Tips från nordic Plus för att slippa krav och leveranser är att kontakta kundtjänst. Min huvudman har skickat brev till företaget och ringt många gånger till kundtjänst utan att få svar vare sig på... Ver mais
Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Ver mais
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais
Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Måns framstod som en lugn & tydlig försäljare.

Resposta da Nordic PLUS
Ytterligare ett bedrägeriförsöksbolag som lurar genom telefonförsäljning.

Resposta da Nordic PLUS
Känner mig lurad av deras säljare. Sa ja till ett provpaket, men är en prenumeration enligt företaget. Trodde de ändrat sina metoder , så man kan säga upp när man vill. Så var inte fallet.
Mycket besviken på sådana metoder.

Resposta da Nordic PLUS
Hej Torbjörn eller vad nu boten heter som ni väljer kalla den.
Min pappa har varit i kontakt med er för att avsluta abonnemanget flera ggr. Jag har varit i kontakt med er, via fullmakt för att avsluta abonnemanget på produkter från er som min pappa inte önskar eller har råd med.
Min fråga till er är enkel och borde till och med kunna besvaras av era chat-botar.
Varför kan man inte avsluta sitt abonnemang hos er direkt? På t ex Netflix, HBO Max, Bredbandstjänster, Ljudböcker, dagstidningar, strumpor, rakhyvlar etc mm osv kan man avsluta sitt abonnemang med 1 månads betalning.
Varför måste vi betala för era icke önskvärda produkter i 7 månader innan abonnemanget avslutas? Vänligen svara på det.
Jag önskar också veta vem på företaget vår jurist ska kontakta för att ta detta vidare. Tacksam för svar på dessa två frågor ovan.

Resposta da Nordic PLUS
Nordic Plus LURAR mina föräldrar och med stor sannolikhet även många andra pensionärer!!
Det går inte att säga bort detta skräp!
Deras fakturor är OBEGRIPLIGA och VARJE Faktura går till INKASSO (som är deras egna inkasso) eftersom det inte går förstå att det är en faktura! När en påminnelse kommer så står det bara påminnelseavgiften på fakturan och om man är väldigt noga och har syn som en hök och medlem i Mensa, så kan man förstå att man även ska betala grundsumman. Genom att ha ett eget inkassobolag så drar de in pengar genom att lura och förvirra äldre människor På detta sätt lurar de allt och alla som kommer i deras väg! Hoppas de verkligen får drabbas av KARMA!! Hur kan detta ens få pågå??

Resposta da Nordic PLUS
Siktar in sig på äldre. Binder upp på abonnemang. Ringer upp igen för att hjälpa till så personen verkligen tackar ja till(erbjudandet).
Refererar bara till att de fått en ja på abonnemanget när man tar upp problemet med dem. Missar man fakturan med nån dag skickar de påminnelse avgift.
Tror det kan vara bra grejer men måste man binda upp med långa och dyra abonnemang så är det inte ett bra företag!
Kan inte alls rekommendera dem!
(Detta gäller min pappa).
Tillägg till Nordics svar:
Jag har varit i kontakt med er flera gånger, med pappa bredvid mig. Detta då han inte äter era tabletter samt faktiskt inte ens har råd att betala (jag har fått hjälpa honom med det). Ni hänvisar bara till att man ingått ett avtal med er, ni siktar in er på äldre som i många fall inte förstår vad de tackat ja till… det skulle ju vara gratis att få prova, inte tydligt för dem att de säger ja till flera leveranser.
Anser fortfarande att erat företag inte beter sig schysst!

Resposta da Nordic PLUS
Väldigt trevlig och ärlig försäljare!! Duktig killen som inte alls proppade på utan erbjöd.
När jag trotts allt var tvungen bryta abonnemanget var det inga problem alls!!
Så ett bra företag!!!

En trevlig röst
Påminde om att magnesium är bra för kroppen

Resposta da Nordic PLUS
Ettrig försäljare som inte ville sluta prata fast man talar om att ett annat samtal väntas.

Resposta da Nordic PLUS
Jag har sagt nej till Nordic Plus så länge nu för jag kände mig lurad förra gången jag tackade ja.
Men idag var det en så trevlig kille som ringde och han förklarade precis hur det fungerar så tack vare honom tackade jag ja den här gången. Jag tror också att Omega3 är bra för gamla tanter.

Resposta da Nordic PLUS
Säg aldrig ja till deras försäljare!!! Du kommer aldrig att kunna säga upp ditt abonnemang för de svarar varken i telefon eller på mail. Efter provpaketet är du fast! Min mor på 82 år har fått otaliga inkassokrav för obetalda paket som hon inte velat ha för det går inte att säga upp dem.
----------------------
Efter det svaret som jag fick här så vill jag bara förtydliga att både jag och min mor är riktiga människor. När man ringar så hälsas man välkommen sedan händer ingenting, signalerna går fram och tiden går. Efter 30 minuter ger man upp. Jag var väldigt vänlig i mitt mail som jag skrev den 26/6, komplett med både namn, kundnr och med en fullmakt bifogad från min mor. inget svar. Skrev på nytt den 3/7, samma sak. Mitt mail den 16/7 var kanske inte längre så vänligt i tonen av begriplig anledning, och där bestred jag fakturorna enligt de instruktioner konsumentverket ger. Inget svar på det heller. Är det då konstigt att jag vill varna andra för ert företag? Ni får gärna kontakta mig, ni har min mailadress.

Resposta da Nordic PLUS
Min mamma (82 år) har blivit pålurad dessa produkter flera gånger nu. Hon har försökt säga upp avtalet själv per telefon, men har inte lyckats göra detta, då företaget säger att hon har godkänt ett avtal som innebär sju leveranser. Hon har försökt skicka tillbaka produkterna, men det hjälper inte.
Jag har skickat in en fullmakt från min mamma, som ger mig rätten att hjälpa henne i kontakt med företaget, och jag har därefter skickat in en uppsägning. Men, jag får inget som helst svar på denna uppsägning eller återkoppling överhuvudtaget. Företaget svarar heller inte i telefon, trots att jag ringer på de öppettider som anges på deras hemsida.

Resposta da Nordic PLUS
Jag råkade vara på besök hos min mamma (snart 80 år) och råkade höra samtalet från Nordic Plus. Mamma fick svara på några frågor om grönsakskonsumtion och motion, och fick beröm från tjejen från företaget. Sen undrade hon om mamma var intresserad av några produkter, och mamma sa nej. Då fortsatte hon med övertalning till ett kostnadsfritt paket, och mamma sa tillslut ja, men i den sekunden tog jag över telefonen och undrade varför hon inte respekterade mammas nej?! 😡 Hon sa då att man bara kan säga upp, och jag berättade givetvis att hennes sätt att sälja på mamma som är en pensionär en prenumeration genom övertalning om gratis paket inte är okej, och det svarade hon inte på utan sa hej då.

Resposta da Nordic PLUS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.