Norie Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Update; er is contact opgenomen door Norie, erg vriendelijk en het is opgelost, erg fijn! Dus review aangepast 🙂 Week geleden besteld (order 70616, 1-3 werkdagen levertijd), maar niets ontvangen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik heb op 28 augustus een bestelling geplaatst en nog altijd niet ontvangen. Heb ondertussen al een e-mail gestuurd en een bericht via instagram maar krijg geen antwoord! Update: ondertussen heb ik a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Norie is een merk met unieke, trendy, betaalbare en handgemaakte sieraden. Mix and match onze te gekke oorbellen en dare to ware! Geen gaatjes in je oren? We hebben ook Clip Oorbellen!

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

149 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Prettig contact en heldere communicatie

Bestelling nodig voor een bruiloft en wist niet zeker of die bijtijds geleverd zou worden. Heb hierover contact opgenomen en kreeg meteen een persoonlijke reactie dat ze hier achteraan ging. Uiteindelijk kwam de oorbel ook op tijd binnen en zat die goed! Plaats niet vaak reviews, maar aangezien jullie persoonlijke aandacht en tijd investeren in jullie klanten mag dat ook genoemd worden!

16 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Maand aan het wachten en nog niets ontvangen

Helaas een maand aan het wachten op mijn bestelling, en nog steeds niets binnen terwijl er wel is betaald. Ik heb al 4x gemaild en daarnaast een privébericht via IG verstuurd - maar tot op heden nooit een reactie mogen ontvangen. Ik ben bang dat ik mijn €40 kwijt ben.

21 de setembro de 2026

Hi Kelly,
Wat vervelend om te horen!
Alle klantenservice is bijgewerkt en ik zie niks open staan onder jouw naam.
Ik vraag jouw bestel gegevens aan en dan neem ik meteen contact met jou op! ❤️

Veel liefs

Bestelling niet ontvangen

Update: ondertussen heb ik antwoord gekregen en hebben ze er alles aan gedaan om mijn bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Dus na wat eerste moeilijkheden uiteindelijk toch tevreden van de service.

11 de setembro de 2026

Hi Liesbet,

Wat vervelend om te horen! Gelukkig zag ik jouw berichtje op insta wel en heb ik daarop gereageerd 🥰
Dit wordt zo snel mogelijk opgelost.

Classificada 1 em 5 estrelas

heel lang wachten op bestelling!!

Mijn bestelling is al meer dan een maand onderweg en ik krijg ook geen reactie op mijn mails.. Jammer, want ondertussen is de verjaardag al 2 weken voorbij...

10 de setembro de 2026

Resposta da Norie

Hey! Wat vervelend om te horen!
De mail is helemaal bijgewerkt, dus dan ben ik bang dat er iets fout is gegaan.
Ik vraag bij Trustpilot jouw bestel gegevens aan zodat ik meteen contact kan opnemen en wij dit voor jou kunnen oplossen! ❤️

Liefs

Helaas al snel verloren

De levering ging, ik tegenstelling tot wat ik hier soms lees, juist best wel snel, was ik zeker over te spreken. Vanmorgen kwamen ze met de post. De oorbelletjes zelf vond ik ook heel mooi. Helaas met de nadruk op vond, want na 10 minuten dragen kwam ik er al achter dat er eentje kwijt was geraakt. Met 4 man lopen zoeken, maar we hebben hem helaas niet meer gevonden. Toch maar wachten tot ze wat ouder is en dan gaatjes laten schieten (want daar is papa het nog niet mee eens).

Toevoeging: klantenservice reageert heel netjes en zorgt voor een goede oplossing! Super!!

2 de setembro de 2026

Hi Kim,

Wat vervelend om te horen! Dit is niet de bedoeling.
Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd zodat wij dit voor jou kunnen oplossen 🥰

Liefs!

