieningen en een heerlijk verblijf. Maar dat is pas over twee weken

30 de maio de 2025

Beste Frank,

Classificada 4 em 5 estrelas

Volledig ontzorgde reis met prive gids…

Volledig ontzorgde reis met prive gids en prive chauffeur.
Veel gezien van het land en als afsluiter 4 volle dagen aan het strand alles verwerken en genieten.

30 de maio de 2025

Hello,

Classificada 2 em 5 estrelas

Autohuur

Autohuur
Afspraak elektrische auto of vergelijkbaar
Wij wilden geen e-car maar moeste voor vergelijkbaar exemplaar 700euri bijbetalen. Onze klacht daarover van 10 dagen geleden is door jullie nog steeds niet afgehandeld.

12 de maio de 2025

Beste A van Gaalen,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring.

Ik heb ons klantenserviceteam gevraagd uw zaak te onderzoeken
en een collega zal binnenkort per e-mail contact met u opnemen.

Met vriendelijke groeten
Secret Escapes team

Grandeur van lang geleden

Secret escapes komt altijd met verrassende plekken. Nu grandeur van 100 jaar terug in Usedom Palace .Alsof de tijd heeft stilgestaan.De fotoos kloppen niet meer met de werkelijkheid nu het is volgebouwd, maar dat is een detail.Waar bakken ze nog persoonlijk een omelet voor je en weten ze nog wat je de vorige dag vertelde ?prachtig zeezicht , genieten. En neem zeker een coctail in de bar.

28 de maio de 2025

Beste Hilde,

Bedankt voor de positieve recensie!

Het verheugt ons te horen dat u van uw hotelverblijf heeft genoten.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Dit is een top hotel

Dit is een top hotel. Schoon. Goede locatie. Goede voorzieningen en ontbijt. Een aanrader.

28 de maio de 2025

Beste Patty,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie!

Fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van uw hotelverblijf.

We kijken ernaar uit u binnenkort opnieuw te mogen begroeten!

Prima prijs pracht bestemming

We kennen de bestemming en de prijs was prima, nu kunnen we vrienden verassen met een verblijf in dit prachtige hotel.

29 de maio de 2025

Beste George,

Bedankt voor de positieve recensie!

Het verheugt ons te horen dat u van uw hotelverblijf heeft genoten.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

De site is heel overzichtelijk

De site is heel overzichtelijk. Je kunt makkelijk heen en weer scrollen en informatie die is ingevuld blijft staan.
De reizen zijn prachtig

29 de maio de 2025

Hallo Monique,

Heerlijk hip hotel

Heerlijk, hip, jong hotel
Fijne rooftopbar met DJ goede locatie in leuke buurt.
Kamers zijn klein maar van alle gemakken voorzien.
Ontbijt is goed verzorgd.
Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers.

26 de maio de 2025

Hallo Marguerite,

Prachtig hotel

Prachtig hotel, alles goed verzorgd19-05-2025

19 de maio de 2025

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u het hotel prachtig vond en dat alles goed verzorgd was.

Alice

Prachtige plek

Prachtige plek, top personeel
Kamers voor 5 sterren wel klein zeker badkamer
Terras was wel ruim

19 de maio de 2025

Hallo Frank,

Zeer net hotel

Zeer net hotel. Kamers zijn schoon en rustig. Vriendelijk personeel.
Locatie is om de hoek bij de metro en op loop afstand van de Londen bridge.
Alleen de ontbijtruimte is aan de kleine kant waardoor je soms even een paar minute moet wachten. Maar het personeel doet er alles aan om iedereen zo snel mogelijk een tafel te geven. Dus keurig geregeld.

7 de maio de 2025

Hallo Peter,

Prima hotel

Prima hotel, prima prijs

9 de maio de 2025

Hallo van Everdingen,

Classificada 3 em 5 estrelas

Op zich was de boekingservaring…

Op zich was de boekingservaring gisteravond goed maar administratief is mijn naam verkeerd op het boekingsformulier gezet ondanks dat ik mijn naam zoals in het paspoort staat opgegeven heb. Op de communicatie emails wordt mijn roepnaam gebruikt en indien deze naam op de vliegtickets komt te staan geeft dat problemen met de airline.
Na telefonisch contact 31 20 532 0898 vanmorgen met de klantenservice on mijn naam goed op de vakantieformulieren te krijgen, werd aangegeven dat er administratieve kosten voor het aanpassen zijn. Ik begrijp niet dat nadat ik mijn voornaam zoals op het paspoort beschreven goed heb doorgegeven dat mijn roepnaam op het aanmeldingsformulier staat?
En bij het upgraden van de huurauto staan die kosten niet direct vermeld bij het betalingsoverzicht en het is niet duidelijk of ik die upgradekosten op een ander moment te zien krijg? Wel zie je de upgrade van het verzekeringspakket van de auto op het betalingsoverzicht?

8 de maio de 2025

Beste Harry,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te lezen over uw ervaring met onze service. Ik zal uw annuleringsverzoek bekijken en iemand van de klantenservice zal direct contact opnemen over uw zaak.