2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

8 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Sedan ett tag har jag upplevt att…

Sedan ett tag har jag upplevt att bussarna på kvällarna (mellan Västerhaninge och Ribby) är indragna utan några hänvisningar. Oftast de turer som kör på mitten av timmarna såsom 20.32 eller 21.32. Likaså idag på morgonen, 5.24, kom aldrig. Det ät dåligt skött. Det finns inga förklaringar på displayen.

9 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

They use people who just made their…

They use people who just made their busdriver license thru school and take them to work for 3 months for free! And then kick them out even when you are a green driver! Scam, money hungry company! Yesterday i was on their bus in finland in Vantaa they had a big swamp of diesel on the floor i shouted to the busdriver that there is diesel on the floor that it stinks and is very slippery, he didn't do or told a word about it! And that kind of drivers can keep driving buses:D

10 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nobina Lund Depå mycket otrygg och otrevlig arbetsplats där man kontrolleras ständigt på våra Obetalda raster och när man loggar in sig

Nobina Lund Depå mycket otrygg och otrevlig arbetsplats, då Cheferna engagerar andra anställda att kontrollera regelbundet vad vi bussförare pratar och gör på våra Obetalda raster.
Man upplever hög stress, ångest inför nästa arbetsdag vill inte till arbete igen, cheferna själva deltar i detta och är otrevliga vill inte hälsa när det utför kontroll i våra rastlokal, skapas osämja mellan oss kollegor då man märker att visa kollegor gör vad cheferna kräver av dem mot oss andra, facket är indragen en del av facket är totalt för Nobina och benägen att ljuga för att sätta dit en, man hör tydliga samtal och märker hur dem utför kontroll av oss,
Särbehandling pågår och har varit närvarande hela tiden, dem har sina favoriter som dem skyddar vad än dem gör,
Orättvist behandling är konstant då andra som har starkt personlighet och sina landsmän i driften får bytta buss när dem vill utan påföljder samt dem använder vår pendel bil i sina privata angelägenheter så som att handla på Lidl på raster och att köra fram ex till Folkepark som det inträffade i går den 18 sep 2025, den kollega som ska avlösa mig på min sista tur tog pendelbil otillåtet eftersom jag enligt schema inte ska köra bilen tillbaka till depå, min bil var parkerad nära parken, han bad mig köra den till depå, men jag sade att jag har bråttom och inte vill ansvara då det inte ligger på min tjänst, då lämnade han bilen där hur länge vet jag inte och körde buss till Lund c, den som behöver bilen för att komma i tid till sin tjänst kommer bli försenad pågående sådana kollegor som får hjälp av sina landsmän på driften eller sin chef och dem klarar sig alltid, och DEM KLARAR SIG utan varning, även om dem har civila kläder på sig ex Jackan Calvin Cline det är helt ok,
Personal chef pratade öppet om hur dem ville sparka anställda i korridoren, här sprids det mycket skitsnack och osanning till andra anställda och uppstår en hatisk stämning då man märker det och undviker just dem personer som går med på detta.
Tel inspelningar har sket många gånger mot oss i vardagsrummet på begäran av andra eller chefer, detta har jag påtalat och även vid flera tillfälle skrivit till Arbetsmiljöverket och arbetsmarknadsdepartementet, hur man blir arbetslös trots att man är skötsam och arbete finns?
Har mycket annat att säga väldigt dåliga, trots att vi kör dåliga bussar som alla vet och cheferna själva skrev på vår interna sida tidigare som jag har skrivit ut om dåliga bussar, som att det inte räcker med det skapar dem en mycket otrevlig stämning och otrygg arbetsplats för oss som sköter sig,
När man kämpar emot vad man tydlig ser och hör kallas man in på möte där är facket representanter närvarande och förmjukas och hotas om uppsägning eller dem påstår att man har ADHD för att man märker och hör det mesta vad dem gör mot ex mig.
Nobina Lund depå strider mot många Arbetsmiljölagar som kränkning och tystmobbning och annat på vår arbetsplats
Mycket Dålig organisation som behöver bytas ut och OMORGANISERAS SÅ FORT MAN BARA KAN!

19 de setembro de 2025

Korta bussar i rusningstid

Korta bussar i rusningstid, proppfulla bussar, trånga bussar, man måste stå, för lite sittplatser, försenade bussar, aldrig punktliga.

21 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Som anställd har jag kört de blå…

Som anställd har jag kört de blå omnibussarna för både nobina och nobinas dotterbolag.

Jag har tidigare klagat till ledningen på deras defekta bussar och deras anställda som utövar maktmissbruk i särskilt hög stil.

nobina håller denna stil och vill inte ha dialog, vilket jag ser som extremt oprofessionellt.

Jag väntar fortfarande på att nobina ska ta ansvar och komma på en lösning.

7 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.