Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Tips från nordic Plus för att slippa krav och leveranser är att kontakta kundtjänst. Min huvudman har skickat brev till företaget och ringt många gånger till kundtjänst utan att få svar vare sig på... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de comida saudável

Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

551 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Måns framstod som en lugn & tydlig…

Måns framstod som en lugn & tydlig försäljare.

18 de agosto de 2025

Hej Carl Fredrik,

Tack för ert omdöme!
Vad roligt att ni tycker om våran representant Måns.

Tydlighet är viktigt för oss!

Önskar dig en fin onsdag!

Trevlig kille.

Trevlig kille.

18 de agosto de 2025

Hej Barbro,

Vad roligt att ni tycker om våran representant och bemötandet.

Önskar dig en fin onsdag!

Ytterligare ett bedrägeriförsöksbolag…

Ytterligare ett bedrägeriförsöksbolag som lurar genom telefonförsäljning.

4 de agosto de 2025

Hej Mikael,

Vi har ingen kund vid namn Mikael Renardsson hos oss.

Om du önskar företräda annan person, behövs en fullmakt först.
Denna kan lämnas in skriftligen eller uppges muntligt om man ringer in till våran kundservice.

Trevlig måndag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Känner mig lurad av deras säljare

Känner mig lurad av deras säljare. Sa ja till ett provpaket, men är en prenumeration enligt företaget. Trodde de ändrat sina metoder , så man kan säga upp när man vill. Så var inte fallet.
Mycket besviken på sådana metoder.

13 de agosto de 2025

Hej Ulla,

Vi har gått igenom din beställning och kan se att avtalet signerats och godkänts av dig skriftligen. Du har tagit del av alla villkor i avtalet, samt hur många leveranser avtalet innebär.

Dessutom har du haft sedvanlig ångerrätt 14 dagar efter mottagandet av första leveransen.

Ha en bra start på veckan!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej Torbjörn eller vad nu boten heter…

Hej Torbjörn eller vad nu boten heter som ni väljer kalla den.

Min pappa har varit i kontakt med er för att avsluta abonnemanget flera ggr. Jag har varit i kontakt med er, via fullmakt för att avsluta abonnemanget på produkter från er som min pappa inte önskar eller har råd med.

Min fråga till er är enkel och borde till och med kunna besvaras av era chat-botar.

Varför kan man inte avsluta sitt abonnemang hos er direkt? På t ex Netflix, HBO Max, Bredbandstjänster, Ljudböcker, dagstidningar, strumpor, rakhyvlar etc mm osv kan man avsluta sitt abonnemang med 1 månads betalning.

Jag önskar också veta vem på företaget vår jurist ska kontakta för att ta detta vidare. Tacksam för svar på dessa två frågor ovan.

11 de agosto de 2025

Hej Customer,

"Varför kan man inte avsluta sitt abonnemang hos er direkt?"

Svar: För att avtalet innebär bindningstid på 7 leveranser minimum.

"Varför måste vi betala för era icke önskvärda produkter i 7 månader innan abonnemanget avslutas? Vänligen svara på det."

Svar: För att avtal ingåtts med produkt och 7 leveranser under 12 månader.

Enklast sätt att kontakta oss är att ringa eller skicka e-post. Trustpilot är inte ett bra sätt att föra dialog, särskilt som du inte delgett varken kunduppgifter eller namn.

Hoppas detta var tillfredställande svar på dina frågor.
Hälsningar från "boten".

Classificada 1 em 5 estrelas

Nordic Plus är en BLUFF och LURAR äldre!!

Nordic Plus LURAR mina föräldrar och med stor sannolikhet även många andra pensionärer!!
Det går inte att säga bort detta skräp!
Deras fakturor är OBEGRIPLIGA och VARJE Faktura går till INKASSO (som är deras egna inkasso) eftersom det inte går förstå att det är en faktura! När en påminnelse kommer så står det bara påminnelseavgiften på fakturan och om man är väldigt noga och har syn som en hök och medlem i Mensa, så kan man förstå att man även ska betala grundsumman. Genom att ha ett eget inkassobolag så drar de in pengar genom att lura och förvirra äldre människor På detta sätt lurar de allt och alla som kommer i deras väg! Hoppas de verkligen får drabbas av KARMA!! Hur kan detta ens få pågå??

