OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning) Opiniões 148

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Obton er etableret af og ledes af uhæderlige personer med en flosset moral, hvor det udelukkende drejer sig om at tilgodese egne personlige interesser. Det er ikke hver dag, man ser en kapitalfond, s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De første år fik investorerne god behandling, bl.a. årlige træf. De senere år ingen samlinger, og det hele ebbede ud. Får regninger på tysk som er meget uoverskuelige at betale, når man ikke kan tysk,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De ringer til dig dag og nat, hvis de kan se at du har penge. Jeg har forstået deres metoder og jeg konkluderer at: INGEN med gode investeringer laver AGGRESSIVT opsøgende salg - de opretter n... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har investeret i K/S Haut 2015 som er en del af det større selskab Muldenstein. + Højere produktion end forventet, ca 2% over budget i gennemsnit. + Der er nogle højere omkostninger end budge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de investimentos

Escrito pela empresa

Obton Forvaltning har ikke længere operativ forretningsaktivitet og indgår ikke nye kundeforhold eller ny investeringsaktivitet. Der er derfor ikke et aktuelt grundlag for at afgive nye anmeldelser af selskabet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Obton Impact akk. negativt afkast efter 4 år.

Obton Impact. akk. skulle gerne være et alternativ til alm. aktier. Har nu været investor i knap 4 år og har fået et afkast på -8% efter næsten 4 år.
Jeg blev lovet et gennemsnitligt forventet afkast på 6,29%. Dvs. min forventning pt. er omkring +20% afkast (inkl. rentes rente effekt). Det som Obton ikke fortalte mig var at værdien beregnes med en indikativ markedskurs og ikke indre værdi (som ellers giver god mening for mig).
Håber at den indikative markedskurs vil udvikle sig meget gunstigt, så jeg kan modtage et afkast som lever op til forventningerne og til hvad Obton lovede mig oprindeligt.
Update: Jeg har nu haft en informativ og behagelig samtale med Karsten. Obton mener selv, at de kunne have været bedre til at informere om den indikative markedskurs og hvilke ydre påvirkninger som påvirker kursen som vises i investorenes depot.
Solcelleinvestering er en langsigtet investering, så jeg tror stadig på det.

13 de março de 2024

Hej Christian

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, så jeg kan give dig en fyldestgørende forklaring i forhold til den indikative markedskurs og det forventede IRR-afkast.

Jeg håber, at du vil sende mig en mail eller give mig et kald på telefonen.

Karsten Rovelt-Busch
Head of Fund Management
Mail: krb@obton.com
Tlf.: +45 92 82 98 70

FUSK på højere plan

FUSK
eneste vindere i OBTON er de herre der sidder på
direktionsgangen.
hvad siger Kapitalfonden FSN Capital til deres investering i OBTON ?
Er det ikke tid til at man sagsøger OBTON.

11 de março de 2024

Hej Poul Henning

Jeg er ked af, at du sidder med denne oplevelse.

Som investor hos Obton Forvaltning A/S er du en del af en alternativ investeringsfond – også kaldet en AIF. AIF’er er registreret og under tilsyn hos Finanstilsynet, og der findes en særlig lovgivning for AIF’er, som er designet til at yde dig den bedst mulige investorbeskyttelse.

Du kan se en explainervideo om AIF-strukturen her: https://vimeo.com/912593766

I Obton Forvaltning A/S har vi i de senere år udvidet vores kompetencer og ressourcer omkring compliance og risk management ganske markant, så jeg kan forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at overholde den meget omfattende lovregulering, der gælder for os som forvalter af alternative investeringsfonde.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Karsten Rovelt-Busch
Head of Fund Management

Classificada 1 em 5 estrelas

Ja Obton’s standart svar er,at de lever…

Ja Obton’s standart svar er,at de lever at tilfredse investorer….men jeg kan tilføje at de lever også af utilfredse investorer,og uden dem tror jeg ikke Obton var ret meget…jeg kan tilføje i deres standart svar,at de holder på deres investorer,ved at det nærmest er umulig at komme ud af med bare lidt af den investerede kapital..jeg har foreslået at de sælger de aktier der ønskes solgt,før de sælger nye aktier,men nej,det vil de ikke,for det første tager de 5% i salær for at gensælge en aktie,og ved at sælge af dem,afslører de også hvor mange der ønsker at komme ud af Obton…..hvad de tager i salær for en ny aktie,er en hemmelighed,men jeg gætter på den ikke er mindre end de 5%…..hvis alle investorer blev spurgt,ville tilfredse investorer Kun være en lille %,er jeg sikker på…..igen hold dine penge væk fra Obton….vh.Knud P.Pedersen,Hvide Sande

12 de fevereiro de 2024

Hej Knud

Tak for vores snak over telefonen tidligere.

Jeg er ked af, at du som investor står med denne oplevelse. Køb og salg af aktier handler i høj grad om timing, og investeringer i solenergi er i udgangspunktet langsigtede investeringer, hvor værdien vokser over tid i takt med indtjeningen fra den løbende drift.

I et marked som det nuværende, hvor bl.a. renterne har været stigende, vil det i nogen grad påvirke omsætteligheden, da afkastkravene tilsvarende er steget.

Derfor er det afgørende (og vores anbefaling), at man som investor udviser tålmodighed. Vi er således overbeviste om, at dine solinvesteringer hos os fortsat er rigtig fornuftige investeringer med et attraktivt fremtidigt afkast.

Meget negativ oplevelse

Meget negativ oplevelse. Forrige år satte de pludselig kurserne ned med det resultat at mit regnskab så dårligt ud. Da jeg spurgte hvorfor blev der henvist til at de store investorer ikke ville betale skat.
Stabilfonden først udskød man udlodningtidspuntet fra maj til November Der blev lovet 5 % i udlodning og de skulle komme i november. Vi får så at vide i slutningen af november at udlodning var annulleret af bestyrelsen. Hvad er det for et firma svindel og humbug.

11 de dezembro de 2023

Hej Leo

Vi lever af tilfredse investorer, og jeg kan forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi kan for at leve op til den tillid, vores investorer viser os.

Den nuværende likviditetsmæssige udfordring er kun midlertidig, og der ligger en klar plan for, hvordan vi løser denne i 2024. Udbytterne for 2023 vil derfor blive udbetalt, så snart likviditeten i fonden tillader det. Dette er du også blevet oplyst om via dine tidligere samtaler med de selskabsansvarlige for Stabil-fonden hos Obton.

Det er værd at huske på, at investering i solenergi er en langsigtet investering, og i Stabil-fonden er det forventede gennemsnitlige årlige afkast (IRR) pt. fortsat højere end de 6,3%, der var forventningen i det oprindelige projektmateriale for fonden.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til din investering.

Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst - grænsende til det suspekte !!!

Har nu haft investering i OBTON STABIL fond i ca. 3 år, og må sige at jeg er rystet over hvor uprofessionelt og useriøst det hele virker.

Fra at alt var super duper, med stabilt afkast og en "nemt" omsættelige investering, til at der er "brændt" adskillige millioner af (ca. 16 mill.), i fejlslagen forsøg på et salg af fonden, til at forventet udbytte nok ikke bliver aktuelt i 2023, nedskrivning af værdi.... og og og.....

Derudover har jeg oplevet OVERSALG, hvor jeg blev rådet til investering i OBTONS nye batterifond, på trods af at der ikke var likvider til investering. Men konsulenten kunne jo fortælle mig, at STABIL fondens salg ville give mig mere end rigeligt til reinvestering, det kunne kun gå for langsomt.... Heldigvis er jeg af gammel skole og ville gerne se et realiseret salg inden, hvilket jeg ikke mødte megen forståelse for.

Kommunikation... en by i Rusland.... Det er efter min mening kun nødvendig/lovmæssig eller positiv kommunikation der kommer ud ang. igangværende projekter. Negative/saglige udmeldinger som man som investor ligeså SKAL bruge, kommer helst ikke.

SALG - det er OBTON til gengæld gode til !!!
Men pas på - tænk jer om !! Kan kun fraråde det !!

Har flere investeringsgrene og OBTON er klart den jeg fortryder mest at være gået ind i. Kan reelt ikke komme ud igen med min investering, og lige pt. er udbytte også væk ..... sørgeligt...

Ville ønske at nogen ville lave en FB gruppe hvor vi investorer kan få en debat om OBTON og få andre til at se hvad det er ledelsen har gang i.

27/03-2024 - SKRÆMMENDE - måske 2023 udbytte udbetaling i 2024..... MÅSKE - kræver bare lige at...... og hvad så med 2024 udbytte..... HOLD JER VÆK KÆRE LÆSERE, DET HER ER DE VÆRSTE I KAN INVESTERE HOS !!