Uitblijvende levering

Op 22 augustus een bestelling geplaatst die wij op 6 september nodig zouden hebben. Ruim van tevoren zou je denken toch? Bij Norie blijkbaar niet. Het pakket is tot op heden niet door PostNL ontvangen en Norie reageert nergens op. Oplichters?

22 de agosto de 2026

Resposta da Norie

Hey! Wat ervevelend om te horen!
Ik ga bij TrustPilot informatie aanvragen over jouw bestelling! Dan neem ik meteen contact met jou op en help ik je graag verder ❤️
Het is niet de bedoeling dat je zo lang wacht.

We hebben helaas meerdere zendingen van die week die vertraagd zijn.. het lijkt erop dat een zak met pakketjes ergens is blijven staan.

Excuses voor het ongemak!

Klantenservice

Update: i.v.m. hun vakantie was mijn mail/Instagrambericht nog niet gezien. Inmiddels is het heel betrokken en vriendelijk opgelost via Instagram. Echt heel persoonlijk en snel contact!

De clipoorbellen werden heel netjes, ingepakt, geleverd. Ze zagen er ook prachtig uit. Mijn dochter kreeg de oorbellen op haar verjaardag. Ze was er heel blij mee en ook echt voorzichtig. Helaas zijn nog diezelfde dag de steentjes van één oorbel losgeraakt van de clip. Deze zijn we dan ook kwijt. De clip zelf zat nog wel aan haar oor vast. Bij het controleren van het andere oorbelletje zagen we dat de steentjes ook heel los vast zaten. Kan natuurlijk gebeuren, dus gelijk een mail met foto gestuurd (nu een week geleden) om te kijken of we tot een oplossing kunnen komen. Ook via Instagram contact gezocht, maar tot op heden geen antwoord gekregen.

26 de agosto de 2026

Hi Amber,

Wat vervelend om te horen!
Het is niet de bedoeling dat de oorbel kapot gaat!
Wij hebben je een berichtje op Instagram gestuurd.
Dus we gaan het voor je oplossen ❤️

Excuses voor het ongemak.

Liefs!

Verkleuring ketting van meer dan 60 euro

Ketting samengesteld van meer dan 60euro in het goud. Helaas helemaal verkleurd naar het brons. De ketting ziet er niet meer uit. ik heb een mail ontvangen en krijg een nieuwe opgestuurd hopen dat niet het zelfde gebeurd

30 de agosto de 2026

Hi Marit,

Oh nee! Dat is echt absoluut niet de bedoeling.
Ik vraag de informatie van de bestelling aan bij Trustpilot, zodat ik je meteen een mailtje kan sturen en wij je verder kunnen helpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Week geleden besteld, niets ontvangen

Week geleden besteld (order 70616, 1-3 werkdagen levertijd), maar niets ontvangen. 2x een mail gestuurd naar info@ , geen reactie.. geeft geen vertrouwen dit.

30 de agosto de 2026

Hi Martijn,
Wat vervelend om te horen!
Ik zie zo snel geen mailtje open staan onder jouw e-mail adres, dus ik vermoed dat er aan onze kant iets fout gaat! Excuses daarvoor! Ik stuur je meteen een mailtje zodat we dit kunnen oplossen 😊
Het pakketje is namelijk afgelopen woensdag verzonden.

Lieve groetjes!

Classificada 3 em 5 estrelas

Waarom toch nog 2 sterren. Later 3.

Waarom toch nog 2 sterren? Omdat het bestelproces helemaal goed ging. Veel informatie en de oorbellen waar snel binnen.
Maar 2 juli bestellen en 5 à 6 weken later al stuk is niet goed. En dan heb ik de oorbellen ook nog maar een paar keer in gehad. Op mailtjes wordt door Noortje (Norie) niet gereageerd. Het begon goed maar eindigt niet fijn.
Twee mailadressen aangeschreven. Bij 1 mailadres kwam de mail weer terug omdat de ontvangende mailbox vol zit.