8 de agosto de 2025

Hej Annika,

Alla som blir kund hos oss har godkänt ett avtal, både muntligt och skriftligt. Det är inga problem att säga upp sitt avtal hos oss. Kontaktväg finns via telefon, e-post och brev.

Du skriver att våra fakturor är "OBEGRIPLIGA" för att du inte förstår att det är en faktura. Det låter osannolikt då det är väldigt tydligt och står högst upp med fet text att det är just en Faktura.

Jag rekommenderar att kontakta oss om man har frågor/funderingar, istället för att skriva saker på Trustpilot som ej stämmer överens med verkligheten.

Varning

Siktar in sig på äldre. Binder upp på abonnemang. Ringer upp igen för att hjälpa till så personen verkligen tackar ja till(erbjudandet).
Refererar bara till att de fått en ja på abonnemanget när man tar upp problemet med dem. Missar man fakturan med nån dag skickar de påminnelse avgift.
Tror det kan vara bra grejer men måste man binda upp med långa och dyra abonnemang så är det inte ett bra företag!
Kan inte alls rekommendera dem!
(Detta gäller min pappa).

Tillägg till Nordics svar:
Jag har varit i kontakt med er flera gånger, med pappa bredvid mig. Detta då han inte äter era tabletter samt faktiskt inte ens har råd att betala (jag har fått hjälpa honom med det). Ni hänvisar bara till att man ingått ett avtal med er, ni siktar in er på äldre som i många fall inte förstår vad de tackat ja till… det skulle ju vara gratis att få prova, inte tydligt för dem att de säger ja till flera leveranser.
Anser fortfarande att erat företag inte beter sig schysst!

12 de junho de 2025

Hej Anna,

Gällande att vi "siktar in oss på äldre" så dementerar jag detta, då vi erbjuder och välkomnar alla åldrar till oss

Att kontakt tas efter att skriftligt avtal skickats ut, ser vi som något positivt. Detta säkerställer att kund får svar om något var oklart eller behövde förtydligas innan utskick.

Angående påminnelseavgift, så kan man erläggas detta om man är sen med betalningen och inte meddelat/fått anstånd senast på förfallodagen, (Inget ovanligt).

Eftersom detta inte rör din upplevelse, utan din fars så kan jag tycka att detta är missvisande, då du inte själv haft denna kontakt med oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt trevlig och ärlig försäljare!

Väldigt trevlig och ärlig försäljare!! Duktig killen som inte alls proppade på utan erbjöd.
När jag trotts allt var tvungen bryta abonnemanget var det inga problem alls!!
Så ett bra företag!!!

23 de julho de 2025

Hej Britt,

Tack för ert omdöme!
Väldigt kul att läsa att våran representant levererat en bra kundupplevelse för dig.

Hoppas du får en fortsatt fin eftermiddag!

En trevlig röst

En trevlig röst
Påminde om att magnesium är bra för kroppen

29 de julho de 2025

Hej Roland,

Vad roligt att ni tycker om våran representant och bemötandet.

Magnesium är väldigt bra för hela kroppen, och jag hoppas det funkar strålande för dig!

Trevligt

Trevligt, tåligt och informativt bemötande

28 de julho de 2025

Hej Elisabeth,

Vad roligt att ni tycker om våran representant och bemötandet.

Hoppas ni uppskattar er valda produkt lika mycket!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ettrig försäljare som inte ville sluta…

Ettrig försäljare som inte ville sluta prata fast man talar om att ett annat samtal väntas.

17 de julho de 2025

Hej Ewa,

Våra representanter får inte hasta igenom en summering, informationen om avtalet måste gås igenom tydligt.

Detta är något vi måste vara noggranna med så inga missförstånd uppstår.

Hoppas detta var ett bra svar då jag inte upplevde det som "ettrigt" utan endast tydligt och varsamt. Samtalet pågick under en längre tid och det var precis när summeringen gjordes som du fick bråttom iväg.

Jag hoppas att du blir nöjd med din valda produkt!

Ha en trevlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har sagt nej till Nordic Plus så…

Jag har sagt nej till Nordic Plus så länge nu för jag kände mig lurad förra gången jag tackade ja.
Men idag var det en så trevlig kille som ringde och han förklarade precis hur det fungerar så tack vare honom tackade jag ja den här gången. Jag tror också att Omega3 är bra för gamla tanter.

24 de julho de 2025

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för ett positivt omdöme :)
Låter precis som vi vill att det ska vara, tydligt och trevligt.

Ha en underbar dag och hoppas vår Omega 3 gör dig gott!

Mvh Torbjörn för nordic PLUS

kindly feeling

kinly feeling

22 de julho de 2025

Hej Jan,

Ha en underbar dag!

Mvh nordic PLUS

Classificada 1 em 5 estrelas

Säg aldrig ja till deras försäljare!!

Säg aldrig ja till deras försäljare!!! Du kommer aldrig att kunna säga upp ditt abonnemang för de svarar varken i telefon eller på mail. Efter provpaketet är du fast! Min mor på 82 år har fått otaliga inkassokrav för obetalda paket som hon inte velat ha för det går inte att säga upp dem.
----------------------
Efter det svaret som jag fick här så vill jag bara förtydliga att både jag och min mor är riktiga människor. När man ringar så hälsas man välkommen sedan händer ingenting, signalerna går fram och tiden går. Efter 30 minuter ger man upp. Jag var väldigt vänlig i mitt mail som jag skrev den 26/6, komplett med både namn, kundnr och med en fullmakt bifogad från min mor. inget svar. Skrev på nytt den 3/7, samma sak. Mitt mail den 16/7 var kanske inte längre så vänligt i tonen av begriplig anledning, och där bestred jag fakturorna enligt de instruktioner konsumentverket ger. Inget svar på det heller. Är det då konstigt att jag vill varna andra för ert företag? Ni får gärna kontakta mig, ni har min mailadress.

16 de julho de 2025

Hej "Lena",

"Tack" för ditt inlägg – som skrivs av en ICKE verklig person eller kund, och som inte innehåller någon som helst information som går att bekräfta, åtgärda eller ens förstå.

Men vi provar att bemöta det ändå – eftersom vi tror att de som läser förtjänar en sann bild.

1. “Säg aldrig ja – du blir fast”
Om detta vore sant, skulle vår verksamhet inte finnas.
Vi är tydliga i tal, skrift och avtal.
Alla beställningar bekräftas skriftligen – samt så som lagen kräver.
Och: Avtalen går att säga upp.
Varje vecka görs det av kunder som beställt något och väljer att avsluta eller lägga in uppsägan när sina leveranser är avklarade (så avslutas det automatiskt och upplevs smidigt).
= Det är precis så det ska fungera. Inget mer, inget mindre.
Så att skriva en varning i versaler – om något som inte stämmer – avslöjar mer om din avsikt än om vår affärsmodell.

2. “De svarar inte i telefon eller på mejl”
Det är fel och bevisas med fakta och inte fabler. Vi har tydliga öppettider, hanterar ärenden i turordning, och svarar på allt som inkommer korrekt. Om vi inte kan återkoppla, är det ofta för att vi får:
– Inga uppgifter
– Felaktiga e-postadresser
– Eller aggressiva mejl från personer som inte ens är kund

Att få hjälp är enkelt:
(a) Mejla
(b) Ring
(c) Ange kunduppgifter
(d) Håll tonen saklig
Det tar en minut. Det fungerar – varje dag.

3. “Otaliga inkassokrav”
Det är ett ordval som skaver.
Otaliga innebär: fler än man kan räkna.
Men i verkligheten brukar det se ut så här:
– En (1) beställning
– Som inte betalats
– Som påminns
– Som därefter skickas till inkasso
Det gäller böcker, skor, elavtal – allt.
Har man fått fler krav? Då har man låtit bli att betala fler än en gång, annars är de inte otaliga i beskrivning (om man kan räkna).

Oavsett, så innebär obetalda fakturor med inkasso som konsekvens INTE att bli lurad. Det enda det betyder är att man inte fullföljer sin del av avtalet eller får fel "hjälp" att sköta sin privata ekonomi. Kanske här all negativitet kommer ifrån, då du "som dotter" även misslyckas att hjälpa till i denna dialog... Tänkbart. Om detta nu vore en riktigt händelse, tagen ur denna verklighet...

4. Du är inte kund – men kräver svar
Du säger dig skriva för din mamma, men du ger oss följande:
– Inget namn kopplat till vår kunddatabas
– Inget kundnummer
– Inget underlag
– Ingen giltig kontakt
Vi har inga obetalda ordrar från något namn du nämner.

Så antingen har du:
a) Fel person
b) Hittat på allt
- Inget av det ger dig rätt att offentligt attackera ett företag – eller de människor som jobbar där. Att Du väljer att göra så, påtalar hur ointresserad du är av att fixa faktisk hjälp åt "Din" påhittade "mamman".

5. Vad handlar det här egentligen om?
Detta är inte en vädjan om hjälp. Det är en angreppspost.
Inga fakta. Inga bevis. Bara svepande påståenden – skrivna i tredje person.

Vi ser dem dagligen:
– Samma ton
– Samma mönster
– Samma syfte
Det här handlar inte om service. Det handlar om att svärta ner.
Här på TP kan man göra så utan risk, utan ansvar – bakom ett tangentbord. Samtliga delar identifiera ett genuint nättroll som SVT Barn beskrev bra: ”En sådan fuling är alltid ensam, otroligt värdelös och luktar i regel illa i båda ändar”. Tror det var så iaf (kan ha fel här); precis så som du är.

Så, “Lena". Vi svarade ändå. Inte för att vi skulle påstå oss vara under tvång – utan för att vi har ryggrad. Och för att andra ska veta följande (vilket är tordes vara allmänkunskap för de flesta som läser på denna "kanal"):
1. Vi följer lagen
2. Alla avtal kan sägas upp
3. Inkasso är inte “ett hot” – det är en konsekvens
4. Kundtjänst fungerar – om man inkommer med sina frågor till den + sökbar kundinformation

Vi hoppas du – och den du påstår finns i tredjeperson – får en sommar som kan anses lagom bra.

TIPS! Och om det du beskriver faktiskt har hänt, börja med en kontakt via rätt kanal – inte med ett anonymt påhopp på ett s.k. ”omdömes”-forum.

Med vänlig men sanningsenlig hälsning,
Torbjörn
För Nordic PLUS

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt ok…

Trevligt ombud och D- vitamin är aldrig fel

14 de julho de 2025

Hej Beatrice,

Ha en underbar dag!

Mvh nordic PLUS

Classificada 1 em 5 estrelas

De lurar äldre. Går inte få kontakt/säga upp avtalet

Min mamma (82 år) har blivit pålurad dessa produkter flera gånger nu. Hon har försökt säga upp avtalet själv per telefon, men har inte lyckats göra detta, då företaget säger att hon har godkänt ett avtal som innebär sju leveranser. Hon har försökt skicka tillbaka produkterna, men det hjälper inte.
Jag har skickat in en fullmakt från min mamma, som ger mig rätten att hjälpa henne i kontakt med företaget, och jag har därefter skickat in en uppsägning. Men, jag får inget som helst svar på denna uppsägning eller återkoppling överhuvudtaget. Företaget svarar heller inte i telefon, trots att jag ringer på de öppettider som anges på deras hemsida.

9 de julho de 2025

Hej “Carola”,

Vi tackar för ditt inlägg – även om det inte verkar komma från någon kund, utan från en person som försöker spela både dotter, advokat och åklagare i ett och samma svep.

Låt oss bemöta detta – punkt för punkt – eftersom sanningen alltid vinner i längden.

1. “De lurar äldre” / “Går inte få kontakt”
Om det vore sant – att vi systematiskt lurar äldre och aldrig går att nå – då skulle vi:

• Ha tusentals polisanmälningar
• Sakna både kunder och återkommande beställningar
• Inte vara här och bemöta detta

Men vi finns här. Vi svarar löpande. Varje vecka (även under semestertider). Och våra kunder – inklusive äldre – är nöjda. Så påståendet faller direkt.

2. “Mamma har försökt säga upp avtalet – men det går inte”
Vi tecknar avtal enligt distansavtalslagen. Bekräftelse sker skriftligen. Det är tydligt.
Att ett avtal innehåller 7 leveranser är inte hemligt – det står i bekräftelsen. Väljer man att tacka ja till ett kampanjerbjudande, så är man bunden tills det sägs upp korrekt.

Och ja – det går att säga upp. Det görs varje vecka.
Så… kanske problemet inte är vi?

3. “Vi skickade en fullmakt – inget svar”
Här krävs tydlighet:
En fullmakt måste vara korrekt, komplett och undertecknad enligt våra formkrav. Om vi inte har svarat, är det troligtvis för att fullmakten inte godkänts – vilket vi i så fall informerar om.
Vi har inga intressen av att ignorera en giltig uppsägning – varför skulle vi?

Om du har skickat in något – gör det igen. Korrekt. Så löser vi det.
Men att skriva ett ilsket inlägg här, istället för att bara mejla oss direkt, är lite som att skrika på en brevlåda och hoppas på svar.

4. “Ni svarar inte i telefon”
Den här är populär – men falsk.
Vi svarar på alla samtal som kommer in i tid, även efter växelns stängning.
Visst, man kan få vänta – men det är inget konstigt. Det gör man hos alla servicebolag, banker, myndigheter.

Och att påstå att vi inte svarar alls? Det är inte en åsikt. Det är en lögn.

5. Vad handlar det här egentligen om?
Det här är inte ett ärligt försök att lösa något. Det är ett inlägg fullt av:

1) Överdrifter
2) Felaktigheter
3) Affekt, inte fakta
Och troligen – inte ens från en verklig “Carola”.

Vi ser dessa inlägg ofta:
– Samma mönster, samma formuleringar, samma ton.
Det är nättroll, missnöjda konkurrenter eller fiktiva användare som försöker kasta skit i en digital sandlåda – och kallar det konsumenträtt.

6. Till dig som läser – tänk själv
Alla vet: det är lätt att rasa, men svårare att ta ansvar.
Vi står för det vi gör. Våra villkor är tydliga. Vår kundtjänst svarar. Våra medarbetare arbetar hederligt.

Och du som läser detta – använd gärna sunt förnuft.
Ställ frågan: Verkar detta som en rimlig situation? Eller som ett luddigt försök att kasta skuld – utan fakta? En tankeställare, för att om klimatet i samhället skall ändras, behövs färre "Carola"s inte fler... En vänlig ton skadar aldrig och skapar samtidigt möjligheter.

Så, “Carola” – vi ger dig en stjärna tillbaka. Som symbol.
> Inte för att du är kund.
> Inte för att du har gjort ett enda rätt.
> Utan för att ditt inlägg speglar exakt det som är fel med den här plattformen.

1) Lätt att skriva.
2) Svårt att verifiera, eller så nekas man som näringsidkare helt.
3) Noll krav på sanning.

Vi önskar dig ändå en fin sommar "Carola".
Om det nu skulle mot förmodan finnas en verklig kund bakom Ditt misslyckande här – är hen välkomna att höra av sig på riktigt, via vår kundservice om man nu VERKLIGEN önskar hjälp i någon fråga....

Med ärlig hälsning,
Torbjörn (nordic PLUS)

Classificada 1 em 5 estrelas

Varför svarar ni inte när man ringer ?

8 de julho de 2025

Hej Tammie Silverlycka,

Du undrar varför "ni inte svarar när man ringer?"
Bra fråga. Vi undrar varför folk trycker 1 stjärna innan de kollar att de faktiskt ringt rätt företag.

Vi har letat efter dig i vårt kundregister. Du är inte där. Det är som att skälla på en taxi du aldrig åkte med, för att den inte körde dig hem från en fest du inte var på.

Om du ändå försökte nå oss – dubbelkolla gärna numret, och våra öppettider. Vi är ganska bra på att svara, särskilt när folk faktiskt ringer oss.

Så innan nästa 1-stjärna – ta ett djupt andetag, drick ett glas vatten, och fråga dig själv: “Är det verkligen dessa jag försöker skälla på, eller är jag bara hungrig?”

Allt gott,
Torbjörn (nordic PLUS)

Classificada 1 em 5 estrelas

Försök till försäljning genom övertalning

Jag råkade vara på besök hos min mamma (snart 80 år) och råkade höra samtalet från Nordic Plus. Mamma fick svara på några frågor om grönsakskonsumtion och motion, och fick beröm från tjejen från företaget. Sen undrade hon om mamma var intresserad av några produkter, och mamma sa nej. Då fortsatte hon med övertalning till ett kostnadsfritt paket, och mamma sa tillslut ja, men i den sekunden tog jag över telefonen och undrade varför hon inte respekterade mammas nej?! 😡 Hon sa då att man bara kan säga upp, och jag berättade givetvis att hennes sätt att sälja på mamma som är en pensionär en prenumeration genom övertalning om gratis paket inte är okej, och det svarade hon inte på utan sa hej då.

7 de julho de 2025

Hej “Stina”,

Tack för ditt inlägg – även om du inte är kund, utan anhörig till någon som inte heller blivit kund. I praktiken har du alltså inte deltagit i något samtal, inte fått någon vara, inte tecknat något avtal – men ändå valt att skriva ett publikt inlägg där du kritiserar både samtalets innehåll, vår säljare och hela principen bakom försäljning.

Det säger väldigt mycket om dig, mindre om oss – och mer om samtiden egentligen, än något annat.

Om plattformen TrustPilot:
Plattformen marknadsförs som ett konsumentverktyg för transparens. I teorin låter det utmärkt. I praktiken?
• Vem som helst kan skriva vad som helst, när som helst.
• Inga bevis krävs, och ingenting bedöms oriktigt av TP.
• Företag som vill bemöta oriktigheter får rådet: “Köp vårt kostnadseffektiva-paket, så kan ni hantera negativa inläggen” (Vilket bevisar att företag som har topp betyg, betalar topp pengar för det. Den enskilda konsumenten = grundlurad)

Vi har sett det otaliga gånger:
• 90–95 % av inläggen är från icke-kunder, från konkurrenter, nättroll eller anhöriga.
• I majoritet skrivs omdöme i affekt – sällan i eftertanke.
• Det som belönas är ilska, inte insikt.
För TrustPilot är det lönsamt. För alla andra: meningslöst.

Om ditt inlägg – och vad som faktiskt hände:
Du skriver att du hört del av ett samtal mellan din mamma – en myndig kvinna – och en av våra säljare. Hon sa först Nej, sedan Ja till ett kostnadsfritt paket. Du valde då att ta telefonen ur handen på henne, avbröt samtalet och skrev det här inlägget.
Tre saker bör sägas högt:
1. Det är inte fel att en kund ändrar sig – det händer varje dag.
2. Det är inte manipulation att ställa frågor – det är behovsanalys.
3. Det är inte tvång om man kan ändra sig, det är ett privilegium som alla människor kan/ får göra. Om något är fel här, är det din syn på vuxna människors rätt att fatta egna beslut – inklusive din mammas.

Om våra säljare:
Våra medarbetare är många unga människor i sitt första jobb, eller rutinerade rådgivare som arbetar inom satt regelverk samt utifrån svenskrätt, samt har stor respekt för slutkunden.
Att vi erbjuder ett kostnadsfritt paket inom en kampanj, är inte konstigare än att en butik ställer frågor i kassan eller vid en retur – eller ex. att en läkare försöker förstå varför du bokat tid.

Samtalet ter sig korrekt, artigt och avslutades utan bekräftelse.
Ingen blev kund. Inget avtal trädde i kraft. Men du valde ändå att offentligt smutskasta en enskild säljare, vår verksamhet – och i agerandet också en hel yrkeskår.

Vad DITT inlägg faktiskt avslöjar:
Vi vet att de flesta av våra kunder är nöjda – riktigt nöjda.
De stannar i flera år, rekommenderar oss vidare, och uppskattar våra samtal. Statistiken visar det. Kundnöjdheten visar det. Återkommande kunder visar det. Men ditt inlägg berättar inte om dem.
Det berättar något annat:
• Att vissa hellre trycker ned än lyssnar.
• Att det är enklare att rasa än att förstå.
• Att känsla ofta vinner över fakta i dagens debattklimat.

Du erkänner dessutom att du var otrevlig – mot en människa som bara gjorde sitt jobb. Och det är kanske det sorgligaste i hela inlägget.

SLUTSATS
TrustPilot har blivit ett forum där ilskna minoriteter får megafon, och sansade samtal får vika. Vi vill inte vara en del av det spelet – men vi tänker heller inte tiga.

Så vi ger dig, “Stina”, en stjärna tillbaka. Inte som kund – utan som exempel:
På hur lätt det är att förvränga. På hur snabbt man dömer. Och på hur lite det ofta krävs för att attackera hederliga människor som i slutet av dagen.

Vi önskar dig ändå en fin dag – och din mor (om någon sanning existerar i ”historien” ni bestått oss med.

Trevlig sommar önskas även alla orkar ta in mer information(då detta inlägg är skapat för att berika Er om baksidor av denna "omdömes" sajt...

Med vänlig men tydlig hälsning,
Torbjörn, nordic PLUS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.