En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pisterna är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais
Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais
Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais
Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais
Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Allt funkade precis som det skulle med resa, boende och liftkort.

Resposta da Nortlander
Vi har varit i St. Anton en vecka och valde att köra med egen bil. Hotell Landhaus var trevligt och funktionellt med bra service och toppenläge nära skiduthyrning och gondollift. Guiderna från Nortlander har varit 100 av 100. Frida som regelbundet hälsade på och checkade läget på hotellet, till sociala arrangemang som ”Aperol i backen”, samt Arvid som hade en helt magisk pistvisning i skidsystemet. Vi kan varmt rekommendera Nortlander och kommer såklart att boka vår nästa resa med dem igen!

Resposta da Nortlander
Vi har reist med Nordlander hvert år siden 2019 med pause under coivd-årene. Det har fungert veldig bra hver gang. I år (2026) gikk turen tilbake til Canazei/Dolomittene for 3 gang. Hotellet var helt etter hva som var beskrevet/lovet (som vanlig). Guidene på stedet var veldig hjelpsomme og engasjerte. Det samme var hjelpen vi fikk når vi booket vår reise.

Resposta da Nortlander
Vi er en gruppe som har reist med Nortlander i flere år på rad. Alltid gode erfaringer med tips til gode overnattingssteder på ønskede reisemål. Flott oppfølging på reisemål og ellers alt på stell og etter avtale. Anbefales

Resposta da Nortlander
Tack för en riktigt bra resa från bokningen till hemresan. Trevliga, engagerade och närvarande guidar.

Resposta da Nortlander
Andra gången vi åker med Nortlander, mycket nöjd med resan.
Vi hade en kanon vecka i Champoluc, bra hotell med fantastisk mat.

Sauze d Oulx v6 bodde på Monte Triplex 😀
Hotellet har sett sina bästa dagar men det var vi medvetna om när vi bokade läget ,maten och personalen var toppen Rest med Nortlander många gånger och kommer göra det igen 😀
Tack för en trevlig resa

Resposta da Nortlander
Vi har rest flera gånger med Nortlander och har alltid hamnat på bra ställen, gått tydlig information och mötts av hjälpsamma guider. Utflykter och aktiviteter är trevliga, bäst passar mig chokladen i backen!😉
Vi lär återkomma!

Resposta da Nortlander
Trevliga guider. ett bra hotell Adamello i Passo di tonale.
Numrerade sittplatser i bussen.

Resposta da Nortlander
Bra service och upplägg på resan

Resposta da Nortlander
Resan till Les Arcs V5 var en positiv uppleveise då det var vår första resa med Northlander. Informationen på nätet stämde väl med verkligheten t ex hotell och ett väldigt bra och varierande skidområde med bra tillgänglighet.

Resposta da Nortlander
Cervinia v5 blev en kanon vecka med grymma Nortlander! Från bokning resa boende väder och hemresa, super härliga unga människor som bjuder på sig själva Johan och Tilde ✨✨✨✨✨

Resposta da Nortlander
Jag har åkt med Nortlander flera gånger. Allt har fungerat bra varje gång, prisvärt, bra service och hjälpsamma guider. Boenden och maten har varierat från gång till gång, men det är också vad man vill betala. Jag har alltid valt halvpension vilket också är det mest prisvärda alternativet. Man slipper tänka på maten och leta upp restauranger, bara att gå ner och sätta sig vid bordet och bli serverad.

Resposta da Nortlander
Första gången med Nortlander men från bokning till hemkomst har vi haft en fantastisk resa till Sauze d'Oulx. Proffsigt rakt igenom!

Bra skidåkning och suveräna guider hade vi i Les Menuires

Canazei v 5
Fantastiskt skidområde - oändligt många pister, vacker natur, många restauranger i backarna.
Reseledare Teo var en pärla - alltid glad, hjälpsam och kunnig.
Hotell Dolomiti beskrivs av Norlander som "lyx" men det stämmer inte med verkligheten. Maten som ingick i halvpension var riktigt dålig. Hotellets inredning och rum är i behov av uppfräschning och renovering. Städningen på hotellet var god.
Canazei och Nortlander hade fått betyg 5 om upplevelsen av hotellet hade levt upp till beskrivningen.

Resposta da Nortlander
Inkvarterad på ett toppenhotell, tyvärr fick vi ett pyttelitet rum(del av 2 rumslägenhet), trångt , inga sittplatser och en otjänlig garderob. Frukost och middag toppenbetyg. Utcheckade kl 10 och planet gick 22.00 , drog ner betyget ytterligare ett snäpp.

Resposta da Nortlander
Har rest med olika researrangörer men Nortlander är verkligen den som är bäst. Allt är enkelt och allt tas hand om på ett professionellt sätt. Enkelt från bokning till betalning och från hem till resorten och hem igen. Allt är professionellt. Man behöver inte bekymra sig om nått.

Resposta da Nortlander
Väldigt trevlig reseupplevelse med Nortlander. Allt från kontakten innan till under själva resan. Stort tack till Josephine och Alberte i Sestriere för personlig och trevlig service.