Tips från nordic Plus för att slippa krav och leveranser är att kontakta kundtjänst. Min huvudman har skickat brev till företaget och ringt många gånger till kundtjänst utan att få svar vare sig på... Ver mais
Blev uppringd och erbjuden ett gratis provpaket med omega3, ska betala frakt 89kr, erbjöds abonnemang för 189kr/mån. När jag fick provpaketet jämförde jag med Biosalma som vi har hemma. Deras kapslar... Ver mais
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Ver mais
Det var inte något av värde för mig som behöver extra starka tabletter. Dessa är säkert bra för dom som är friska och bara vill ha lite för att stärka kroppen. Inte för sjuka som är ordinerade mycket... Ver mais
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Företaget ljuger i sitt svar här. Min mamma har inte bankid och har inte signerat något avtal skriftligen.

Resposta da Nordic PLUS
Ägnar sig åt att lura folk med att sända ett prov paket, missar man eftersom de ej frågar om man vill fortsätta, så är man fast och absolut ingen förståelse att man ej vill ha deras varor mer. VÄGRAR AVSLUTA ETT ABONNEMANG. Kommer aldrig rekommendera dem på något sätt.

Resposta da Nordic PLUS
VARNING!!! De lurar folk på pengar! Känns som de riktar in sig på äldre människor. Går inte säga upp avtal heller. Får bara svar om att kontakta kundtjänst på telefon tiderna som de anger. Inget svar där heller! Har försökt säga upp sedan April månad och nu är det juli!!!

Resposta da Nordic PLUS
Har försökt nå dem genom telefonen på deras telefon tid. Men de vill inte svara mig.
Sedan är det inte ok att binda upp sig på ett antal paket som ni skickar ut. Även om det är varannan månad.
Skulle vilja avsluta detta med.
MVH Birgitta

Resposta da Nordic PLUS
Ta telefonen. Jag ringde till er samma dag som jag fick min leverans.Kom inte fram försökte flera dagar.sen var det försent så nu får jag betala för något som jag inte vill ha

Resposta da Nordic PLUS
Vi försöker kontakta kundtjänst varje dag, får aldrig svar.
Min dementa mamma blir lurad på hundratals kronor varje månad på abonnemang hon vill avsluta.
Blir att kontakta konsumentombudsmannen och anmäla detta bluffföretag.

Resposta da Nordic PLUS
Fint bemötande och hon var informativ.

Resposta da Nordic PLUS
Jag tycker det är lite lurendrejeri när man presenterar sig och bara önskar ställa tre frågor. Då tror jag att det är färdigt när jag svarat på de där frågorna. Men då kommer det som ni egentligen ringde för. Att få mig att köpa era produkter. Gillar inte den marknadsflringsstrategin.

Resposta da Nordic PLUS
Har man sagt nej till en telefonsäljare så kommer det hela tiden nya. Vill jag inte ha något så vill jag inte.

Resposta da Nordic PLUS
Det var tydligt och rakt på sak…. Och Klurigt det där med tre korta Frågor, för att sen komma med ett Erbjudande…
Smart som man säger nu för tiden.

Resposta da Nordic PLUS
Mycket trevligt person och bra bemötande

Resposta da Nordic PLUS
Jag tycker att samtalet var väldigt klart och redigt

Resposta da Nordic PLUS
Oseriöst företag som lurar gamla människor.
Omöjliga att få tag på. Svarar varken på mail eller telefon. Snälla STÄNG detta företag

Resposta da Nordic PLUS
Bedrägeri. Äldre personer luras att tacka ja till ett "gratis" Omega3 paket, som egentligen är en 12 månaders prenumeration på Omega3.
Öppettider till kundtjänst är löjligt korta (2h per dag).

Resposta da Nordic PLUS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.