Uiteindelijk kwam het goed. Mailtjes, ook antwoorden op mailtjes die ik kreeg, bleken niet aangekomen en toen ik een reactie via de website plaatste, kwam het in een stroomversnelling. Antwoord van mij op een mail van Norie kwam wel aan. En de oorbel is vervangen.
Van twee naar drie sterren gegaan, omdat het op een gegeven moment goed kwam. Maar het verdwijnen van mailtjes, blijft gek.

17 de agosto de 2026

Hi Nina,

Wat vervelend om te horen dat de oorbellen stuk zijn gegaan, dat is niet de bedoeling!
Ik kan zo snel onder jouw naam geen mailtje vinden, dus vermoed dat het ergens fout is gegaan.
Wij zijn inderdaad (een hele tijd geleden) overstapt naar 1 e-mail adres. Die ander is op non-actief gesteld, vandaar dat je een mailtje krijgt dat de inbox vol is of buiten gebruik is :)

Ik vraag bij Trustpilot jouw bestel gegevens aan! Dan neem ik direct contact met jou op! ❤️

Veel liefs,

Classificada 4 em 5 estrelas

Sehr guter Kundenservice

Die erste Lieferung hielt nicht an den Ohren meiner Tochter. Der Kundenservice hat sofort reagiert und uns ein neues Paar zugesandt. Diese fallen deutlich enger aus. Wir haben trotzdem etwas bange und tragen sie seit dem ersten Verlust nur Zuhause. Wir finden es auch nicht ganz so leicht die Ohrringe am ihr gut zu platzieren.

27 de julho de 2026

Hi! So sorry to hear! :(
This is not how it supposed to be.
I will ask Trustpilot about your order information. Then we will fix this for you!! ❤️

Produkte super, Kundenservice und Versand ausbaufähig

Produkte super, allerdings ist die Erreichbarkeit des Kundenservice nach einer Rücksendung recht schwierig.

Mein erstes Paket ist, wie hier einige schon schreiben angeblich auch bei Post.nl verloren gegangen, da hat sich dann aber auch erst was getan, nachdem ich nach zwei Wochen nachgefragt hab, wo meine Ware denn bleibt.

Ich warte auch nach wie vor auf meine Rückerstattung meiner Retoure.

11 de agosto de 2026

Hi Laura,

I just emailed you with the news your package has been refunded! :)
Due our holiday, it took a little longer than normal. So sorry for that! 💖

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 4 paar gekocht omdat ik dacht…

Super service thx

9 de agosto de 2026

Hi Wilma,

Wat vervelend om te horen! Dit is niet de bedoeling.
Ik heb jou zojuist een mailtje gestuurd zodat wij dit meteen voor jou kunnen oplossen! ❤️

Liefs

Top!

Super leuke oorbellen voor mijn dochter. En goede service, korte lijntjes kunnen houden over de bestelling. Ben er heel blij mee.

16 de julho de 2026

Topservice!

Mijn kleindochter van vier durft (nog) geen gaatjes dus ik had schattige oorbelletjes besteld maar eentje zat een beetje los dus die was ze al snel kwijt. Norie stuurde zonder twijfelen meteen een nieuwe oorbel. Topservice!

31 de julho de 2026

Hi Marion,

Bedankt voor jouw lieve review! 💖
Wat fijn dat het allemaal is goedgekomen!

Wij wensen jouw kleindochter heel veel plezier met de oorbelletjes!

Veel liefs,

Classificada 2 em 5 estrelas

Vor Wochen bestellt und noch keine Ware…

Vor Wochen bestellt und noch keine Ware erhalten. Habe den Kundenservice kontaktiert, aber keine Antwort erhalten. Sehr schade, wollte meine Tochter mit den Ohrringen überraschen.

25 de julho de 2026

Hi Julia,

Update: We emailed you yesterday :) Did you receive our message?
We really would love to help you. ❤️

So sorry to hear!
Where did you contact us? All of our customer service channels have been updated, and I can’t seem to find anything under the name Julia.

