Venlig og imødekommende personale. Meget glad for min nye smukke kommode, som blev leveret helt til 1. sal. God service.
A empresa respondeu
Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Ver mais
A empresa respondeu
Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse hos Nova møbler. Både i butikken i Aarhus og online hvor vi endte med at bestille en sofa d. 19.Januar 2020. Hele vejen igennem har vi oplevet super kompetent rådgivning og s... Ver mais
No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da No78
Et rigtig flot møbel i enormt god og solid kvalitet. Nemt og hurtigt at hente. Sød og hjertelig betjening ved afhentning.

Meget venlig
og kompetent betjening i butikken og superfin service mht levering.

Meget hjælpsomt personale.
De leverede varer lever op til forventningen.

Smukke produkter
Sikkert stilvalg og god og venlig Service

Resposta da No78
Høflig betjening ved telefonen. Varen kom i løbet af få dage. Dog var farven på møblet ikke den farve jeg så på hjemmesiden. Farven levede således ikke op til fotos.

Resposta da No78
Hvis man er til smukt designede nye retro møbler og god behandling så er No78 stedet!

Resposta da No78
Super service. Hurtig levering og opfølgning på en fejlbehæftet vare (ikke No78´s skyld).
Blev byttet med det samme

Resposta da No78
Fine kvalitets ting og rimelige priser. Dejligt at kunne låne et tæppe med hjem et døgn inden køb

Resposta da No78
Jeg bestilte en vasketøjskurv, og det viste sig at være i en ret dårlig og tynd kvalitet.
Meget pæn, men forudser at den ikke kommer til at holde så længe

Fin og hurtig service.
Jeg købte to vasketøjskurve. Den ene manglede låget, da den nåede frem efter hårdhændet håndtering på rejsen, og jeg fik straks tilsendt en ny kurv.

Resposta da No78
God betjening. God service med opbevaring af købt vare. Fint produkt.
Meget tilfreds.
Vh. Knud

Resposta da No78
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.