After 6 months, the battery died (with no alarm or warning), and I ended up with a 900kr ticket. Two months after changing the batteries, I got constant alarms and put new batteries in again. Two week... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
3. p-bøde inden for 8 måneder. P-uret opdaterer ikke, selv om man har kørt 3+ km. Det er ganske enkelt for dårligt.
Batteriet holdt kun 10 måneder, til trods for at det skulle kunne holde i mange år. Når parkeringstiden er sat manuelt, bliver den efterfølgen stående på det tidspunkt den er sat til, i stedet for a... Ver mais
Jeg købte Parksafe city i Bilka. Da jeg kom hje4m rensede jeg ruden grundigt, fjernede de røde strimler og klæbede den fast til ruden, Da jeg kom ud en halv time senere lå parkeringsskive på gulvet.... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Fed energimåler
Fed energimåler, glæder mig til at i laver den med wifi.
5 stjerner herfra
Rigtig god kundeservice og super…
Rigtig god kundeservice og super produkt.
Kan kun a befales herfra
Fik en P bøde fordi den ikke automatisk…
Fik en P bøde fordi den ikke automatisk havde sat uret til vintertid selvom de lover alle steder den gør det automatisk. Kontakter dem og får fortalt at man kan slå det fra hvilket der INTET står om i deres manual. Magen til ringe kundeservice skal man lede længe efter. Kan ikke anbefale deres p skiver. Køb et andet mærke. Og nej det står ikke i manualen selvom de påstår det.

Resposta da NORGO
Har brugt jeres P-skive i snart 7 år og…
Har brugt jeres P-skive i snart 7 år og da jeg skulle skifte til ny bil, sendte Norgo nye klæbepuder uden beregning. Det er bare fantatisk service.
P bøde pgf fejl tidspunkt
P bøde pgf fejl tidspunkt.
Har fået en fantastisk behandling.
Fik en p bøde pgf uret viste forkert.
De svarede hurtigt tilbage, skrev at den bøde tog de sig af og jeg fik et nyt p ur tilsendt..
SUPER service..
God service hos Norgo
Hej, vores Park FS45 p-skive, der kun er et halv år gammel, faldt ned igen og igen. Jeg kontaktede derfor Norgo.dk, og har fået en en super behandling og nye klæbepuder. Tak for god service.
Lone Fagerberg
En virksomhed med rette indstilling...
Jeg havde en kedelig oplevelse med en defekt P skive. Efter at Norgo undersøgte sagen og fandt problemet blev der taget ansvar og problemet løst. Jeg er meget tilfreds med den kunde service som jeg fik og vil gerne anbefale deres P skiver til venner og familie.
Skod produkt og inkompetent kundeservice
Mit udgangspunkt var ikke denne anmeldelse, men efter min oplevelse med kundeservice ser jeg ikke andre muligheder.
Jeg har haft min parksafe easy p-skive i omkring et års tid. Efter ca. 6 mdr. gav den lyd om at den manglede batteri, så jeg skiftede dem og indstillede p-skiven igen.
Efter yderligere 4 mdr. kom jeg en dag ud til en lang gul seddel i forruden, P-BØDE!
Skiven mente at klokken var 5.30 i stedet for kvart i et (!).
Jeg kontakte Norgo og fik en lang mailkorrespondance med en ledende medarbejder. Vi endte med at blive enige om at jeg ville modtage en ny skive, som erstatning for så at sende den gamle ind, så de kunne tjekke hvad der var galt. Hvis de fandt et problem ville de refundere min p-bøde. Min egen mistanke gik på batteriet, men den havde jo ikke givet lyd fra sig. Efter lidt udfordringer med pakkefragt, fik jeg sendt den afsted. Efter nogle uger fik jeg svar.
Det eneste jeg har hørt tilbage er at de ‘ved første øjekast ikke umiddelbart kan se nogle fejl på skiven’... Nej, skiven er jo ikke misligeholdt eller andet...hvad havde de regnet med?
Jeg har svaret at det muligvis kunne være problemer med batteriet. Og har INTET hørt retur.
Jeg har minus tillid til Norgo’s produkter og forstår godt de er så billige. Man skal altså lige medregne udgifter til de uundgåelige p-bøder.
Erstatnings p-skiven er smidt ud og jeg har købt en flot skive fra ParkOne.
Ekstrem god service af virksomheden
Ekstrem god service af virksomheden. Kan kun abefales herfra.
Super service!
Har skiftet bil og skulle bruge nye klæbepuder til P-skiven. Blev sendt uden beregning, det er bare god service!
Helt fantastisk flot service
Helt fantastisk flot service da jeg ringede ind med en reklamation. Køber helt sikkert produkter derfra igen.
Hej Norgo
Hej
Har købt en ParkSafe Sun (FS45) i sidste måned, men den falder hele tiden af - Klæbepuderne slipper på P-skiven, og ikke på ruden.
Skiven er endvidere meget mørk, og er svær at aflæse
Super god service og support
Skulle du få problemer med dit ParkSafe parkeringsur er du med Jesper hos Norgo i rigtig gode hænder.
parksafe sun p skive skal stille tiden tit
hej jeg har 2 stk parksafe sun p skive som bliver ved med at vinde tid så hver anden mdr er jeg nød til at stille tiden på den hvilket er meget træls og hvis jeg glemmer det så får jeg jo en bøde hvis tiden er for lang fremme vil dog sige jeg her også en fs25 og den virker perfekt og har aldrig problemer med den så den ville jeg give 5 stjerner. Har nu fået byttet dem til den nye model hvor indpakning er hvid og den fejler ikke noget kan ikke se forskel på den nye og gamle kun indpakning men fik af vide på mail af nrgo der sagde der var fejl i den gamle fint af dem ellers havde bilka nok aldrig byttet den 😁
Virker slet ikke
Kan ikke finde hvordan jeg kommer i kontakt med dem der laver parksafe, men jeg har købt en parksafe sun p skive. Men den virker slet ikke. Har gjort alt hvad der står i manualen, men den registrere ikke bilen når den køre og stopper. Uret viser altid det samme som når jeg indstiller den. Så når jeg indstiller den til f. Eks. 10.30 da klokken er 10.30, så bliver den ved med at stå 10.30. Om kl så er 16.00 så bliver den stadig ved med at stå 10.30