Sååå det du skriver er, at jeg skal være tilfreds med udbytte i 3 år og så stilstand indtil I har en plan klar for likviditet?? En plan, som en seriøs partner med kundernes tilgang til investering, nok havde kigget på før det gik galt. Lige præcis når det drejer sig om en langsigtet investering, som I selv gang på gang påpeger !! (som man jo forsøgte at sælge efter 3 år LOL) - Hvad tror I selv investorerne lever af....jeres flotte domicil i Århus, eller lige præcis det udbytte I ikke kan få hjem ? Tilmed værdinedsættelse i samme periode som likviditeten åbenbart mangler. Jeps du har helt ret - jeg bør være super taknemmelig - og forklaring har jeg fået før, pr. tlf af dig, men derfor skal evt. læsere stadigt forstå hvad det her er !! Ikke din personlige skyld, men OBTONS amatøragtige tilgang og omgang med andres midler.

18/09-2024
VANVITTIGT ...... sammenlægning af alle Obton fonde i én :-) SIKKE ET TILBUD JEG KAN KOMME MED I !! Nej hvor er det grineren det her !!! Obton har IKKE formået at gøre dele rentabelt, eller for den sags skyld, leve op til egne forventninger og mål i de enkelte fonde. SÅ LIGE NETOP DERFOR, må det gamle matematik frem, AT MINUS OG MINUS GIVER PLUS..... Nej hold nu op. Endnu en smart måde at trække tiden og kanalisere endnu flere penge til stifterne bag Obton. Hvis I er så sikre på at det er en god idé, så brug da jeres egne midler til at købe DE UTILFREDSE investorer fri - selvom det bliver svært med den procentsats af utilfredse investorer - LOL

Nej sørg nu for Obton, at leve op til seneste lovning - udbetaling af udbytte i STABIL, samt at sørge for at driften er positiv. Lad nu være at lege alkymister og bilde investorer ind, at I kan lave møg om til guld !! Vis nu for pokker at I ikke tager r.... på alle dem som har midler i klemme hos jer og opfør jer ordentligt.

Endnu en gang bare min mening om Obton og den lovløse facon de kan forvalte andres midler på.

6 de dezembro de 2023

Opdateret svar:

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vi har mulighed for at forklare omstændighederne omkring din investering. Men det kræver, at vi ved, hvem du er.

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at vi har måtte udskyde et udbytte i 2023 til 2024, men der ligger en klar køreplan for at likviditeten til dette på plads hurtigst muligt. Jeg vil desuden påpege, at du allerede har modtaget udbytter på 5% hvert år i årene 2020, 2021 og 2022.

Du må meget gerne ringe eller skrive til Ole Malling på oma@obton.com eller ringe på tlf: 65 55 11 39

---------

Stabil-fonden modtog desværre ikke et samlet tilbud for fonden, og derfor vurderede vi og den investorvalgte bestyrelse, at et samlet salg af fonden ikke var realistisk i 2023.

Salgsprocessen blev påvirket negativt af markante rentestigninger samt potentielle køberes vurdering af den kompleksitet, der er indlejret i selskabsstrukturen for Stabil-fonden med solcelleprojekter i ni forskellige lande.

På baggrund af den viden vi har fået i salgsprocessen, er der nu lagt klar plan for optimering af muligheden for et samlet salg af Stabil-fonden i fremtiden.

Ang. udbyttebetaling i 2023, så er den udskudt til 2024. Den nuværende likviditetsmæssige udfordring i fonden er kun midlertidig, og her ligger der ligeledes en klar plan for, hvordan vi løser denne i 2024. Udbytterne for 2023 vil derfor blive udbetalt, så snart likviditeten i fonden tillader det.

Classificada 1 em 5 estrelas

OBTON oplevedes som et seriøst selskab…

OBTON oplevedes som et seriøst selskab - men det har skuffet meget. Startede med a conto udbetaling af det lovede udbytte, nu med varsel om ingen udbytte i 2023 og med yderligere nedskrivning af værdi. Og det i en tid hvor der har været høje priser på energi, også på el.
Det lugter!! Håber på en undersøgelse af selskabet og dens ledelse.

5 de dezembro de 2023

Hej Leif

Vi og den investorvalgte bestyrelse i Stabil-fonden har for nylig besluttet at udskyde udbyttebetalingen på 5% i 2023 til 2024. Den nuværende likviditetsmæssige udfordring er kun midlertidig, og der ligger en klar plan for, hvordan vi løser denne i 2024. Udbytterne for 2023 vil derfor blive udbetalt, så snart likviditeten i fonden tillader det.

Værdien af din investering i fonden beregnes kvartalsvist via indikativ markedskurs. Denne kurs vil svinge op og ned over tid som en konsekvens af bl.a. udviklingen i forventningen til strømpriser i fremtiden og det generelle afkastkrav i markedet.

Det er desuden værd at huske på, at investering i solenergi er en langsigtet investering, og i Stabil-fonden er det forventede gennemsnitlige årlige afkast (IRR) fortsat højere end de 6,3%, der var forventningen i det oprindelige projektmateriale for fonden.

ADVARSEL

Helt enig med de seneste anmeldelser af Obton. Markedsførringen af Obtons projekter er utrolig rosenrøde. Desværre også belagt med svindel, hvilket Finanstilsynet har konstateret bl.a. med projektet “Impact” - som har givet alle investorer store tab. Resultatet har været så stor kø i sommers for at komme ud af Obtons klør. Obton havde ikke afsat midler til så omfattende exit, hvorfor mange investorer er stavnsbundet.
Obton følger ikke op op, og tæppebomber dig i stedet med nye “fantastiske projekter” Læs hvad Finanstilsynet konstaterede om Obtons usande markedsførring ved at Google: Obton svindel, og læs Finanstilsynets konklusion om den svindel-behæftede markedsførring og omtale som Obton benyttede sig af til at overbevise deres kunder om Impact og sikkert også andre af Obtons projekter.

1 de novembro de 2023

Hej Henrik

Investering i solenergi er en langsigtet investering. Det gælder også for Impact-fonden, hvor de første år går med indkøb og opførelse af nye solenergiprojekter samt afdrag på lån. Det betyder, at der går en rum tid inden, at der kommer et stabilt, frit cash-flow ind i fonden.

I projektmaterialet beskriver vi, at afkastet (IRR) er baseret på hele investeringsperioden på 30 år. Det betyder, at afkastet bliver højere over tid. Så udviser man tålmodighed som investor, er der fine afkast i vente.

I projektmaterialet beskriver vi ligeledes vilkårene for exit. Dem har vi overholdt til punkt og prikke.

Mht. til påbuddet fra Finanstilsynet så var der i markedsføringsmaterialet for Impact-fonden – udover det grundlæggende IRR-afkast (intern rente) – også oplyst et gennemsnitligt årligt afkast, hvor den akkumulerende effekt var indberegnet.

Her påpegede Finanstilsynet, at denne afkastberegning kunne være vildledende, hvorfor vi blev bedt om at tilrette markedsføringsmaterialet, så det kun indeholdt IRR-afkastet (som i KID-dokumentet).

Efter modtagelsen af påbuddet efterlevede vi straks alle Finanstilsynets anvisninger, hvor markedsføringsmaterialet blev ændret, og alle berørte investorer blev informeret.

Hold fingeren væk

Hold fingeren væk - dette firma er politianmeldt af Finanstilsynet for falsk markedsføring - Og dertil kommer ustruktureret utroværdig ledelse. Prospekt er stærkt misvisende ifht det faktiske forløb.

Ovenstående er Obton Impact. afkast på -6% efter næsten 3 år, fantastisk når man tænker på hvordan det er gået andre markeder, Totalt uigennemskueligt projekt, og inkompetente medarbejder. Tro ikke på det I læser på LI og andre steder samt Obtons Konsulenter!

31 de agosto de 2023

Hej Majbritt

De første år af Impact-fondens levetid anvendes den indsamlede likviditet til indkøb og opførelse af nye solenergiprojekter samt afdrag på lån.

Det betyder:

• at der går en rum tid inden, at der kommer et stabilt cash-flow ind i fonden

• at det årlige afkast til investorerne vil stige igennem fondens levetid

Som vores projektmateriale for fonden beskriver, er der tale om et IRR-afkast, som er et udtryk for nutidsværdien af afkastet pr år beregnet over hele investeringsperioden.

Har du spørgsmål til din investering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Obton impact

Obton impact - forventet forrentning 6,29%
Det må have været fejl i prospektet, ellers er de utrolig dårlige til at forvalte projekterne - de faktiske tal er efter de første år fortsat negative forrentning.
…og til trods for dette kontakter deres telefonsælgere fortsat en med 🥱
Pas på derude, og hold jer væk.

21 de agosto de 2023

Hej Søren

Som vores projektmateriale beskriver, er der tale om et IRR-afkast, som er et udtryk for nutidsværdien af afkastet pr år beregnet over hele investeringsperioden.

De første år af fondens levetid anvendes den indsamlede likviditet til indkøb og opførelse af nye solenergiprojekter samt afdrag på lån. Dette er beskrevet i projektmaterialet – og blev ligeledes gennemgået på dette års generalforsamling.

De er uvederhæftige

De er uvederhæftige. Fortæller ikke sandheden omkring værdisættelse, udtrædelse m.v.
De svarer ikke på kritiske spørgsmål.
De tager ikke forslag op på generalforsamlingen.

1 de maio de 2023

Hej Antony

Vi er underlagt og følger gældende FAIF-lovgivning. Vi lever af tilfredse investorer, og derfor gør vi os meget umage med at levere den bedst mulige investorservice.

Værdiansættelsen af aktierne i den fond, du har investeret i, er baseret på en indikativ markedskurs, som vi opdaterer hvert kvartal. Du kan læse mere om beregningerne her: https://www.obton.com/markedskurs

Exitmulighederne afvikles præcist som beskrevet i projektmaterialet for fonden. Mulighederne blev ligeledes gennemgået på dette års generalforsamling i juni.

Dit forslag om tilbagekøb af aktier blev undersøgt og efterfølgende afvist af bestyrelsen, da dette ikke er muligt. Dette er beskrevet i generalforsamlingsreferatet.

Hvis du har spørgsmål til din investering, er du velkommen til at kontakte mig.

Uigennemskuelig investering med tab

Vi blev flere gange uopfordret kontaktet af Obton, med henblik på at investeret i Obton Impact. Vi købte i 2020 til kurs 1.98, og fik oplyst at dette var en sikker investering med gode afkast, og at vi kunne komme ud af denne, efter få måneder, når den var fuldtegnet, med en god gevinst. Vi har nu siden efteråret 2021 forsøgt at få komme ud af denne investering med gevinst. Vi er d. 15.06.23 blevet tilbudt en exitkurs på 1,86, det svare til et afkast på -6% efter næsten 3 år, fantastisk når man tænker på hvordan det er gået andre markeder, f.eks., OMX, der i samme perioden er +27%. Det er totalt uigennemskueligt projekt, hvor man konstant bliver mødt at nye medarbejder, der er fyldt med tom snak.
Hold jer langt væk fra Obton.

15 de junho de 2023

Hej Kristian

Det er korrekt, at det kan være komplekst at forstå nogle af de investeringsbegreber, som vi anvender i forbindelse med din investering. (IRR, Kurs Indre Værdi, Indikativ Markedskurs).

Det er imidlertid nødvendigt, da vi opererer under et omfattende lovreguleret område under Finanstilsynet. Der er også derfor, at du og alle andre investorer skal underskrive en erklæring om at være semi-professionel investor.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi altid gør os umage med at forklare vores projekter, så godt som overhovedet muligt.

I projektmaterialet beskriver vi ligeledes vilkår for exit - og herunder beregning af kursen. Dette har vi overholdt til punkt og prikke.

hold jer langt væk

De eneste som har tjent på min investering er Obton - investerede 750.000 i deres akk for 3,5 år siden de er nu 667.000 kr værd.

Obtons svar er pladder - fakta er at der blev investeret 750.000 og lovet et "struktueret exit" hvilket jeg ønsker og får udbetalt 667.000 kr - såfremt i fald jeg ville blive - bla bla bla så IRR og andet b.....

19 de junho de 2023

Hej Freddy

Jeg kan berolige dig med, at din tolkning af kursværdien ikke er korrekt.

Via din investering i Impact Akkumulerende har der nemlig været en stigning i dit afkast (IRR) fra 6,29% til 7,4% og dermed en værditilvækst.

Du baserer din tolkning på en teoretisk indikativ kurs, som er baseret på et meget højt afkastkrav i det nuværende marked.

Den indikative markedskurs bliver beregnet på baggrund af nedenstående to hovedelementer:

1. ”Afkastkrav” er det generelt ønskede afkast i markedet, som en ny investor teoretisk ville ønske at opnå ved en investering med netop de karakteristika, som er gældende i din fond. Det ønskede afkast er dynamisk og vil ændre sig løbende. Det er i høj grad følsomt overfor renteniveauet i de lande, hvor fondens projekter er placeret. Dette skyldes, at renten i et land bruges til sammenligning af en alternativ ”risikofri” investering.

Afkastkrav bliver beregnet ud fra en model udarbejdet af Obton og verificeret af revisionsselskabet BDO. Modellen baserer sig på anerkendt praksis indenfor fastlæggelse af afkastkrav.

2. Det forventede fremadrettede afkast på investeringen – altså det fremtidige afkast som du ser ind i som investor. Det fremtidige afkast varierer på baggrund af:

• Forventninger til strømpriser fremadrettet
• Forventninger til inflation fremadrettet
• Valutakursændringer
Hvis det forventede fremadrettede afkast på investeringen i fonden er højere end det ønskede afkast hos en potentiel ny investor, vil den indikative markedskurs være højere end den gennemsnitlige tegningskurs i fonden.

Modsat, hvis det forventede fremadrettet afkast på investeringen i fonden er lavere end det ønskede afkast hos en ny investor, vil den indikative markedskurs være lavere end den gennemsnitlige tegningskurs i fonden.

Den indikative markedskurs er derfor alene et ”teoretisk øjebliksbillede” af den fremtidige budgetterede værdi af investeringen i fonden tilbagediskonteret til i dag.

Indikativ markedskurs har altså ingen påvirkning på din og andre nuværende investorers forventede fremadrettede afkast på investeringen i fonden.

Husk, du er altid velkommen til at kontakte mig eller en af mine kollegaer, hvis du har spørgsmål til din investering. Vi vil hellere end gerne forklare de komplicerede sammenhænge igen, hvis der er behov det.

God rådgivning

Havde endnu en god oplevelse med god rådgivning

8 de dezembro de 2022

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os at levere god kundeservice, så vores investorer føler sig trygge og velinformerede omkring deres investering.

vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S

Hej Nina

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for tilliden.

Fantastisk konsulent

Spændende, bæredygtigt og fremtidsrettet produkt, som formidles gennem en særdeles sympatisk og forstående konsulent i København, der er på kundens side og får løst ethvert problem der måtte melde sig.

11 de dezembro de 2022

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi sætter en ære i at levere kompetent og personlig rådgivning til vores investorer.
Og vi deler din begejstring for vores investeringsprodukter :)

vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og information.

29 de dezembro de 2021

Resposta da OBTON FORVALTNING A/S (under nedlukning)

Tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at vores investorer føler sig trygge og velinformerede.

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Ordentlighed er en vigtig værdi for os, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til dine og andre investorers forventninger.

Classificada 1 em 5 estrelas

At Obton er blevet politianmledt er en…

At Obton er blevet politianmledt er en voldsom forringelse af tilliden

15 de dezembro de 2022

Hej Lars

Det er korrekt, at Finanstilsynet har valgt at politianmelde Obton for vildledende markedsføring. Der er dog ikke tale om nye forhold, men en eskalering af et påbud vi fik i august 2022.

Finanstilsynet gav påbuddet, fordi der i fonden Impact har været uoverensstemmelser mellem de oplyste afkast i markedsføringsmaterialet og det lovpligtige KID-dokument, som indeholder centrale informationer om investeringen.

I markedsføringsmaterialet var der – udover det grundlæggende IRR-afkast (intern rente) – også oplyst et gennemsnitligt årligt afkast, hvor den akkumulerende effekt var indberegnet.

Her påpegede Finanstilsynet, at denne afkastberegning kunne være vildledende, hvorfor vi blev bedt om at tilrette markedsføringsmaterialet, så de kun indeholdt IRR-afkastet (som i KID-dokumentet).

Efter modtagelsen af påbuddet efterlevede vi straks alle Finanstilsynets anvisninger, hvor vi ændrede markedsføringsmaterialet og informerede jer investorer.

Vi ærgrer os naturligvis over udviklingen, da vi har samarbejdet fuldt ud med Finanstilsynet, ligesom vi har været helt transparente og proaktivt stillet alt relevant materiale til rådighed i forløbet.

Det er vigtigt for os at understrege, at politianmeldelsen ikke får nogen betydning for vores projekter eller dig som investor, og vi forventer og håber på, at sagen bliver afsluttet snarest muligt.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller ønsker en uddybning af sagen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Professionel virksomhed

Det virker som en meget professionel virksomhed med dygtige medarbejdere.
God kundeservice og god information om projekterne

20 de dezembro de 2022

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse - og tak for de pæne ord. Vi gør os altid umage med at holde et højt informationsniveau og levere gode resultater til vores investorer.

Vh Pia Eskildsen, Obton Forvaltning A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais