Nuura Opiniões

4,6

Har simpelthen fået den bedste service....Min lampeskærm var revnet og firmaet hvor jeg havde købt den, var gået konkurs. Jeg fik hurtigt og venligt svar direkte fra Nuura... En kompetent og ikke min... Ver mais

A empresa respondeu

Vi havde udfordringer med at forstå brugsanvisningerne til opsættelse af Miira 6 Circular hvilket resulterede i et opkald til deres kundeservice. Vi blev meget hurtigt grebet og vejledt i sådan en gra... Ver mais

Efter et uheldigt forløb med levering af lamper med skader på, har jeg fået super venlig, personlig og imødekommende kundeservice hos Nuura. Virksomheden har vist oprigtig intresseret i mig og min sag... Ver mais

A empresa respondeu

Nyt anmeldelse 24/5: Har været i kontakt med deres support tid, som hjalp mig godt videre. Flotte lamper. Oprindelig anmeldelse: Manglende respons på e-mail, selvom jeg blev bedt om at sende e... Ver mais

1. Loja de Iluminação

Escrito pela empresa

Vores mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur. Altid med udgangspunkt i lysekronen tilbyder Nuura belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem eller offentlige steder. Ved at kombinere elegant design og den nyeste teknologi, stræber vi efter at skabe unik kvalitetsbelysning, som har en positiv indflydelse på vores velbefindende og vi udvælger nøjsomt materialer af den højeste kvalitet. Nuura betyder lys og ære. Fra vores base i Danmark, er vi inspireret af det nordiske lys og natur – en evig inspirationskilde. Vi ønsker, at vores belysning vil sprede liv og glæde.

Excelente

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

(45)

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima service

Prima service. Snelle levering, geweldige producten!

18 de novembro de 2018
logótipo da Nuura