Tips från nordic Plus för att slippa krav och leveranser är att kontakta kundtjänst. Min huvudman har skickat brev till företaget och ringt många gånger till kundtjänst utan att få svar vare sig på... Ver mais
Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Ver mais
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais
Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Personen jag pratade med hade ett trevligt sätt och gav mycket god kontakt på ett familjärt sätt. En lugn och fin person som inte hastade igenom något utan man kände sig säker på vad man svarat på i lugn och ro.

Resposta da Nordic PLUS
En super trevlig säljare va rädd om honom

Resposta da Nordic PLUS
när du tackar ja till deras erbjudande låser de dig på två år, riktigt hiskeliga

Resposta da Nordic PLUS
Hade förmånen att få tala med en säljare som behärskar både konsten att vara saklig och rak samtidigt som vi har ett jättetrevligt samtal om lite av varje. Mycket trevligt!

Resposta da Nordic PLUS
Jag upplever att de är svåra att få tag i både på telefon och mail.

Resposta da Nordic PLUS
Mycket trevlig person, med behaglig röst o tydlig, som tog sig tid att prata som fick mig att köpa konceptet (varan) ;)

Resposta da Nordic PLUS
Bluffbolag! Lurar äldre på dessa "provpaket". Går inte att få tag på varken på mejl eller telefon. Har ringt en hel vecka utan att någon svarar. Mejlat och ingen respons

Resposta da Nordic PLUS
Så här går det till. Du tackar ja till ett provpaket där du enbart betalar frakt. Du ska sedan inom ett antal dagar tacka nej till vidare försändelser. Om inte är du bunden för ett helt år med utskick varannan månad till en kostnad av drygt två tusen kronor. När du tackat ja till provpaketet och söker kontakt med kundservice för att tacka nej till mera finns ingen kontakt att nå. Om du då som äldre inte kan mejlandets ädla konst har du gått i fällan och sitter där med en produkt du inte vill betala för. Det är skamligt hur Nordic Plus lurar oss äldre på detta sätt. Åldringbedrägeri är rätta ordet. Ni borde skämmas.
Torbjörn

Resposta da Nordic PLUS
Fantastsik rolig och trevlig tjej med bra bemötande

Resposta da Nordic PLUS
Jag upplevde att han som ringde var ärlig och trevlig!👍🌹

Tydlig vad han ville. Hälsningar Bitte Skickat

Resposta da Nordic PLUS
OBS OBS! Här blir ni grundlurade de ockrar pengar för varor som kunden inte beställt. De pratar om provpaket som sedan visar sig vara bindande, de vänder sig till en äldre generation som oftast är godtrogna och litar på människor. Ett bluff företag passa er för nordic PLUS de svarar inte på telefon trots telefontider som de ska vara tillgängliga på. Jag har gjort en polisanmälan på detta företag och hoppas att fler gör detta! Ett uppdrag för uppdrag granskning. Förbannad dotter Carina!

Resposta da Nordic PLUS
Akta er för detta bolag. Hur lång tid ska det ta från en uppsägning tills den är verkställd??
I mitt fall är det från oktober 2024 till april 2025 = 6 månader . Helt horribelt och skamligt.
Jag har ringt och mailat flera ggr om ett avslut, men dom fortsätter skicka omega 3.

Resposta da Nordic PLUS
Jag blev pålurad ett abonnemang efter att jag sagt jag till provpaket.
Ett bedrägeriföretag.

Resposta da Nordic PLUS
En stjärna är för mycket för det här skitföretaget som lurat många! GRATIS provperiod som sedan visar sig vara lögn och bluff. Gratis provet måste tackas ja till men då binder man sig plötsligt till ett abonnemang på ett år. När man sedan betalar kommer nån pajig faktura som inte går att hitta något sista datum på osv utan 20 dagar….från när. Sedan får man påminnelseavgifter för utebliven betalning och räntor på 1 kr som blir 180kr konstant så folk blir inte av med skiten!!! Folk har heller inte fått sina varor trots att första fakturan är betald!!! När detta påtalats är det plötsligt kundens ansvar att produkten kommer. Det går heller inte få en slut faktura på den här skiten! De får inte ut inspelningar för att påtala att lögn och lir förse kommit! De skickar fakturor utan datum så de kan ta ut straffavgifter osv!!
Det här bolaget borde skjutas i sank!!! PERSONEN HAR HELLER INTE FÅTT NÅGON VARA. lurendrejare!!!

Resposta da Nordic PLUS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.