Nortlander Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pister­na är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui
  2. também em
  3. Agência de viagens
  4. Operador turístico

Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

763 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Toppen

👍☀️ allt var toppen

25 de dezembro de 2025

Tack! Vad härligt att höra att allt var toppen 😊☀️
Vi hoppas få hälsa dig välkommen på en ny skidresa framöver.

Utsikten personalen skidåkningen

Åkte Snälltåget ner till Bad Gastein. Utgick från Göteborg, mitt misstag klev på i Nässjö istället för gå på natttåget direkt i Malmö. Åka tåg är alltid mysigt, även om man inte sover så bra. Maten på tåget är inte vad den varit. Gulliga guider som mötte upp på station och transfer. Hotell Krone är nyrenoverat men en del fattas fortfarande. Kompenserats av fantastisk hjälpsam personal .Maten enkel men vällagad och god. För oss var skidåkningen som bäst i Schlossalm. Där finns en ny resturang med fantastisk panorama utsikt. Efter en dag i backen var det skönt att koppla av i det närliggande spa som ingår i hotellet.
Glöm inte att ta med sjukvårdskortet!

20 de dezembro de 2025

Hej Peter,
Tack snälla för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med din resa och upplevelsen hos oss. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas få möjlighet att hälsa dig välkommen tillbaka på en ny skidresa framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersmidigt och enkelt att resa med…

Supersmidigt och enkelt att resa med Nortlander. Vi var så nöjda med vår resa till Sestriere. Guiderna Alberte och Josefine var supergulliga och hjälpsamma. Rekommenderas varmt!

20 de dezembro de 2025

Resposta da Nortlander

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att resan till Sestriere upplevdes som både smidig och enkel, och att Alberte och Josefine kunde bidra med så bra service under vistelsen. Det betyder mycket för oss att ni kände er nöjda med helheten.
Vi hoppas få möjlighet att hälsa er välkomna på en ny skidresa med oss snart igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bokade en resa 4 månader fram i tiden…

Bokade en resa 4 månader fram i tiden och ville avboka efter en halvtimme eftersom vi ville åka med vänner som bokat med annan byrå. Northlander vägrar, hänvisar till sina resevillkor att ångerrätt vid köp online inte gäller paketresor. Otroligt uselt att inte kunna lösa detta när man ringer tillbaka inom en timme efter bokning. Så otroligt dålig kundservice, kommer aldrig att boka med dom igen!!

11 de dezembro de 2025

Resposta da Nortlander

Tack för att du delar din feedback, Mats. Vi förstår att situationen blev frustrerande och beklagar verkligen att det inte motsvarade era förväntningar.

Vid bokning godkändes våra resevillkor, där det framgår att ångerrätt inte gäller för paketresor efter genomförd betalning. Vi vill ändå gärna hjälpa till att se om det finns alternativa lösningar, till exempel möjligheten att lägga till ytterligare rum eller ändra bokningen på annat sätt. Kontakta oss gärna direkt, så ser vi vad som går att ordna.

Vårskidresa

Upplevelsen svarade upp till mina förväntningar. Bra skidåkning, dock liten del av systemet avstängd då vi var där i mitten på mars. Frukosten var bra, italiensk, och kvällsmaten riktigt bra. Trevlig hotellpersonal och guide från Nortlander.

Hej Anders,

Tack snälla för ditt omdöme! Det gläder oss att du haft en fin skidresa och att både maten, hotellet och vår guide bidrog till en härlig upplevelse.

Vi ser verkligen fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka nästa vinter!

Barnvänliga Passo Tonale

Bra skidsystem och boendet på hotell Vittoria låg nära backen, vilket gjorde det lätt att åka skidor med små barn. Hotellet hade underbar frukost och ok middag. Fint spa och superbra mini club och bad för barn.

Hej Catrine,

Stort tack för ditt omdöme! Det låter som att ni haft en härlig och smidig skidresa med barnen – precis så vi hoppas att en familjesemester ska kännas. Härligt att höra att både frukost, spa och barnklubb levde upp till förväntningarna.

Vi hoppas få välkomna er tillbaka till Alperna nästa vinter!

Classificada 4 em 5 estrelas

Tydlig info inför resan o bra guider på…

Tydlig info inför resan o bra guider på plats!

Hej Åse,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva några rader. Vi är jätteglada att höra att du kände dig väl förberedd inför resan och att våra guider tog hand om dig på plats – precis så vi vill att det ska vara.

Vi hoppas få chansen att hälsa dig varmt välkommen tillbaka nästa vinter!

En kanonvecka

Bra information innan under och efter resan. Hotellet mycket bra och prisvärt.
Bra information och stöd från guider under vistelsen. Cervinia är också en mycket bra skidort med Zermatt i samma system.

Hej Jörgen,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att ni haft en kanonvecka i Cervinia. Härligt att Hotel Sporting levde upp till förväntningarna – det är verkligen ett populärt val bland våra gäster.

Vi uppskattar också att du lyfter fram våra guider och informationen inför och under resan. Hoppas vi får chansen att välkomna dig tillbaka nästa vinter!

Cervinia

Har åkt med Nortlander många gånger och i år bar det av till Cervinia v 13. En fantastisk upplevelse med en vecka av fin skidåkning i både pist och utanför. Vädret gjorde det inte sämre med vindstilla och sol. Kul att även kunna ta sig över till Schweiz. Hotellet Sporting låg perfekt i början av gågatan och nära liften. Fint stort rum med både badkar och balkong. Vi hade halvpension. Maten var god och man fick välja mat dagen innan till dagen efter. Jag tycker om när man blir serverad mat istället för buffé, men hade förväntat mig att vatten till maten var gratis framförallt då det var kranvatten som serverades.
Jag reser gärna hit igen och kommer att boka nästa skidresa med Nortlander. Mycket trevliga värdar och bra service, prisvärda resor!

Hej Ann-Sofie,

Tusen tack för ditt fina omdöme – det värmer verkligen att läsa om er vecka i Cervinia! Det låter som att ni haft en fantastisk skidsemester med sol, fina pister och ett hotell som passade perfekt. Stort tack också för din feedback kring middagsserveringen – sånt hjälper oss att bli ännu bättre.
Vi ser fram emot att få skicka dig på fler skidresor framöver!

Cervinia

Service och information var utomordentligt från resan ner till resan hem.
Adderar man roliga och bra aktiviteter till detta så var det en oförglömlig upplevelse.

Hej Max,

Tack snälla för ditt fina omdöme – så roligt att höra att din resa till Cervinia blev en oförglömlig upplevelse! Det betyder mycket att du lyfter både service, information och aktiviteter. Vi vet hur mycket helheten spelar in, så det gör oss extra glada att allt klaffade från början till slut.

Hoppas vi hörs igen när det är dags att planera nästa skidäventyr!

Classificada 5 em 5 estrelas

En riktigt härlig helhets upplevelse…

En riktigt härlig helhets upplevelse från bokning och resa till efter hemkomst. Är fortfarande upprymd av resan. Bra tydliga, trevliga guider med gott bemötande som inte upplevs påträngande.

Hej Patrik,

Tack snälla för ditt fina omdöme – vad härligt att höra att Val Thorens-resan fortfarande sitter i! Det gör oss riktigt glada att du kände att allt flöt på från bokning till hemkomst, och att våra guider lyckades hitta rätt balans med sitt bemötande.

Vi håller tummarna för att vi ses igen nästa säsong – vi hjälper gärna till att planera nästa skidäventyr!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bodde på hotell Castor vilket var ett…

Bodde på hotell Castor vilket var ett jättebra hotell med bra mat och en vinprovning som var super .Våra guider Anton och Nova var otroligt proffsiga och speciellt när transferbussen fastnade på vägen dit. Minus att flyget hem var över 1 timme försenat.

8 de março de 2025

Hej Ulrika,

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att ni trivdes på Hotel Castor – och att både maten och vinprovningen blev uppskattade inslag. Vi skickar med glädje vidare berömmet till Anton och Nova, som verkligen gjorde sitt yttersta när transfern krånglade.

Vi förstår att flygförseningar kan dra ner helhetsintrycket, och det är verkligen synd när det händer. Men vi är glada att ni ändå hade en fin vistelse!

Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa skidresa.

Flygstol till Cervinia

Vi var i Cervinia v12, köpte flygstol och transfer av Nortlander. Mycket smidig resa även om ditresan var försenad 1.5 tim (hemresan var en halvtimme före angiven tid!). Trots att vi ordnade eget boende fick vi mycket hjälp av Nortlanders guider, de var fantastiska!

Hej Torsten,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att resan flöt på smidigt trots lite försening – och extra roligt att ni uppskattade våra guider.

Vi hoppas vi får chansen att hjälpa till med ännu en resa till Alperna framöver – varmt välkommen tillbaka!

Otroligt proffsigt bemötande

Otroligt proffsigt bemötande, allt ifrån bokningstillfället till avresa och därefter hemresa.

Hej Malin,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att du upplevde bemötandet som proffsigt från början till slut – precis så vill vi att det ska kännas att resa med Nortlander.

Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa skidäventyr!

4-dagars trip till St Anton var kanon

4-dagars trip till St Anton var kanon!

Helnöjd med Nortlanders insats. Bra information, fin service vid bokning, bra lösning med liftkort, skidhyra inkl förvaring, bra nivå på halvpension på hotell med SPA, mycket trevligt bemötande från Nortlander personal.
Dessutom fantastiskt skidsystem och sol.

17 de março de 2025

Hej Åsa,

Stort tack för ditt omdöme – det är verkligen roligt att höra att din 4-dagarstrip till St. Anton blev så lyckad! Härligt att läsa att allt fungerade smidigt med bokning, liftkort, skidförvaring och att hotellet levde upp till förväntningarna.

Extra roligt att du lyfter bemötandet från vår personal – det uppskattas verkligen. Och med St. Antons skidsystem och sol på det… ja, då blir det inte mycket bättre.

Hoppas vi hörs igen när det är dags att planera nästa skidresa!

Prisvärd resa

Prisvärd resa, kanonbra hotell med god mat. Läget perfekt. Bra pistsystem.

Hej Hans,

Tack för ditt omdöme! Så kul att höra att du tyckte resan var prisvärd och att både hotellet, maten, läget och pisterna levererade. Det låter som en riktig fullträff!

Vi hoppas vi får nöjet att välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väl organiserad resa med bra hotell

Väl organiserad resa med bra hotell, god service och möjlighet till hjälp från guiderna vid behov.

Resposta da Nortlander

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du upplevde resan som välorganiserad, att hotellet höll måttet och att servicen fungerade som den ska. Extra kul att våra guider kunde vara till hjälp – det är precis så vi vill att det ska kännas när man reser med Nortlander.

Vi hoppas vi får chansen att välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra och prisvärd resa

Hej, 3:e resan på 3 år med Nortlander, denna gång en "restresa" bokad några dagar före avfärd via Kastrup till Salzburg, därefter till Zell am See. Trevliga guider som hela tiden gjorde allt vad de kunde för att gästerna skulle ha en så fin upplevelse som möjligt. Boendet var helt ok med frukostpension som var bättre än genomsnittet, ev kunde de starta tidigare än kl 7.30 med den då liftarna öppnade relativt tidigt alt buss till Kaprun tog sina 35 min. Zell am See är en trevlig skidort med bra urval av restauranger såväl som live musik uppträdande. Jag kommer såklart att åka med Nortlander igen (kanske tom ansöka om att bli guide några månader nästa år!).

Hej Niclas,

Stort tack för att du delar med dig – vi blir både glada och lite stolta över att få vara med på din tredje skidresa i rad! Härligt att höra att allt flöt på fint, att guiderna gjorde ett bra jobb och att Zell am See levererade både skidåkning och stämning.

Kul att du till och med funderar på att bli guide – det är ju alltid ett äventyr i sig! 😄

Tack för förtroendet ännu en gång. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler skidresor framöver!

Fantastiskt resa trevlig personal

16 de março de 2025

Hej Josef,

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada av att höra att både resan och personalen levde upp till förväntningarna!

Vi hoppas vi får nöjet att välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Var i Champoluc v.11 Bode på Les…

Var i Champoluc v.11 Bode på Les Coupoles. Toppen resa . Super gulliga guider Nova och Anton . Mysig liten by och kanon mat . Vill man ha håll i gång Afterski är andra ställen bättre men finns mysiga barer. Det som drar ned är transfer dit fastande i backen och flygresorns resan dit något föresenat hem flera timmar otroligt segt . Men totalt sett Nortlander kanon

8 de março de 2025

Hej Sabina,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva – det betyder mycket för oss! Vad härligt att höra att ni hade en toppenresa till Champoluc och att Nova och Anton gjorde intryck – vi skickar vidare berömmen till dem direkt! 🌟

Vi håller med, Champoluc är charmigt och maten är verkligen något extra. Vi förstår att en seg transfer och förseningar kan ta udden av upplevelsen, och vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete för att göra resan så smidig som möjligt från start till mål.

Så kul att höra att du ändå känner att Nortlander levererade – det gläder oss enormt! Vi hoppas vi får skicka iväg dig på fler skidresor framöver.