After 6 months, the battery died (with no alarm or warning), and I ended up with a 900kr ticket. Two months after changing the batteries, I got constant alarms and put new batteries in again. Two week... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
3. p-bøde inden for 8 måneder. P-uret opdaterer ikke, selv om man har kørt 3+ km. Det er ganske enkelt for dårligt.
Batteriet holdt kun 10 måneder, til trods for at det skulle kunne holde i mange år. Når parkeringstiden er sat manuelt, bliver den efterfølgen stående på det tidspunkt den er sat til, i stedet for a... Ver mais
Jeg købte Parksafe city i Bilka. Da jeg kom hje4m rensede jeg ruden grundigt, fjernede de røde strimler og klæbede den fast til ruden, Da jeg kom ud en halv time senere lå parkeringsskive på gulvet.... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Efter 4 mdr med denne nye p skive måtte…
Efter 4 mdr med denne nye p skive måtte jeg desværre komme ud til en bil med en bøde på 790kr. Trods batteri og solceller som skulle holde op til 10 år.
Nu har jeg holdt øje med den i en uge, og holdt parkeret, uden steder med tilladelser, og må sige, Tiden indstiller sig selv som vinden blæser.
Jeg har kontaktet firmaet, uden respons.

Resposta da NORGO
Super service af mulig defekt p-skive
Efter en længere dialog med mig selv tog jeg fat i NORGO for at beklage mig over en dum p-afgift, trods min Parksafe i ruden.
Thomas tog sig god tid til at hjælpe og forklare hvordan og hvorfor den havde udløst en p-afgift.
Jeg får nu ombyttet min mulige defekte Parksafe, så jeg roligt kan parkere igen roligt.
Fin og meget hurtig hjælp af Thomas og NORGO!!!
Tak
Defekt ur men høj service
P-vagter på den plads hvor man vil parkere højner opmærksomheden på eget p-ur, hvorfor jeg da også kiggede og konstaterede at det stod korrekt - og ja selv om jeg blot var væk i 4-5 minutter stod P-vagten ved min bil og var igang med at udskrive en bøde hmmm. Der var ikke noget at gøre men det undrede mig at uret var fejl på tidspunkt. Derfor besluttede jeg mig for at ringe til NORGO som hurtigt fik konstateret, at uren havde en fejl - det medførte refundering og levering af nyt ur - i disse moderne tider må det kaldes service - så jeg kan kun fremsende anerkendelse af NORGO for venlig imødekommenhed og kan kun anbefale køb af produktet 😊
Kanon service
Kan hun sige at jeg ikke kan genkende jeres evt. dårlig oplevelse. Jeg har en Park Safe sun, som desværre gik i stykker, jeg kontaktede firmaet den 29.10.2019 på mail, og i dag den 06.11.2019 får jeg tilsendt en ny.
Det kalder jer service, og vil gerne handle med firmaet fremover.
ParkSafe FS45 Pskive
Angående ParkSafe FS45 p-skive. Jeg kan desværre genkende den kritik, som flere har skrevet om her på siden.
Jeg fik en parkeringsbøde, fordi min p-skive satte uret 20 minutter frem, i stedet for til nærmeste kvarter.
Jeg har haft min p-skive i næsten et år. I starten checkede jeg den hele tiden, når jeg parkerede, og den stillede hver gang frem til nærmeste kvarter.
Herefter valgte jeg at stole på den, men det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg har checket den flere gange, efter at jeg fik bøden, og den stiller hver gang 20 minutter frem.
Flere oplever det samme som mig, kan jeg jo læse her. Præcis det samme, at p-skiven stiller uret 20 minutter frem.
Det er ikke mig, som har indstillet den forkert, da den fungerede upåklageligt i begyndelsen, og jeg har ikke rørt den siden.
Udover at produktet ikke fungerer, så har Nordgo heller ikke svaret på mine to henvendelser. Jeg skrev både en mail til dem dagen efter min p-bøde d. 17. oktober, jeg ventede flere dage på svar, og skrev så også på deres web-formular og fik heller ikke noget svar.
Derfor skriver jeg nu på trustpilot, det ville jeg aldrig gøre, uden at give dem en chance.
Så jeg kan ikke stole hverken på dem eller på deres produkt, vælg en anden p-skive, er min anbefaling til andre.
Virkeligt højt serviceniveau
Jeg havde problemer med webshoppen og nævnte det på Facebook. Jeg blev straks kontaktet og problemet løst uden yderligere besvær for mig og tilmed en meget flot løsning!
Jeg kan kun anbefale Pskiven.dk, som er en del af Norgo.
Super service!
Jeg har fået en super service, som er ud over det sædvanlige.
Og min nye enhed spiller bare, så jeg er ikke andet end taknemmelig!
Jeg kan kun istemme mig kritikken
20/10 2019
Her små halvanden måned efter mit første opslag, er tiden igen skredet i min p-Skive. Denne gang er det med +4 minutter, men sker det med den fart, bliver det hurtigt til +18 minutter på et halvt år.
2/9 2019
Jeg kan kun istemme mig kritikken.
(...jeg fik skrevet en FS42, det er en FS45, men resten fastholder jeg.
Jeg skrev ikke til mailadressen, men via jeres kontaktformular. Hvor den ender, kan jeg jo ikke svare på. )
I 20 år havde jeg en elektronisk p-skive (FS01), der var forbumdet til bilens batteri og synkroniseret med uret I Frankfurt. Virkede upåklageligt. Da denne så ikke kunne mere, købte jeg den nyere variant FS45
Efter et halvt år i bilen skred tiden åbentbart med plus 18 minutter. Det opdagede jeg på den hårde måde, da der sad en parkeringsafgift i ruden.
Grundet denne, +18 min forskydning, havde p-skiven sat tiden et kvarte for meget frem, og derfor kostede det mig en bøde.
Jeg har skrevet til Norgo, om jeg skal forvente denne unøjagtighed fremover, men de har pt valgt ikke at svare. Men jeg kan se på andres oplevelse, at de sandsynligvis har oplevetdet samme.
Skulle jeg have lavet en forkert indstilling? Hvorfor skulle jeg vælge at gøre dette? Jeg har kun én gang sat tid, dato og år (..dato/år var iøvrigt rigtige), og ikke forventet at jeg løbende skulle tjekke op tiden. Det er jo iøvrigt ikke bare-lige, da man skal ind i indstillinger før man kan kontrolere tiden.
Konklusionen er nok, at hvis jeg alligevel skal kontrolere min p-skive hver gang jeg forlader min bil, så kan jeg jo ligeså godt have en helt alendelig manuel siddende. Alternativ er at finde én anden elektronisk p-skive, som er mere stabil på tiden end Park Safe.
Til dig som endnu ikke har købt, så er det jo op til dig hvad du vælger.
Har i en mail (faktisk to) man kan…
Har i en mail (faktisk to) man kan kontakte jer på? Har sendt en mail til Jer, men har ikke fået noget svar endnu.

Virkelig dårlig produkt...
Virkelig dårlig produkt... Når du eksempelvis standser kl. 12.03 eller 12.05, så burde tidspunktet for p skiven være indstillet til 12.00. Det gør dette produkt desværre ikke...
Jeg fik en bøde på 750 kr, da jeg en dag havde parkeret min bil ca. kl. 11.40 og i stedet for at stille tiden til 11.45, blev p skiven automatisk sat til kl.12.00. Der var så desværre en snedig p vagt, som havde observeret min bil fra 11.40-11.43, og gav mig en bøde pga. forkert p skiven var sat til 12.00 og ikke 11.45.
Norgo ønskede produktet, som blev sendt til dem d. 6. januar... D. 30. januar blev konklusionen at p skiven var indstillet forkert...
Hold jer væk fra produktet...

Kan aldrig være bedre.
Havde købt en park safe p-watch. Den gik i stykke efter ca. 6 mdr.
Jeg opdagede først da jeg fik en parkering afgift.
Tog kontakt til Norgo hvor de lovede betaler min afgift og sende mig en ny p-watch. Det der overraskede mig var, at de hjalp selvom jeg ikke kunne finde kvitteringen på min p-watch.
Fantastisk service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.