Ukorrekt tidspunkt for parkering
Vil gerne vide, hvorfor min Park Safe hopper en time frem, af og til. Parker jeg for eksempel,Kl 15, hopper den frem til kl 16. Vi skal altid se om den står rigtigt, når vi parkerer. Det skyldes ikke batteriet.

Batteriet holdt kun 10 måneder
Når parkeringstiden er sat manuelt, bliver den efterfølgen stående på det tidspunkt den er sat til, i stedet for automatisk at gå tilbage til normal tid igen efter kørsel.
Displayet inde i bil er meget svært at se, man skal helt over i passagersiden for at se det, da det er meget svagt og vinklet dårligt.
parkeringesskive
jeg har tidligere skrevet en anmeldelse på NORGO vedr min parkeringskive, jeg har nu haft en god samtale med indehaveren hvor jeg forklarede ham problematikken ved parkeringsskiven, han tilbød min en ny skive samt at refundere min bøde.
Derfor ændre jeg nu min anmeldelse til 5 stjerner da jeg mener at produktet / NORGO levere op til det som de lover.
Har haft 3 af deres super dårlig p- skive
Har haft 3 af deres uduelig. p- skive, og jep har sgu får de bøder jeg skal have, de virker som skod, og en stjerne er i overkanten, du skal ALDRIG køber en af deres skive... de kan ikke holde strøm
Siger ikke noget når batteriet skal skiftes
Stopper pludselig bare med at virke..
At have en p- skive som alligevel altid skal kigges på før bilen forlades, er sgu op af bakke... park safa = park øv
Købte en Parksafe Easy
Købte en Parksafe Easy, som desværre udløste en p-afgift, 3 dage efter montering. Den virkede, men var tilsyneladende for utydelig for en halvblind p-vagt i Thisted. Jeg skriver til Norgo, som med det samme overtog sagen med parkeringsselskabet. Desværre var der ikke noget at gøre. Norgo tilbød med det samme at betale afgiften og samtidig sendte de en ny p-skive til mig.
Synes det er god service, som fortjener nogle gode stjerner, trods en dårlig (men billig) p-skive.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.