I’m going to request your information from Trustpilot so I can locate your details. As soon as I have them, I’ll send you an email and we’ll sort this out together.

Apologies for the inconvenience.

Lots of love,

Classificada 5 em 5 estrelas

Beautiful clip earrings! Top customer service!

Moments after ordering, I got an email from Norie that there might be delays on the delivery. I told them that I just hope the clip earrings will be delivered for a wedding celebration in August and the earrings are for my daughter. My daughter was really excited! Good communication from them, they sent the earrings by post the day after. It was delivered to us after 5 days and my daughter is really really happy! Every day for a week she's asking to wear it! for us it is a dream come true because we don't want her to have holes yet until she decides herself, but at the same time we want to give her what she has been as asking for. The earrings are really handy, it NEVER fell off even after a day of wearing it, my daughter is happy, mama and papa are happy! I recommended this to my friends too!

24 de julho de 2026

Hi Sarah,

Thank you so much for your lovely review! 💕

We’re so happy to hear the earrings arrived in time for the wedding and that your daughter loves wearing them.

Thank you for your trust and for recommending Norie to your friends. We hope your daughter enjoys her earrings for a long time! 🩷

Super service

Super service! Eerste bestelling is niet aangekomen, 2de netjes verzonden en tijdig gekregen.
Jammer genoeg was er 1 oorbel stuk maar ook deze werd zomaar kosteloos vervangen.
Heel tevreden met de service en de vlotte communicatie.

4 de julho de 2026

Hi Ellen,

Bedankt voor jouw review! 💖
Zo fijn om te horen dat alles goed is gekomen!

Heel veel plezier met de items.

Niets ontvangen

Aanvulling: uiteindelijk is alles netjes opgelost en hebben ze bij Norie ervoor gezorgd dat ik op de verjaardag van mijn dochter toch de oorbellen heb ontvangen. Dus geef ik ze een ster extra voor de nette afhandeling en het in contact met mij blijven.

2 weken voor de verjaardag van mijn dochter oorbellen besteld. Zending niet ontvangen. Contact met norie opgenomen. Excuses gekregen. Moest wel een paar andere bestellen daar diegene die ik had besteld niet meer voorradig was. Balen, maar vooruit dan maar. Nu is mijn dochter morgen jarig en nog niets ontvangen. Post nl app geeft aan dat ik ze vandaag ook niet krijg. Wanneer dan wel, dat blijft de vraag. Dit was de eerste en laatste keer dat ik daar bestel.

23 de julho de 2026

Hi Patricia,

Update:
Zo fijn dat alles is opgelost en de oorbellen nog op tijd waren voor de verjaardag van jouw dochter! 💖
Wij wensen haar heel veel plezier met de oorbellen!
------------------
Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje nog steeds niet hebt ontvangen.. Ik zie het inderdaad.
Het pakketje is hier echt weg, alleen blijft het nog hangen bij PostNL.
Helaas kunnen wij daar niet zo veel aan doen.

Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd, zodat ik je daar verder kan helpen! 💖

Lieve groetjes!

Wanneer komt levering???

Bestelling een dikke week geleden geplaatst, nog geen bestelling gezien. Ook nog geen mail gekregen dat de bestelling verzonden is. Jammer, aangezien dit als verjaardagscadeautje zou dienen.
Ondertussen een mailtje gekregen dat de bestelling onderweg is. Te laat voor die verjaardag. Even afwachten of de levering morgen arriveert.

22 de julho de 2026

Hi Griet,

Wat vervelend om te horen!
Jouw bestelling is al wel verzonden zien wij. Dus er gaat duidelijk iets mis bij de post.
Wij hebben jou een mailtje gestuurd zodat we dit kunnen oplossen voor jou! :)

Excuses voor het ongemak.

Lieve groetjes,