Wij zijn zeer tevreden over Novasol Onze eerste vakantie via hun geboekt in 2023 en komende week onze 2de vakantie via Novasol. De derde voor volgend jaar staat ook al vast. Fijne service vriendelijk... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onze klachten over het vakantiehuis werden goed opgepakt door de medewerkers van Novasol. Er werd naar een oplossing gezocht, in de vorm van een ander vakantiehuis. Helaas is dit niet gelukt. We heb... Ver mais
Altijd top kwaliteit huisjes. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk website. Tijdens Corona wel een vervelende ervaring gehad toen we wel betaald hadden maar geen gebruik konden maken... Ver mais
De boeking ging vrij eenvoudig en vlot. Helaas wordt er tijdens het boekingsproces geen aandacht gevraagd aan bijkomende kosten. Die zie je pas als de boeking eenmaal is afgerond. Verbruikskosten -... Ver mais
Informações sobre a empresa
NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen tevreden gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.nl en boek zonder boekingskosten!
NOVASOL Vakantiehuizen

- Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
- Kies uit ruim 50.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
- Beste Prijs Garantie
- Al onze vakantiehuizen worden gegarandeerd aangeboden tegen de laagste huurprijs.
- Bijna 50 jaar professionele ervaring
- NOVASOL bestaat al sinds 1968. Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring opgebouwd in de verhuur van vakantiehuizen.
- Service ter plaatse
- In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren dichtbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse snel te woord kunnen staan.
- Uw mening telt!
- Dankzij uw bevindingen kunnen wij samen met onze huiseigenaren de kwaliteit en service van onze accommodaties blijven verbeteren.
Winnaar Zoover Awards 2019
Populairste aanbieder in de categorie Vakantiehuizen

Informações de contacto
Tilburg, Holanda
- novasol.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Genoeg info gevonden
Genoeg info gevonden; het reserveren en betalen ging wat lastig
Goede ervaring en een fijne locatie.
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Wij hebben ervaring met Novasol en zijn er heel tevreden over.
Ging makkelijk en snel,,prima geregeld
Huurvoorwaarden veranderen vaak
Huurvoorwaarden onduidelijk en veranderen soms per half jaar. Ons kostte dat geld terug na annulering. Met chatbox en klantenservice viel geen zinnig woord te wisselen.
Via airbnb kwamen we op een ‘geweldige…
Via airbnb kwamen we op een ‘geweldige vakantiewoning’ in Oud Gastel. Er stond op de website dat het park in aanbouw was maar dat er alles aan gedaan was om ongemak tot een minimum te beperken. Bij aankomst kwamen we aan in een TOTALE BOUWPUT. Gereedschap overal, losliggende kabels, enorme hopen zand, bestrating die niet af was. Echt een totale deceptie. Geen plek waar je je kinderen veilig laat zijn, laat staan fijn vakantie viert. Wij hebben rechtsomkeert gemaakt. Echt absolute misleiding. De foto’s kwamen totaal niet overeen en ongemak tot een minimum beperken is op een bouwplaats gewoonweg niet mogelijk.
Overzichtelijke website en snel te boeken.
De website is overzichtelijk en het boeken van het huisje ging snel. Het is fijn dat je op een later tijdstip de rest van de kosten kunt betalen.
Enige opmerking: het is niet meteen duidelijk dat je voor het beddengoed en handdoeken extra moet betalen.
Huis was slecht
Huis was smerig, slechte staat van onderhoud.
Contact met klantenservice moeilijk tot stand te brengen. Achteraf hadden we van alles zelf moeten doen terwijl ze niet/moeilijk bereikbaar waren, dus enige vorm van geld terug kwam niet ter sprake. Totaal geen zelfreflectie dit bedrijf.
Livechat is niet behulpzaam
Positief: Goed aanbod aan huisjes, prima prijzen, duidelijke website.
Verbeterpunten: De livechat is dramátisch. Onduidelijke antwoorden, en willen meteen de chat afsluiten.
Je moet zelf bedlinnen meenemen naar het huisje, maar nergens staan de maten vermeld. Dit is echt basisinformatie. Wanneer je contact opneemt geven ze gemiddelde maten van Deense bedden door in plaats van de daadwerkelijke maten. Waarom moeten we hier zelf achteraan? Een vakantie begint op deze manier minder relaxed dan zou moeten.
Overzichtelijk website
Practical & efficient tools to find your desired location
The map of available accommodations in a selected calendar period also including a flag showing the price is a very helpful tool in finding quickly your way.
I am using this for over ten years now and am in general very satisfied in hiring through Novasol.
Novasol en extra's
Novasol zegt op haar website over te boeken extra's: ''Neem contact op met de klantenservice om eerder bestelde extra's te verwijderen''
Wij gaan binnenkort naar Denemarken en geprobeerd enkele als extra bestelde kinderbedjes te annuleren. Helaas. ''Reeds betaalde extra's kunnen niet worden teruggedraaid''.
Helaas pindakaas dus. Goed om te weten!
Snel geboekt en bevestiging.
Makkelijk te boeken en snel bevestiging. Verdere beoordeling na vakantie.
Netjes contact
Netjes contact wel Engels sprekende helpdesk. Maar vriendelijk en behulpzaam met beantwoorden van de vragen.
Top ervaring
Alles verliep heel soepel dus niks te klagen,gewoon lekker overzichtelijk.
Duidelijk boekingsproces
Duidelijk boekingsproces, fijn dat je met ideal kunt betalen. Bij problemen op vakantie meteen respons en oplossingen. Erg blij met Novasol. Daarom dit jaar wederom geboekt via/bij jullie
Goede ervaringen
We boeken al jaren via Novasol.
Ruime keuze, huizen zijn van een goede kwaliteit.
Persoonlijk aanspreekpunt. Via de site makkelijk te boeken. A
Ben zeer tevreden perfecte regeling van…
Ben zeer tevreden perfecte regeling van het verblijf!
Boeking verliep lekker soepel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.