OH YAZ Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vele jaren geen string meer willen dragen vanwege mijn buik & rondingen en het niet vinden vinden van de juiste materialen/fit op mijn rijpere leeftijd van 58j. Na lang twijfelen toch eens de Tine b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik struggel al jaren met af en aan schimmelinfecties. De normale katoenen onderbroeken ondersteunen die broeihaard aan beestjes alleen maar. Na lang wikken en wegen enkele onderbroeken besteld en WAUW... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior
  2. Loja de t-shirts

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

461 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

45 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Beste ondergoed ooit

Ze zitten supergoed en zijn heel erg comfy en voelen bijna als een tweede huid.
De info op de site is heel uitgebreid waardoor ik ook meteen de juiste maat had.
Doordat ze zo goed zitten en zonder inlegkruisjes kunnen gedragen worden geeft het echt een boost van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Top, ik ben fan!

20 de maio de 2024

Resposta da OH YAZ

Dank u Amelie!!! super super lief, ik apprecieer het mega dat je hier tijd voor vrijmaakt om zo'n zalige review te schrijven!! 😍 🥰 😘

Nieuwe wereld

Nooit gedacht dat ik ooit nog strings zou dragen, maar deze zitten echt zaaaaalig!
Prijs - kwaliteit de beste onderbroeken die ik ooit had!
+ Super zacht (ook na verschillende wasbeurten)
++ Model (high waist zit echt zalig)
+++ Inclusief (alle maten)
Ik begon met 2 high waisted strings en 1 Bowie en ben nu stillekesaan volledig aan het overstappen naar Oh Yaz.

16 de maio de 2024

Resposta da OH YAZ

Babette, dit. Los in m'n hart. super super lief! dank je wel hiervoor, echt heel zalig! 😘

Classificada 5 em 5 estrelas

Ohyaz is an investment but worth it.

Ohyaz is an investment, but offers comfort when other underwear cannot.

I'm one of the blessed women who feel their hormonal cycle. The high wasted bowie gets me through my bad days when everything feels tense, sensitive, perhaps painful. On my sexy days, the high waisted strings offer such a pleasant booty. I would look at myself all the time or touch my own butt!

14 de maio de 2024

Resposta da OH YAZ

YAAAAZ ISHA!! Touch your butt & look at yourself!! super super nice, thank you so much for this review. Happy to support you throughout your cycle! 😍

They are so lovely

They are so lovely. Didn't understand until i tried. I understand now, thank you, it's not just underwear!

8 de maio de 2024

Resposta da OH YAZ

You are so lovely! It's not just underwear 😍 😍 😍 Right in my sweet spot! Thank you so much!

Changing your life FOR THE BETTER

Het valt in woorden amper uit te drukken, maar OH YAZ en Lore zijn onlosmakelijk verbonden aan de mooiste momenten uit mijn (jonge) leven. Ik kies met zorg de gepaste quote voor de dag die me te wachten staat en weet dat ik met een gerust gevoel andere battles kan bestrijden💪🏽
Sindsdien probeer ik heel mijn omgeving te overtuigen om te investeren in zichzelf en zelfs mijn mama is nu grote fan🥰

Ik zou meer sterren geven als Trustpilot dit toe zou laten 🤷🏼‍♀️

3 de maio de 2024

Resposta da OH YAZ

Marjolijn, kippevel & misschien natte oogjes. Dit is zo waanzinnig lief! dank u dank u dank u. Kei lief dat je ook tijd maakt om dit te delen (online & offline). You are the best!! 😍 🥰

Beste onderbroeken ooit

Beste onderbroeken ooit, geen twijfel over! Voor de eerste keer de Bowie ook besteld. Ik was wat terughoudend, omdat het een ander stofje is, maar nope, in het midden gewoon hetzelfde en die is dus OOK top!

1 de maio de 2024

Nathaliiiiiiieeeee, dank uuuu!!!! 🥰🥰🥰

Finally

Derde keer, eindelijk goede keer(alles wat uitverkocht wanneer ik wou bestellen).. en de high waist string stelt niet teleur. De eerste string die ik niet vreselijk vind op te dragen, integendeel een zaligheid. Daarnaast was er ook een zeer leuk contact met de verkoopster. Dit zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn

25 de abril de 2024

Resposta da OH YAZ

Natachaaaa, super zalig dit! kei lief, dank u!! 🥰

Ik hou van de Bowie

Ik hou van de Bowie!
Het maatadvies adhv de foto's was perfect en dat de stof heerlijk soepel is, en wat kan meerekken, klopt helemaal.

24 de abril de 2024

Resposta da OH YAZ

Kei kei lief Hanne, super super bedankt!!!

The.Best.Underwear!

You'll never find more comfortable underwear. It's true that you'll go and search them in your dryer simply because they're the best & healthiest. Super soft, amazing fit & the most empowering little texts on the inside. Thank you, Lore (& Maïté) for your Work 🙏🏼❤️😘

30 de abril de 2024

Resposta da OH YAZ

Tiny, you gon' make me cry!! Highly appreciated! thank you so much for your kind words!! 🥰🥰🥰

het beste ondergoed ! 🤩

nooit gedacht dat een onderbroek zo een verschil kon maken 🤩 Allereerst geeft de verpakking echt een luxe gevoel en is het openen van het pakje alleen al een feest ! Bij het dragen van de brief merk je echt een verschil. De stof ademt echt en het soms vergeet je bijna dat je ze aan hebt ! Kortom echt een aanrader en ik bestel zeker opnieuw🤩🤩

29 de abril de 2024

Resposta da OH YAZ

Kimberly, dank uuu! heel leuk dat het ondergoed voor jou ook zo'n verschil mag maken. Doet me kei veel deugd en heel lief dat je ook je tijd neemt om een review te schrijven. Dank u dank u dank u 🥰🥰🥰

Love your but 😍

Ik was al lang aan het twijfelen om de onderbroeken aan te kopen. Maar met de nieuwe drop dacht ik let's go for it and that's what I did. Geen pijnlijke billen meer door naden die niet juist zitten, eindelijk op en top vrouw voelen door de machtige strings. De onderbroeken zijn gewoon za-lig. En of ik me moet inhouden om er nu al nieuwe te kopen? Zeker wel 🤩

Resposta da OH YAZ

gij zijt gewoon za-lig!! dank u voor deze heerlijke review Caro! ❤️❤️❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne slips!

Ondertussen al een aantal slips van het briefmodel besteld. Ze zitten heel fijn en comfortabel! De stof is ademend, maar pluist wel onderaan na een paar keer dragen. Ondanks het wassen in het bijgeleverde waszakje krijg je heel snel losgekomen elastiekjes te zien, wat wel jammer is voor deze prijs.

Resposta da OH YAZ

Heee Annelies, dank je voor je eerlijke review. Leuk dat ze zo goed zitten en je de stof ook aangenaam vindt. Ik stuur je nog eventjes apart ivm de elastiekjes! ❤️

Zalige onderflok! :)

De onderbroek zit zooo zalig. Binnenkort bestel ik ‘m ook in Ruby Red! Ook zo leuk met de quote langs binnen ❤️❤️

Dank uuu Thalia, superlieve review!! ❤️❤️❤️