Obton er etableret af og ledes af uhæderlige personer med en flosset moral, hvor det udelukkende drejer sig om at tilgodese egne personlige interesser. Det er ikke hver dag, man ser en kapitalfond, s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De første år fik investorerne god behandling, bl.a. årlige træf. De senere år ingen samlinger, og det hele ebbede ud. Får regninger på tysk som er meget uoverskuelige at betale, når man ikke kan tysk,... Ver mais
De ringer til dig dag og nat, hvis de kan se at du har penge. Jeg har forstået deres metoder og jeg konkluderer at: INGEN med gode investeringer laver AGGRESSIVT opsøgende salg - de opretter n... Ver mais
Har investeret i K/S Haut 2015 som er en del af det større selskab Muldenstein. + Højere produktion end forventet, ca 2% over budget i gennemsnit. + Der er nogle højere omkostninger end budge... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Obton Forvaltning har ikke længere operativ forretningsaktivitet og indgår ikke nye kundeforhold eller ny investeringsaktivitet. Der er derfor ikke et aktuelt grundlag for at afgive nye anmeldelser af selskabet.
Informações de contacto
Nicolinehus, Kristine Nielsens Gade 5, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- +4586261200
- obton@obton.com
- obton.com
Não respondeu a opiniões negativas
Selskabet lever ikke op til forudsætninger
Selskabet lever ikke op til de forudsatte budgetterede mål, hvor der indtil videre altid er forskellige forudsætninger som ikke holder

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Dygtige sælgere, mindre dygtige til drift
Obton er fremragende sælgere, og med gode projekter, men er ikke tilsvarende skarpe på at optimere driften fra de solgte akriver.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Altid behagelig modtagelse telefonisk…
Altid behagelig modtagelse telefonisk eller personlig fremmøde. Altid professionel svar på spørgsmål og hjælp hvis der er ting man er i tvivl om.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Jeg sætter pris på jeres medarbejdere
Jeg sætter pris på jeres medarbejdere, men jeres afkast er for lavt

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Modellen bag den imaginære salskurs er uigennemskuelig
Det har primært været en usædvanlig dårlig investering
Den økonomiske model bag den imaginære salgskurs er uigennemskuelig og ulogisk opbygget.
Det er en ret afgørende parameter, når man som jeg gerne vil sælge
Medarbejderne er venlige men de kan desværre heller ikke forklare modellen.
Det må man så håbe at det revisionsfirma der stå modellen er i stand til at forklare logikken i modellen.

Tilfredshed med Obton
Jeg har haft Obton produkter gennem mange år.
Jeg har altid oplevet meget stor service og med god "pleje" af investeringsprodukterne.
Også i de lidt mere hårde tider har Obton stået bi med økonomisk garantier og i nogle situationer med støtte.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Er fokuseret på at driften optimeres…
Er fokuseret på at driften optimeres mest muligt med gode afkast tilfølge

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Lever op til det der er blevet stillet i udsigt.
Først og fremmest holder Obton det, jeg blev stillet i udsigt da jeg foretog investeringen. Dernæst er der altid god mulighed for at drøfte udviklingen med en velorienteret medarbejder.
Jeg er glad for, at Obton giver mig mulighed for at investere, ikke kun med profitoptimering for øje, men også at kunne investere langsigtet med hjertet og samtidig få et fornuftigt afkast. Det giver på alle måder en fantastisk følelse.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Den første genProblemer med WEBeralforsamling kunne ikke…
Den første generalforsamling i 2023 kunne ikke følges på WEB (Usikker på datoen)

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Jeg for en professionel hjælp til mine…
Jeg får en professionel hjælp til mine investeringer.
Endvidere gode arrangementer, hvor alle spørgsmål bliver besvaret tilfredsstillende.

Klare investeringsplaner
Klare investeringsplaner, som er nemme at følge på portalen

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
For optimistiske budgetter og for ringe…
For optimistiske budgetter og for ringe afkast.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Meget begrænset information om…
Meget begrænset information om fremskridt i projektet, investeringer og fremskridt ifbm igangsætning og begrundelser for kapitaludvidelser og deraf forsinkelser, (Obton Scale) men ellers ok. Obton har fulgt op på min henvendelse og delt den information der var om Scale pt.

Pas på Obton snyder…
Obton har solgt en række investeringer med garanti som de kalder Obton garantien.
Det er det rene humbug for de dækker slet ikke det de lover i prospektet. Så investor pas på. De snyder på vægten.
Ser nu svaret fra Obton. Konkret kan jeg oplyse jeg er formand i K/S Anker - hvor jeg i 2015 købte et solcelle projekt. Projektet er godt og vi tjener penge.
Min anke er blot at vi er blevet lovet at såfremt omkostninger som står i projektet ikke var korrekt så vil Obton garantien træde i kraft dvs dække de mer omkostninger som der ikke er budgetteret.
Budgettet som er lavet er meget optimistisk og holder slet ikke. Obton grantien træder dog ikke i kraft fordi vi har opnået vores forrentning som lovet i projektet.
Problemet er blot at det står der ingenting om i projekt beskrivelsen. Vi har overfor Obton gjort opmærksom på dette og de forholder sig til noget som ikke står nogen steder og forhaler processen helt vildt.
Vores tilgodehavende i forhold til Obton garantien skulle have været gjort op i 2020/21. Og sagen er endnu ikke lukket. De forsøger at spise os af med et helt utilstrækkeligt beløb.
Obton snyder på vægten og alt det Karsten skriver er gangske enkelt løgn fra ende til anden.
Så er du investor skal placere nogle penge og være sikker på at du bliver behandlet korrekt så spring Obton over - de snyder på vægten.
Læs i øvrigt artikler i Børsen om fejlagtgie projekt beskrivelser og ting som bliver lovet som ikke holder.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
OBTON, svært at tage dem seriøs efterhånden
Jeg har efterhånden mere tillid til en småfuld brugtvognsforhandler end OBTON, som det seneste i et meget kedeligt investeringsforløb er der nu endnu en fejl fra OBTON's siden. Denne gang er der tilsyneladende ikke tale om noget ulovligt som myndigheder har opdaget, denne gang er årsagen til endnu en nedjustering af kursen at OBTON ved kontrolbesøg af fondens depositar gennemgået beregningsmodellen for indikativ markedskurs, og ved denne gennemgang har depositaren påpeget en fejl i beregningen for 1. kvartal 2024. Min investering hos OBTON er den dårligste investering jeg til d.d. har foretaget i mit liv, men tabet af xxx kroner er træls, men værst af alt er OBTON's manglende evne til at forstå situationen/kunder, de fortsætter med at tale ned til deres kunder, frem for at være ærlige og entydige. En helt igennem skuffende oplevelse at være investor hos OBTON, på alle fronter, så jeg har efterhånden min helt store tvivl mht kompetencer og evne til at levere andet en salgstaler. I min verden bliver man målt på det man levere, og ikke salgstaler om 30 år.
OBTON, I behøver ikke svare på denne vurdering af jer, da mange af jeres svar udstiller jer som useriøse investorer og ringe evne til at lytte til jeres kunder.

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.