En fantastisk skidresa till Val Thorens! Pisterna är långa, varierade och det är aldrig långt hem eftersom ski-in/ski-out gör allt så smidigt. Vi bodde på Hotel Le Sherpa, där personalen var super... Ver mais
Vi hade köpt enbart flyg + transfer, därmed ingick vi inte riktigt i deras hantering. Så vi fick själva efterfråga info om upphämtnings plats och tider för resan hem. Allt löste sig men kändes lite t... Ver mais
Helt underbar resa som gick till Mayrhofen Österrike, maten var jättebra lite rörigt på frukosten då det inte blev ett naturligt flyt. Lite oklarheter när det gällde middagen då vi var lite sena och b... Ver mais
Vi hade en fantastisk och solig vecka 11 i Obertauern. Hotell Aurora låg 50 meter från pisten och mitt i byn och på gångavstånd till allt. Bra frukostbuffe och goda middagar. Nortlanders personal var... Ver mais
Nortlander har arrangerat skidresor till Alperna sedan 1990 och har mer än 25 års erfarenhet av skidresor för svenska skidåkare. Vi erbjuder resor till utvalda skidorter i Österrike, Italien, Frankrike och Schweiz, där boende och liftkort alltid ingår. Beroende på resa kan du välja mellan flyg, tåg, buss eller egen transport. Hos Nortlander kan du hitta skidresor för olika typer av sällskap och önskemål – från familjer, par och vänner till premiumresor och företagsresor. Vi driver även våra egna Heart Hotels i Alperna, med skandinavisk personal och lägen nära skidåkningen. Nortlander hjälper dig att hitta rätt skidort, rätt boende och rätt upplägg för din skidsemester i Alperna.
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Detta var 7:e gången i Canazei. Resan gick jätte bra, vädret var fantastiskt, hotellet mysigt och vi var väldigt nöjda.

Fantastisk vecka i St Anton. Bra mat på Heart Hotel

Resposta da Nortlander
Nortlander hjälper till att göra de svåra valen lätta - resmål/hotell och andra viktiga saker såsom t ex svårighet skidåkning, transfertid mm. Paketresa när det är som bäst!

Resposta da Nortlander
Vi bokade vår resa via telefon i sista minuten och fick ett mycket förmånligt pris. Resan gick till sauze d olux. En mysig by och ett skidsystem som hade mycket att erbjuda. Lifterna var dock något föråldrade. Hotellet vi bodde på var mycket bra. Det va ett litet och mysigt hotell och personalen var trevliga. Vi lade till halvpension, så på hotellet serverades frukost och på kvällen anordnades middagar på olika restauranger runt om i byn. Northlanders personal var också mycket trevliga och behjälpliga. De syntes ofta i byn och i pisten vilket gjorde det lätt att få hjälp om man hade frågor. Vi kommer definitivt resa med er igen.

Resposta da Nortlander
Toppen, särskilt med tanke på priset, men även om priset hade varit ett annat så hade jag varit lika nöjd.
//P

Resposta da Nortlander
Passo Tonale levererade och med underbara reseledare 😃!

Guiderna på Nortlander 12 P till er i Cervinia

Vecka 10 i Saalbach.
Ordning och reda på transfer. Tydliga guider. T.om ordnat taxi från bussen upp till hotellet (400m), bra service!
Väldigt konkurrenskraftiga priser.

Resposta da Nortlander
Perfekt läge och supermysigt hotell med god mat och trevlig personal. Skidbussen var precis utanför dörren.. Helt perfekt⛷️😀

Resposta da Nortlander
Nortlander levererar som alltid. Hotel Savoia i Sauze d`Oulx. 100 meter från liften men ändå mitt iden gamla mysiga stadskärnan. 5 rätters på kvällarna som var riktigt gott och en rejäl frukostbuffee´. Kort och bra transfer med buss från Turin. Enda gnällpunkterna är att hotellrummet var världens minsta för två skidåkare, samt att en del liftar var avstängda trots bra väder och god snötillgång. /Magnus o Hannah

Resposta da Nortlander
Vi hade en bra upplevelse av resmålet, hotellet och guiderna I Cervinia v. 11. Vi bodde på hotell Lo Stambecco, middagen var bra och väl tilltagen. Man behöver dock ha skrivit upp vad vi beställde för dricka till middagen och vad som sedan kom på notan, det stämde sisådär men det jag påpekade ändrades vid betalning utan problem. Vid bokning av resan bör det tydligare stå att det är enkelt att köpa till liftkort till Zermatt på plats. Jag la till det vid bokningen men vågade aldrig åka över på grund av dåligt väder, så liftkortet blev onödigt dyrt

Resposta da Nortlander
2025 V11 i Wagrain, bodde på Heart Hotel Himmelberg.
Mycket trevligt hotell med bra läge nära skidbussen.
Vår halvpension var fantastisk, utsökta 3 rätters middagar på kvällen. Rum, toalett och säng var bra.
Hotell personal och ledare från Northland var hjälpsamma om jag hade frågor.

Val Thorens vintern 2025
Bra boende intill backen. Bra halvpension på restaurang Scandinavian. Guiderna ringde några dagar innan avfärd och informerade plus svarade på frågor. Det gav en extra bra känsla.

Resposta da Nortlander
V10 I Wagrain med familj (barn 9 och 12år). Researrangemanget fungerade perfekt från tågresa, transfer och hotell till liftkort och skidhyra. Trevliga och hjälpsamma guider!

Resposta da Nortlander
Åkte till Canazei v10 och bodde på hotellet Albergo Denise. Är jätte nöjda med all service från resebyrån. De var snabba med att svara på frågor och såg till att vid hade det bra på resan. Hotellet var vi också nöjda med. Det är ett litet familjärt hotell som har ett jättebra läge i byn utifrån liften/backen.

Resposta da Nortlander
Tack igen Nortlander för ett ni gjorde vår resa så bra! Ni hjälpte så bra med olika önskemål som vi hade resan! Resmålet och boendet höll hög klass! Tack1

Resposta da Nortlander
Hotell aurora Obertauern, Helt ok boende. Men att till middagen ta 3 euro för kranvatten är f*n skamligt, samt när man köper ett glas vin ska man vara glad om man får 1 dl för ca 10 euro:). Småsnålhet som bara retar.

Resposta da Nortlander
Seriös arrangör med tydligt kundfokus. Bokning, kontakter, information, app, bemötande på orten var förvånande positivt.

Resposta da Nortlander
Smidig bokning och bra information inför resan. Hotellet motsvarande helt beskrivning och förväntan. Alla guider fanns väl tillhands och var ett trevligt gäng.
Extra plus till att dom fixat sol och toppenåkning en hel vecka! 😊