Nortlander Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pister­na är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui
  2. também em
  3. Agência de viagens
  4. Operador turístico

Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

763 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

104 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience in the trip

Great experience in the trip. The ski guide is very helpful and friendly. I join alone with other members in the tours are mainly Danish. As I don't speak Danish nor Swedish, the guide explains me in English and there is no issues in communications. I join the ski tour on the first day and I am free to enjoy the other days to ski alone.

19 de janeiro de 2026

Hi Rong Du,
Thank you very much for sharing your experience. We’re happy to hear that the trip felt smooth and that you felt well taken care of throughout. It’s great to know that the ski tour and the flexibility during the week worked well for you.

We hope to welcome you on another trip with us in the future.

Best regards,
Hanny at Nortlander

Cervinia 17-24 januari.

Cervinia 17-24 januari.
Ok service och kommunikation kring boende och transfer. Peter trevlig ;-)
Vi bodde på Lo Stambecco, bott där tidigare och medvetna om standarden... maten bra och läget i backen perfekt om man inte gillar uteliv!
Negativt att behöva åka från Cervinia 5 timmar innan flygavgång (som dessutom blev en timme försenad).

17 de janeiro de 2026

Hej Anders,
Tack för att du delar med dig. Vad bra att höra att kommunikationen fungerade och att ni trivdes på Lo Stambecco med bra mat och ett läge som passade er.

St Anton

Vi var i St. Anton på en kort vecka och har fått så fin service från bokningsdagen till hemresedagen. Fantastiska reseledare som är serviceminded och lösningsfokuserade. Grishuna var ett fint hotell och Arvid hade en oslagbar pistvisning med bästa läget på lunchstället Crazy Kangaroo. Vi kan varmt rekommendera Nortlander och vi kommer självklart att boka vår nästa skidsemester med Nortlander

18 de janeiro de 2026

Hej Anna,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att ni kände er väl omhändertagna hela vägen, från bokning till hemresa. Det gläder oss verkligen att både reseledarna, hotellet Grischuna och pistvisningen uppskattades och extra kul att lunchen på Crazy Kangaroo blev en höjdpunkt.
Tack för rekommendationen, och vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er med nästa skidsemester också.

Cervinia v 4

Cervinia v 4. Hotell Cristallino. Allt var jättebra. Hotellet, maten m riklig buffé, pool, spa, sidförråd m jättebra pjäxtorkskåp. Läge till liftar, ski in-ski out. Väldigt trevliga och tillmötesgående guider. Bra backar, pister o liftsystem med Zermatt. Ortens höjd samt rimlig transfer (2tim). Enda dåliga var flygtiderna, sen ankomst och sen avgång och bagagehanteringen på Turins flygplats som var både dålig och långsam.

28 de janeiro de 2026

Hej Per,
Stort tack för att du delar med dig! Vad roligt att höra att ni var så nöjda med vistelsen i Cervinia och att både hotellet, maten, spaet och det smidiga ski in–ski out-läget levde upp till förväntningarna. Härligt också att guiderna upplevdes som trevliga och tillmötesgående, och att skidåkningen med tillgång till Zermatt uppskattades.
Tack igen för din feedback, och hoppas vi får möjlighet att resa tillsammans igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tack för superfin kortvecka i Iscghl

Tack för superfin kortvecka i Iscghl. Allt mycket bra. Kontakt med huvudkontor vid bokning etc. Flyg transfer hotell. Rent, god mat smidigt. Hjälpsamma guider och personal på hotellet! Mycket bra skidåkning!

21 de janeiro de 2026

Hej David,
Stort tack för din fina hälsning! Vad härligt att höra att kortveckan i Ischgl blev så lyckad och att allt fungerade smidigt från bokning till hemresa. Kul att både skidåkningen, boendet, maten och guiderna uppskattades.

Hoppas vi får resa tillsammans igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi åkte till StAnton en kortvecka i…

Vi åkte till StAnton en kortvecka i början av januari.
Förutom incheckningen på Kastrup var allt mycket bra, trevlig personal och väl organiserat.
Vi kan varmt rekommendera StAnton och Nortlander.

Hej Maria,
Tack för din recension! Vad kul att höra att ni hade en så bra kortvecka i St. Anton och att både personalen och upplägget fungerade fint. Tack också för rekommendationen – det uppskattar vi verkligen.

Supernöjd med Nortlander som helhelhet

Supernöjd med Nortlander som helhelhet. Allt från telefonservicen vid bokning till guiderna på plats. Trevligt att man som guide ringer några dagar innan avresa och checkar av samt möter upp vid ankomst på hotellet. Kommer absolut att välja att åka med Nortlander igen.

Hej Caroline,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen hela vägen, från bokning till tiden på plats. Att den personliga kontakten inför avresa och mötet vid ankomst uppskattades betyder mycket för oss.
Vi ser verkligen fram emot att få resa tillsammans igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Återkommande kunder, bästa betyget!

Vi var åter igen i Passo Tonale och åter igen super nöjda med allt, stället, skidsystemet, maten och spa-et på hotellet, La Torretta (minus lite för lyhört) och inte minst den goda och fina service från Northlanders resguide, tack Anton!

12 de janeiro de 2026

Hej Armand,
Vad härligt att läsa och stort tack för att ni delar med er!
Att ni väljer att resa med oss igen och igen betyder otroligt mycket, och det gör oss väldigt glada att höra att ni återigen var så nöjda med Passo Tonale, skidåkningen, maten och spaet på La Torretta. Tack också för de fina orden om Anton, dem tar vi med oss och hälsar vidare till honom.
Vi hoppas få hälsa er varmt välkomna tillbaka ännu en gång framöver.

Cervinia 10-17 januari 2026

Cervinia 10-17 januari 2026. Vi bodde på Hotel Breuil. Vi är helnöjda med upplevelsen. Hotellet uppfyllde våra förväntningar utefter Nortlanders beskrivning. Reseledarna var väldigt motiverade och gjorde ett mycket bra jobb på det stora hela. Pistvisningar och picknick var bra arrangerade. Vi kommer definitivt att åka fler gånger med Nortlander.

10 de janeiro de 2026

Hej Tomas,

Stort tack för att du delar med dig av er upplevelse. Vad härligt att höra att veckan i Cervinia levde upp till förväntningarna och att både hotellet och upplägget på plats fungerade så bra. Extra roligt att reseledarna, pistvisningarna och picknicken uppskattades.

Vi blir väldigt glada av att höra att ni gärna reser med oss igen och hoppas få hälsa er välkomna tillbaka snart.

Mvh, Hanny på Nortlander

10/10

10/10. Super professionell och väl bemötande personal. Tåget var inställt för hemresan (pga snökaos) men detta löste ni med mycket fina ersättningsbussar. Stark rekommendation.

2 de janeiro de 2026

Hej Edvin,

Stort tack för ditt fina omdöme och för de generösa orden! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde personalen som professionell och välkomnande. Att tåget blev inställt på grund av snökaos är såklart inget man önskar, men vi är väldigt glada att höra att lösningen med ersättningsbussar fungerade bra för dig.

Tack för rekommendationen, och varmt välkommen tillbaka på en ny resa framöver.

Mvh, Hanny på Nortlander

Classificada 5 em 5 estrelas

Saalbach genuin ort som utvecklats utan att bli superdyrt

”Min skidupplevelse i Saalbach var verkligen toppen. Soliga dagar och mycket välpreparerade pister gjorde åkningen till ett nöje varje dag. Saalbach har allt man kan önska sig för en fantastisk skidsemester – stort och varierat skidområde och man kan hitta ljuvligt god mat utan att bli ruinerad i backar och i byn. Bokningen via Nortlander var smidig och deras guider var mycket serviceminded och hjälpsamma. Extra plus för att det finns flera olika transportalternativ för att ta sig till destinationen, vilket gjorde resan enkel och flexibel.”

Resposta da Nortlander

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att skidåkningen i Saalbach levde upp till förväntningarna, med soliga dagar, fina pister och ett varierat skidområde. Härligt också att både maten, bokningen och våra guider bidrog till en smidig och uppskattad resa.

Vi hoppas få hälsa dig varmt välkommen tillbaka på en ny skidresa framöver!

Mvh// Hanny på Nortlander

Fin upplevelse trots snöbrist

Vi körde själv till Saalbach där vi bodde på Hotell Wallner. Ett enkelt men mycket bra boende. Det som jag saknade var en större utbud av veganska produkter på frukosten.
Mycket prisvärt

21 de dezembro de 2025

Hej Anders,
Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att ni trivdes på Hotel Wallner och upplevde boendet som både bra och prisvärt. Tack också för att du delade med dig av dina tankar kring frukosten, vi noterar detta.

Vi hoppas få hälsa er varmt välkomna tillbaka till Saalbach på en ny skidresa framöver!

//Mvh Hanny på Nortlander

Genomgående bra resa till Alperna

Tydlig bokning, bra mottagande, hjälpsam personal på plats och boende som var bättre än förväntat!

Hej Nils-Peter,
Tack snälla för ditt omdöme! Vad härligt att höra att resan till Alperna fungerade så bra hela vägen och att både mottagandet, personalen på plats och boendet levde upp till förväntningarna.

Northlander felfria hela vägen

All kontakt med, samt utskick från Nortlander innan avresa var jättebra. Snabb och bra service även på telefon. Mycket bra rutiner, ordning & reda och perfekt service och omtanke från guiderna på plats. Lagom och bra aktiviteter samt inblandning med oss resenärer på hotellet. Rakt igenom full poäng till Nortlander, reser gärna med dem igen.

Resposta da Nortlander

Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Det är verkligen roligt att höra att du upplevde resan som smidig hela vägen, både i kontakten innan avresa och med våra guider på plats. Att du kände dig väl omhändertagen och trivdes med upplägget på hotellet betyder mycket för oss.

Vi skulle bli jätteglada att få resa tillsammans igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wagrain är en trevlig ort med bra…

Wagrain är en trevlig ort med bra backar.
Bra snäll och mysig lite trött by perfekt enligt min mening.

Hej Martin,
Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du trivdes i Wagrain och uppskattade både backarna och den lugna, mysiga känslan i byn. Det är precis den stämningen många gillar med Wagrain.

Bra guider

Bra guider. Bra läge på hotellet. Bra rum ( lite lyhört). Bra frukost och sällskapsrum bar mm.
Skidåkningen i Badgastein hyfsad (väl många transportsträckor) men med buss ca 20 minuter tex Sportgastein bättre backar och liftkort tillgängliggör skidsystem sammanknutna som är bra. Vacker by med många afterski ställen.
Totalt sett välorganiserat med särskilt + till guiderna (jag fick en buff under första pistvisningen av en av guiderna för att skydda ansiktet mot kylan wow) 🙏⛷️❤️

Resposta da Nortlander

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade guiderna, hotellets läge, rummen, frukosten och de trevliga sällskapsytorna. Extra kul att höra att guiderna gjorde det där lilla extra och tog hand om dig ute i backen.

Att Bad Gastein dessutom bjöd på vacker miljö, bra skidområden och härlig afterski gör oss väldigt glada.
Tack för att du reste med oss och varmt välkommen tillbaka.

Bra tydlighet vid bokning

Bra tydlighet vid bokning. Duktiga och engagerade guider som gör det lätt att hitta på flygplats och i pister. Fint och mycket prisvärt hotell. Bokar med Nortlander nästa gång också

Hej Ola,
Tack snälla för ditt omdöme! Vad kul att höra att allt kändes tydligt och smidigt från bokning till vistelsen på plats, och att både guiderna och hotellet levde upp till förväntningarna.

Vi hoppas få resa tillsammans igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Grymt bra resa till Ischgl och hotellet…

Grymt bra resa till Ischgl och hotellet Garni Golfais. 20 m till liften kan man inte klaga på.Allt bra tills jeg vurpade och skadade knäet dag 4.

Hej Magnus,
Tack för att du hörde av dig. Vad roligt att höra att resan till Ischgl och boendet på Garni Golfais blev så bra, och att läget vid liften uppskattades. Samtidigt är det verkligen tråkigt att höra om vurpan och knäskadan. Vi hoppas att du får en snabb och smidig återhämtning.

Ta hand om dig och varmt välkommen tillbaka när du är redo för nya åk.

Trevligt

Trevliga guider, mysigt hotell och nära till backen. Smidigt vid köp av resan också.
Jag saknade tydlig info kring hur långt transfer från flygplatsen till orten var. Vi räknade med 2 timmar men det tog nästan fyra. Hotellet marknadsfördes också med Pjäxvärmare vilket i stort sett aldrig var på. I övrigt är vi väldigt nöjda.

9 de janeiro de 2026

Resposta da Nortlander

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att ni trivdes med guiderna, hotellet och det smidiga läget nära backen, och att bokningen fungerade bra. Tack också för att du uppmärksammar oss på informationen kring transfern och pjäxvärmaren – det har vi noterat.

Vi är glada att ni överlag är väldigt nöjda och hoppas få hälsa er välkomna på en ny skidresa framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hade en kanon vecka i Ischgl

Vi hade en kanon vecka i Ischgl, dels var vädret helt fantastiskt och vi hade underbara reseledare, roliga och engagerade samt väldigt trevliga sammankomster både i backen och utanför

Resposta da Nortlander

Vad härligt att höra! Stort tack för ditt omdöme och vad roligt att veckan i Ischgl blev så lyckad med fint väder, engagerade reseledare och trevliga sammankomster både i och utanför backen.

Vi hoppas få resa tillsammans igen framöver.