Nordic Green Energy Finland Opiniões 126

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tein 2.8.2024 sopimuksen missä hinta 0,45 c/kWh + Nordpool spot­hinta. Laskusta ei käy ilmi mitä välityspalkkio oikeasti käytetään. Samoin tieto puuttuu verkossa näkyvässä "Sopimuksen tiedot". Epäi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Myyvät salakavalasti kalliin sopimuksen selittämättä ehtoja kunnolla. Älkää koskaan ottako pörssisähköä! Aiempaa edullista sopimustani en enää saa takaisin, joten oli kyllä suuri virhe uskoa myyjää... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia

Escrito pela empresa

Nordic Green Energy myy sähköä kaikkialle Suomeen. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan, erinomaista palvelua ja vapauden valita itse mieleisesi sähkön alkuperän. Aloitimme toimintamme Suomessa syksyllä 2008, josta lähtien Suomen päätoimistomme on sijainnut Vaasassa. Palvelemme tällä hetkellä noin 75 000 kuluttaja-asiakasta, 9 000 yritysasiakasta ja lähes 100 julkista asiakasta. Me haluamme olla sähköyhtiö, johon asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä ja jota asiakkaamme voivat suositella muille. Nordic Green Energyn visio on olla johtava kestävien ja edullisten sähköratkaisujen toimittaja, joka antaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja paremman tulevaisuuden puolesta. Nordic Green Energyn missio on tehdä asiakkaillemme uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla tuotetun sähkön hankinnasta helppoa sekä auttaa heitä hallitsemaan sähkönkulutustaan. Asiakkaamme voivat seurata ja hallita omaa sähkönkulutustaan mobiilisovelluksemme avulla. Kulutustietojen lisäksi näet sähkölaskusi sekä spot-hinnat kätevästi suoraan sovelluksessa. Mikäli sinulla on kanssamme pientuotantosopimus, voit seurata sovelluksessasi oman sähköntuotantoasi ylijäämää. Sähköautoilijoille on tarjolla älylataus-ominaisuus, jonka avulla auton lataus ohjataan tunneille, jolloin sähkön hinta on halvimmillaan. Katso sähkön hinnat, vertaa ja tilaa helposti muutamassa minuutissa kotisivuillamme osoitteessa www.nordicgreen.fi Jos sähkösopimuksesi energia on tuotettu uusiutuvalla energialla, voit halutessasi valita sähkösopimukseesi myös Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergia-merkinnän. EKOenergia on takaa, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. Merkintä on ensimmäinen ja ainoa yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki. Löytyykö katoltasi aurinkopaneelit? Mikäli sinulla on mahdollisuus liittää mikro- tai pientuotantosi yleiseen sähköverkkoon paikallisen verkkoyhtiön luvalla, olemme kiinnostuneita ostamaan ylijäämäenergiasi. Maksamme sähköstäsi markkinahintojen mukaisesti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Classificada 5 em 5 estrelas

Olen ollut asiakkaana jo monta vuotta…

Olen ollut asiakkaana jo monta vuotta ja asiakaspalvelu on nopeaa ja ilman turhia selittelyitä. Itse olen kerrostaloasuja, joten pienet mahdolliset hintaerot eivät juuri vaikuta omaan laskuuni. Pidän siitä, että asiat ovat läpinäkyviä ja hoituvat vaivattomasti.

9 de abril de 2026

Kouluttakaa työntekijöitänne

En ollut koskaan kuullut kyseisestä yrityksestä ja päätin antaa mahdollisuuden.
Aktivoin laskuilleni E-laskutuksen. Kävi ilmi, että tätä ei voi tehdä ennen kuin ensimmäinen lasku on saapunut?
Maksoin samantien sähkön osuuden ja maksumuistutuksesta laitoin viestiä aspaan.
Kävi hyvin selväksi, että kyseistä yritystä ei kiinnosta asiakkaansa.
Huvittavaa, että näinkin pienin summan takia päästätte asiakkaan kilpailevalle yritykselle, saatte aivan paskaa palautetta ja mainostusta.
Asiakaspalvelunne tarvitsee koulutusta ja pelisilmää.

Ja ei mitään vastausta ku kyselen tietoturvasta ja että haluan tiedot itsestäni.... Hävetkää

10 de março de 2026

Tietoturva

Tietoturva näköjään ihan hanurista. Ei voi noin pitkään aikaa jollain olla pääsyä ihmisten tietoihin.

30 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

4 kuukauden jälkeen kuin irtisanotu…

4 kuukauden jälkeen kuin irtisanotu sopimus tuli ropolya laskua maksamatomasta laskusta. Mikä ei eden oolut tullut perille tai olisi edes pitänyt ola olemssa.

Jos pystyis antaa miinus pisteitä anaisin!

10 de dezembro de 2025

Et saa rahojasi takaisin

Minulle luvattiin muuton yhteydessä heidän osaltaan oma-aloitteisesti, että minun ei tarvitse tehdä mitään, että sopimus on nyt katkaistu ja että sähkönsiirtomaksujakaan ei enää tule. Kuinkas ollakkaan, sähkönsiirtomaksu tuli ja minun piti se sitten heidän pyynnöstään maksaa, ja he hyvittäisivät sen minulle. Nyt on melkein viikko siitä päivästä, kun hyvityksen olisi pitänyt tulla tililleni. Mitään lisäkorvausta tästä ei tietenkään tullut heiltä, ainoastaan kehotus että tulee vielä TOINEN sähkönsiirtomaksu, joka minun pitää myös maksaa ja he sitten korvaavat sen minulle. Luotto on kyllä mennyt täysin tähän firmaan, en voi suositella!

1 de dezembro de 2025

VAROKAA

Jos harkitset tältä firmalta ostamista, suosittelemme, että mietit uudelleen ja pysyt kaukana. Meidän toimintamme on jatkuvasti vaarallisella rajalla laillisen ja täysin kyseenalaisen välillä.
VAROITUS LUOTTOTIEDOISTA: Jos haluat pitää luottotietosi kunnossa, älä asioi meidän kanssamme. Saatat joutua tähän suohon helpommin kuin luulet.
Meidän automaattinen laskutusjärjestelmämme on asetettu tuottamaan virheitä ja suuria lisäkuluja. Pienestä, mitättömästä kympistä kasvaa sata euroa ennen kuin ehdit edes tajuta, mitä tapahtui. Sitten joudut maksamaan ne, koska me emme neuvottele.
Meillä ei ole aikomustakaan oikaista virheitä. Tämä firma on menossa kohti väistämätöntä romahdusta, mutta vedämme sinut mukanamme.
Sopimukset ovat ansa! Ne ovat tarkoituksellisesti epäselviä, jotta voimme käyttää niitä sinua vastaan. Olet häviöllä heti, kun allekirjoitat. Pysy erossa tästä epämääräisestä sotkusta.
ME EMME VÄLITÄ ASIAKASPALAUTTEESTA!

7 de outubro de 2025

NGE paras

Reilu hinta.
Asiakaspalvelu vastas sähköpostiin 11 minuutissa.
Koko sopimuskautena ei ollut mitään ongelmia.
Nyt uusi sopimuskausi uudella +/- kulutusvaikutussopimuksella kiinteän sijaan.

30 de setembro de 2025

Kalliiksi kävi

Yrityksen toiminta on hyvin lähellä rikollista toimintaa. En suosittele jos haluat säilyttää luottotietosi. Kohdistavat laskuja miten sattuu(automaatiolla). Muuttuu kympit satasiksi heidän laskuillaan hyvin nopeasti. Lähti tää firma luiskaan kyllä hyvin nopeasti. Kannattaa pysyä kaukana heidän epämääräisistä sopimuksistaan!

25 de setembro de 2025

Erinomainen sähköyhtiö Nordic Green Energy

Erinomainen sähköyhtiö. Kaikki on aina niin kuin pitänyt ja ei mitään ongelmia.

Itselläni on Ilmasto Hybridi 24 kk sopimus eli toisin sanoen määräaikainen ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kuukausimaksu on vain 3,99€/kk.

Asiakaspalelu vastaa hyvin sähköposteihin ja välillä laitan myös yhteydenottolomakkeen kautta viestiä.

13 de agosto de 2025

Toimii laittomasti

Halusin irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan sähkösopimuksen 14 vrk irtisanomisajalla. Vastasivat irtisanomisilmoitukseen kierrellen eivätkä antaneet irtisanoa sopimusta.

11 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

My favorite electricity company!

🌿 Nordic Green Energy is my favorite energy company I have ever had a contract with! 🌿 Services are always friendly and professional, super affordable contract deals and most importantly; they support sustainable development! One of the things I loved, was the option to choose which sustainable resource I would like to retrieve my energy from and they had a variety of options!

20 de maio de 2025

NGE asiakkuus

Noh, alkumetreillä on tämä tuttavuus. Nopeat yhteydenotot ja selkeä asiointi. Tulevana pientuottajana oli kiva tieto, että NGE ei peri provisio/komissio maksua heille "myymästäni" sähköstä. Kesä näyttää , alku lupaavaa

17 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tein 2.8.2024 sopimuksen missä hinta…

Tein 2.8.2024 sopimuksen missä hinta 0,45 c/kWh + Nordpool spot­hinta.
Epäilys on että tekevät sama temppu kuin jotkut muut toimittajat, eli säätävät yksipuolisesti välityspalkkion määrää.
Eli pysyn erossa tästä yrityksestä.

5 de novembro de 2024
logótipo da Nordic Green Energy Finland

Resposta da Nordic Green Energy Finland

Kiitos palautteestasi. Ikävä kuulla, että laskun sisältö on aiheuttanut epäselvyyttä. Pörssisähkö-sopimuksessa välityspalkkio on laskulla sisällytetty mukaan energian hintaan. Välityspalkkio on aina sopimusvahvistuksen mukainen ellemme ole toisin ilmoittaneet. Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten osalta ilmoitamme aina mahdollisista muutoksista välityspalkkioon tai kuukausimaksuun vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa. Noudatamme Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä Sähkönmyyntiehtoja (SME 2024), joissa todetaan, että myyjän on aina lähetettävä käyttäjälle ilmoitus hintojen tai muiden sopimusehtojen muuttamisesta.

Ystävällisin terveisin
Nordic Green Energy

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais