Oferteo.pl Opiniões 5702

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dużo pustych kontaktów które celowo zabierają punkty Wczoraj po dłuższej przerwie ktoś zadał pytanie o karykaturach gdzie przewodzą portrety Jakby słów kluczowe karykatura było mało lub wcale pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tapicerowanie foteli. Dzięki Oferteo szybko znalazłam dobrego fachowca. Już nazajutrz po zgłoszeniu odebrał fotele, wykonał zlecenie i przywiózł gotowe dwa dni przed terminem. W ten sposób bez wyc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo szybki kontakt od p.hydraulika. Bardzo sprawne i fachowe dzialanie. Szybkie tempo,samodzielnosc,kultura osobista. Długo żyję,a jeszcze takich fachowców nie spotkałam. No i cena. Właściwie dużo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bezproblemowe korzystanie ze strony. Kilka ciekawyvh ofert w kilka minut. Sprawa załatwiona z pierwszą z firm , która się odezwała. Wspólpraca w przyszlości będzie kontynuowana. Bardzo jestem zadowolo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de motores de busca
  2. Empreiteiro
  3. Plataforma de comércio online

Escrito pela empresa

Dodaj bezpłatne ogłoszenie kupię lub zlecę, porównaj oferty od firm i wybierz najlepszą. Zlecenia i zamówienia dla firm, instytucji i osób prywatnych!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Dużo pustych kontaktów które celowo…

Dużo pustych kontaktów które celowo zabierają punkty
Jakby słów kluczowe karykatura było mało lub wcale promowane w wyszukiwarkach
Generalnie 1 od jakiegoś czasu
Zadzwoniłem w sprawie karykatury i jak zwykle zero kontaktu
Oferteo gdyby miało jakieś ludzkie odruchy oddaliby połowę tych punktów ale najwidoczniej tylko na takich akcjach bazują i nadal trwają

17 de abril de 2026

Super

Super, polecam

Cześć Tomasz,

dziękujemy bardzo za miłe słowa, docenienie serwisu wysoką oceną - służymy pomocą na bieżąco.

Classificada 5 em 5 estrelas

Szukałem pomocy i znalazłem w tym…

Szukałem pomocy i znalazłem w tym serwisie. Jestem zaskoczony ilością ofert. Niesamowite jestem bardzo mile zaskoczony.POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 de abril de 2026

Cześć Janusz,

cieszymy się, iż udało nam się pozytywnie zaskoczyć - dziękujemy za skorzystanie z naszych usług, docenienie i polecenie naszego serwisu. Służymy pomocą na bieżąco.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zawarłem pytanie odnośnie usługi i…

Zawarłem pytanie odnośnie usługi i zakupu ogrodzenia, szybko otrzymałem kilka propozycji. Jestem na etapie wyboru wykonawcy.

11 de abril de 2026

Cześć Grzegorz,

świetnie, iż mogliśmy pomóc w działaniu, uzyskaniu ciekawych ofert. Zapraszamy do zamieszczania kolejnych zgłoszeń dla naszych profesjonalnych firm. Życzymy udanej realizacji inwestycji!

Szybka reakcja

Szybka reakcja, dobry wybór, bez nadmiernej biurokracji - super

16 de abril de 2026

Cześć Ewa,

dziękujemy bardzo za docenienie naszej platformy, skorzystanie z naszych usług - pozostajemy na bieżąco do dyspozycji.

Zawsze znajdę

Zawsze znajdę, to co szukam.

13 de abril de 2026

Cześć Zdzisława,

uprzejmie dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, że jesteś z nami :) To świetnie, iż nasze rozwiązania spełniają Twoje oczekiwania i pomagają sprawnie realizować założenia.

Super strona

Super strona. Szybki odzew firm.
Napewno jeszcze skorzystam.

Cześć Agnieszka,

dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek dla naszego serwisu, zapraszamy do dalszej owocnej współpracy.

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam, bardzo fajny portal. Inny niż wszystkie - tu zleceniodawca się oglasza a firma zgłasza. W innych portalach zazwyczaj jest otwrotnie i to mi się tutaj podoba.

Cześć Bartosz,

dziękujemy serdecznie za miłe słowa, skorzystanie z naszych usług, docenienie funkcjonalności i przydatności proponowanych przez nas rozwiązań :)

Cieszymy się, że Oferteo to serwis na miarę Twoich oczekiwań. Pozostajemy do dyspozycji, możesz liczyć na nas na bieżąco.

ok ok

ok, znalazłam wykonawcę

Cześć Ewa,

podziękowania za 5 gwiazdek dla naszej platformy - zapraszamy do dodawania kolejnych zgłoszeń dla naszych profesjonalnych firm.

Classificada 5 em 5 estrelas

super...w jednym miejscu baza…

super...w jednym miejscu baza fachowców, i to co najważniejsze odzywają się , reagują

9 de abril de 2026

Cześć Agnieszka,

dziękujemy bardzo za skorzystanie z naszego serwisu, podzielenie się wrażeniami co do użytkowania portalu. Świetnie, iż mogliśmy pomóc w poszukiwaniu firm - zapraszamy do zamieszczania nowych zleceń dla naszych sprawdzonych Wykonawców.

Classificada 3 em 5 estrelas

Czekam na faktyczne współprace

Cieszy mnie to, że doradcy Oferteo co jakiś czas dzwonią i dopytują, jak mi idzie i proponują pomocne rozwiązania. Po ostatniej rozmowie zaczęłam testować opcję "szybki kontakt". Tą ścieżką zgłosił się do mnie jeden klient. Nie jestem jednak pewna, czy do współpracy dojdzie. Niby mieliśmy wszystko uzgodnione przez telefon. Miał mi wysłać materiał do pracy, ale milczy. Tymczasem ja mam też inne zadania i nie mogę czekać, aż ktoś taki się obudzi i będzie oczekiwał, że wykonam coś tu i teraz, skoro mówiłam, że mam czas. Wcześniej też miałam sytuacje, że niby zostałam wybrana do współpracy, ale w ostatnim momencie klient się zdecydował na inną osobę. Najgorsza jest grupa, która w ogóle nie odpowiada na ofertę, nawet gdy jestem pierwsza. Mam nadzieję, że nabierze to wreszcie rozpędu i zaczną wpadać konkretne zlecenia.

Pani Katarzyno,

dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami oraz docenienie pracy naszych Doradców. Cieszymy się, że wsparcie z naszej strony jest dla Pani zauważalne i że zdecydowała się Pani na testowanie nowych rozwiązań, jak wspomniany "Szybki kontakt".

Rozumiemy frustrację związaną z brakiem ostatecznego odzewu ze strony klientów, zwłaszcza po obiecujących, wstępnych ustaleniach. Niestety, specyfika branży usługowej i wolnego rynku wiąże się z tym, że Zlecający mogą zmieniać zdanie, opóźniać działania lub w ostatniej chwili decydować się na inne oferty. Często wynika to z ich uwarunkowań osobistych czy finansowych, na które jako serwis nie mamy bezpośredniego wpływu.

Warto jednak pamiętać, że w sytuacjach, gdy kontakt z potencjalnym klientem urywa się całkowicie po pobraniu zapytania, udostępniamy możliwość odzyskania środków. Służy do tego Limit zwrotu punktów, który pozwala na prostą reklamację takich kontaktów. Przydatne informacje o tym, jak z niego korzystać, umieściliśmy pod adresem: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow .

Mocno trzymamy kciuki, aby włożony wysiłek szybko zaczął procentować, zachęcamy do dalszego kontaktu ze swoim Opiekunem, a w razie jakichkolwiek dodatkowych pytań jesteśmy do dyspozycji pod adresem biuro@oferteo.pl .

Classificada 1 em 5 estrelas

Miałem bardzo proste pytanie dotyczące…

Miałem bardzo proste pytanie dotyczące oferty. Chciałem tylko dowiedzieć się, czy dla nowych użytkowników są dostępne jakieś punkty testowe albo zniżka na start. Niestety zamiast konkretnej odpowiedzi dostałem dość chaotyczną rozmowę i ciągłe namawianie do instalowania aplikacji oraz wykonywania kolejnych kroków w systemie.

Odniosłem wrażenie, że rozmowa była prowadzona według jakiegoś schematu sprzedażowego. Pojawiało się tłumaczenie progów, punktów, zachęcanie do uzupełniania profilu czy tworzenia strony, mimo że w ogóle o to nie pytałem. Z mojej strony było jedno, bardzo konkretne pytanie, ale trudno było uzyskać jasną odpowiedź.

Kontakt sprawiał wrażenie dość nachalnego i mało pomocnego. Zamiast prostego wyjaśnienia dostałem raczej próbę wciągnięcia mnie w proces rejestracji i korzystania z aplikacji.

Panie Igorze,

bardzo nam przykro, że kontakt z naszym doradcą nie spełnił Pana oczekiwań, a sama rozmowa wydała się chaotyczna i zbyt nachalna. Zależy nam na profesjonalnej obsłudze oraz budowaniu dobrych relacji z naszymi Użytkownikami, dlatego dziękujemy za podzielenie się tymi uwagami.

Intencją naszych Opiekunów jest zawsze jak najpełniejsze przedstawienie możliwości serwisu nowym Użytkownikom. Często wiąże się to z omawianiem kwestii uzupełnienia profilu, wizytówki czy instalacji aplikacji, ponieważ te elementy znacznie ułatwiają i przyspieszają skuteczne pozyskiwanie zleceń. Rozumiemy jednak, że w tej sytuacji zależało Panu wyłącznie na prostej i rzeczowej odpowiedzi na jedno konkretne pytanie, a nadmiar dodatkowych informacji mógł wywołać negatywne wrażenie.

Chcielibyśmy naprawić to doświadczenie i udzielić Panu jasnych informacji na temat dostępnych opcji i ewentualnych pakietów na start. Prosimy o bezpośrednią wiadomość na adres biuro@oferteo.pl.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pan Jarek jest fachowcem z dużym…

Pan Jarek jest fachowcem z dużym doświadczeniem, dobrze wykonuje powierzone mu zadania.
Jestem zadowolona z położenia gresu, szczerze polecam.

11 de abril de 2026

Cześć Barbara,

świetnie, iż mogliśmy pomóc w realizacji inwestycji, nawiązaniu współpracy z solidną firmą. Dziękujemy za skorzystanie z naszego portalu - pozostajemy do dyspozycji i zapraszamy do dodawania nowych zleceń dla naszych profesjonalnych Wykonawców.

Fajny serwis, ciekawe zlecenia. Polecam

20 de março de 2026

Cześć Łukasz,

dziękujemy bardzo za miłe słowa, 5 gwiazdek dla naszego systemu. To świetnie, iż nasze rozwiązania są na miarę Twoich oczekiwań :) Służymy pomocą, w razie pytań pozostajemy otwarci na kontakt.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais