Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og imødekommende personale. Meget glad for min nye smukke kommode, som blev leveret helt til 1. sal. God service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse hos Nova møbler. Både i butikken i Aarhus og online hvor vi endte med at bestille en sofa d. 19.Januar 2020. Hele vejen igennem har vi oplevet super kompetent rådgivning og s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de vime

Escrito pela empresa

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

Informações de contacto

Kvalitetsprodukter og god service

Kvalitetsprodukter og god service

8 de dezembro de 2025

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne byde dig velkommen igen.

Fantastisk butik og service

Fantastisk butik og service

21 de novembro de 2025

Hej Claudia,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores butik og service, det betyder meget for os!

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Classificada 3 em 5 estrelas

Forsinket levering!

Vi har d. 01.06. købt en sovesofa i no. 78 med aftale om levering i igen 37. Dette viste sig ikke at holde da den først kunne leveres i uge 44!
Heldigvis en lækker sofa men .......!

20 de novembro de 2025

Hej Kristian,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at leveringstiden ikke blev som aftalt, og at der opstod ændringer undervejs. Det forstår vi naturligvis kan være frustrerende.

Vi er dog glade for at høre, at I er tilfredse med sovesofaen, og vi takker for jeres tålmodighed.

Billigt og godt

10 de novembro de 2025

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes om vores produkter.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Bedste butik med det sødeste personale❤️

Bedste butik med det sødeste personale❤️

14 de novembro de 2025

Hej Natalie,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du synes godt om både butikken og vores personale. Det varmer virkelig!

Vi ønkser dig en dejlig dag, og glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering! Fint produkt

13 de novembro de 2025

Hej Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med produktet!

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Hurtig levering 😊

27 de outubro de 2025

Hej Susanne,

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig levering! Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse fra start til slut.

Classificada 5 em 5 estrelas

Betjeningen er helt i top

Betjeningen er helt i top. Venlige, tålmodige servicen kunne ikke være bedre. En fantastisk lokalt beliggende møbel butik med deres eget kvalitets design. Har handler hos dem en hel del. Så gå glad derind og få inspiration.

1 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Hej Janus,

Tusind tak for din dejlige feedback!
Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os – og at du er kommet igen og har valgt flere af vores møbler. Det betyder virkelig meget!

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Behagelig service

Behagelig service
Pænt udvalg

23 de outubro de 2025

Hej Nicolai,

Vi er så glade for, at du synes servicen var behagelig, leveringen hurtig og udvalget pænt.

Vi håber at se dig igen!

Rigtig god dag :-)

Grundig vejledning

Grundig vejledning, meget fin service og behagelig atmosfære i butikken.

17 de outubro de 2025

Hej Emil,

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du satte pris på både vejledningen, servicen og atmosfæren i butikken.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte et produkt og fik det ————…

Jeg købte et produkt og fik det ———— som forventet

6 de outubro de 2025

Hej Jesper,

Vi er glade for at høre, at dit køb levede op til forventningerne. Hos No78 bestræber vi os på at levere produkter og service af høj kvalitet – hver gang.

Tak fordi du valgte at handle hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor imødekommenhed om at skaffe den rigtige vare.

Jeg bestilte en cognac farvet læder puf på nettet hos No78. Det viste sig, at de ikke havde den i den rigtige farve. Det fik jeg hurtigt besked om, og det var stor velvillighed til at skaffe den rigtige. Det skete hurtigt efter vi aftalte det. Al kommunikation med No78 var meget fin og jeg kunne hente den helt rigtige læder puf.

2 de outubro de 2025

Hej Inge,

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at vi sammen fandt frem til den helt rigtige læderpuf.

Rigtig god fornøjelse med puffen – vi håber, den bringer masser af hygge i dit hjem!

Team No78

Skønt produkt

Skønt produkt - og god service😊

1 de outubro de 2025

Hej Sinnet,

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse ved os!

Classificada 1 em 5 estrelas

Utrolig dårlig kundeservice i butikken

Utrolig dårlig kundeservice i butikken. Købte en dyr vasketøjskurv, som jeg ikke kunne få en pose med til. Jeg fik at vide, at jeg kunne tage den i hånden, da solen skinnede. Jeg forklarede, at det var til en gave og ikke ønskede den blev beskidt på vejen hjem - dette ændrede ikke noget. Jeg måtte efterfølgende hen i et supermarked og købe en pose jeg kunne transportere den hjem i.

17 de setembro de 2025

Hej Mie,
Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at du følte dig dårligt hjulpet – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi må desværre ikke udlevere gratis poser pga. lovgivningen, og vi har ikke poser i en størrelse, der passer til vasketøjskurvene.

Vi tager din feedback til os, så vi kan blive bedre fremover. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og vi håber, at kurven trods alt bragte glæde som gave.

Classificada 4 em 5 estrelas

Køb af gyngestol

Kommunikationen kunne godt have været lidt bedre, jeg måtte selv ringe et par gange for at høre hvornår stolen ville blive leveret. Men søde og venlige personer både i forretningen og på telefonen, og stolen var helt i top

10 de setembro de 2025

Kære Jytte,
Tusind tak for din feedback. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både stolen og vores medarbejdere – det betyder meget for os! Vi er dog kede af, at du selv måtte rykke for information om leveringen. Det tager vi til os, så vi kan blive endnu bedre til at holde vores kunder løbende opdateret.

Vi håber, du får masser af glæde af din nye stol!

Meget fint tæppe

8 de setembro de 2025

Hej Liu
Tusind tak for din fine tilbagemelding. Vi er så glade for, at du er tilfreds med tæppet – vi håber, det spreder hygge i dit hjem i lang tid fremover.🪞

Hele NO78-teamet

Fantastiske møbler og fantastisk service

Fantastiske møbler og fantastisk service

29 de agosto de 2025

Hej Pernille

Tak for din skønne tilbagemelding! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både møblerne og servicen har levet op til dine forventninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastiske møbler og virkelig god…

Fantastiske møbler og virkelig god service ❤️

4 de setembro de 2025

Hej Karina

Tusind tak for din dejlige feedback! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for både møblerne og vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Gynge-lounge-stol

Fandt stolen på nettet og var forbi butikken på Nørrebrogade for at prøvesidde stolen og fik den bestilt. Grundet sommerferie periode var ventetiden lang, men da stolen kom, var det ventetiden værd.

27 de agosto de 2025

Hej Inger

Hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du lagde vejen forbi butikken og fandt din nye stol hos os. Vi er kede af den længere ventetid, men det gør os så glade at høre, at den var det hele værd. Rigtig god fornøjelse med din stol!

Hele No78-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais