Super tevreden over Old Inn Wonen! Ze hebben een ontzettend groot en mooi assortiment, waardoor er voor iedere woonstijl wel iets te vinden is. De showroom is ook zeker de moeite waard om te bezoe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben onze eettafel dressoir kast en tv meubel gister binnen gekregen het staat prachtig. Nu ook nog een nieuwe salontafel dus wij gaan eerdaags weer online shoppen of gewoon even langs bij deze... Ver mais
Iets meer dan een week geleden de ovale Madrid eettafel besteld bij Old Inn Wonen. Een paar dagen later kreeg ik al bericht dat de levering was ingepland en werd ik ook netjes op de hoogte gehouden... Ver mais
Onze tv meubel is vandaag geleverd na hem afgelopen zaterdag gekocht te hebben ( nu woensdag) Prachtige kwaliteit en mooie prijs! heel erg blij met de snelle service en dito meubel. Tevens stoelen... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Een mooie ronde eettafel besteld
Een mooie ronde eettafel besteld tegen een goede prijs. Levering verliep soepel. Werd 30 minuten van tevoren netjes gebeld en daarnaast kon ik via een link het tijdstip van bezorgen nauwkeurig in de gaten houden. Erg tevreden over dit bedrijf en dus zeker een aanrader.

Resposta da oldinn.nl
Mooie spullen. Alles wordt goed gecommuniceerd
Alles wordt goed gecommuniceerd. Duurt even voor de bestelling komt want wordt op maat gemaakt. Ziet er prima uit. Heel blij met m'n tv kast en eettafel. Keurig bezorgd en van tevoren ingelicht of ze er bijna zij . Echte aanrader

Resposta da oldinn.nl
Hele slechte communicatie en service
Hele slechte communicatie en service! Telefonisch niet bereikbaar! Ik heb 27 maart 8 stoelen geleverd gekregen. Bij het in elkaar zetten van de stoelen bleek dat er bij 2 stoelen geen schroeven zaten dus dat ze niet in elkaar konden. Ik heb daar 2 mails over gestuurd, werd niet gereageerd. Daarna via whats app berichten gestuurd. Na flink wat vraagtekens kreeg ik eindelijk reactie. De schroeven zouden verstuurd worden. Helaas was dit niet het geval. Na weer heel veel berichten te hebben gestuurd kreeg ik 4 weken later eindelijk de schroeven binnen! Helaas waren deze voor 1 stoel en niet voor 2. Ik kan de laatste stoel dus nog steeds niet in elkaar zetten. Ze beloofde dat ik afgelopen vrijdag dan echt de schroeven zou ontvangen maar helaas is dit weer niet het geval. We zijn nu 11 mei, 27 maart heb ik de order al ontvangen en tot op heden nog steeds niets op gelost. Wat een enorm slechte service! Zou hier nooit meer iets kopen want er word toch zelden tot niet gereageerd!

Zeer teleurstellend en onbetrouwbaar
Update: Ik vrees dat jullie verward zijn met een andere klant. Ik heb nog nooit iets gewijzigd aan mijn order. Ik heb 20 januari 2026 tafel model Nancy besteld en 17 maart 2026 per mail gevraagd wanneer de tafel geleverd werd aangezien de levertijd verstreken was. Toen kreeg ik te horen nog 45 dagen op schip en 2 weken levertijd daarna. Ben er nooit over geüpdatet.
Daarnaast is mij per 1 april 2026 gezegd het geld wordt binnen 30 dagen teruggestort. Wat overigens wettelijk binnen 14 dagen moet gebeuren. Nu is het 11 mei 2026 en heb ik nog steeds geen geld terug op mijn rekening. Ik wacht ook nog op antwoord op mijn mail.
———————————————————
Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. De communicatie is traag en slecht. Bellen is niet mogelijk. Ik ben nooit geïnformeerd over de enorme vertraging van mijn bestelling. Pas nadat ik zelf contact opnam, kreeg ik te horen dat de levering nog maanden zou duren.
Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd, maar inmiddels wacht ik al 6 weken op mijn geld. Ik heb overigens gekozen voor betalen bij levering, maar mij werd gevraagd het toch vooraf over te maken. Daar heb ik enorme spijt van. Geld innen lijkt snel geregeld, maar terugbetalen blijkt ineens ontzettend moeilijk. Ondertussen word je aan het lijntje gehouden met beloftes van spoedige terugbetalingen die vervolgens uitblijven.
Net als de andere reviews krijg ook ik sterk het gevoel dat dit bedrijf mijn geld zo lang mogelijk zelf probeert te houden. Ik hoop ontzettend dat ik mijn geld spoedig terug ontvang.

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Ik moest de levering uitstellen, geen probleem. Alles netjes geregeld. Heel vriendelijke bezorgers ook, top!

Resposta da oldinn.nl
Heerlijk zacht teddy fauteuil!
Vandaag binnen gekregen.
Goede contact gehad via de mail.
Beantwoorden je vragen.
En goede service gratis geleverd!
Erg blij met de teddy fauteuil, heerlijk zacht, en zitdiepte ook erg fijn!
Bedankt!

Resposta da oldinn.nl
Na een bezoek in de winkel hebben wij…
Na een bezoek in de winkel hebben wij onze tafel binnen een week geleverd gekregen. De communicatie verliep soepel en we zijn op tijd. ingelicht over de lever data. Hele fijne ervaring.

Met 30% korting en sneller geleverd dan gedacht
Met 30% korting een tv-meubel gekocht. Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Tijdens de online bestelling was de levertijd 16 weken, maar dat werden er uiteindelijk 13. Meevallertje. Ook relaxed: bezorging kon al om 7.00 uur in de ochtend. Hoefde ik dus niks met werk te regelen 😀

Resposta da oldinn.nl
Heel blij met dit bedrijf
Heel blij met dit bedrijf! Buiten dat onze eettafel en bijpassende salontafels heen mooi zijn, zijn we ook zeer tevreden met de goede service die ze verlenen. Reageren snel en zijn erg vriendelijk.

Prachtige tafel
Prachtige tafel, geweldig verpakt en een keurig transport bedrijf, dat een belletje gaf, dat ze er aan kwamen en er keurig werd afgeleverd. Top

Goede service.
Goede service.. bijzonder mooie tafel ontvangen.
Aanrader!!!

Goede service!
Bij het bestellen van een eettafel was de genoteerde levertijd 2-12 werkdagen. Ik zette vaart achter het verkopen van de huidige eettafel en was deze gauw kwijt. Echter veranderde een paar dagen later op de site de genoteerde levertijd naar een aantal maanden, dus zouden we een aantal maanden zonder eettafel zitten. Ik heb contact gehad met de klantenservice en wij mochten gratis gebruik maken van een leentafel! Dit was erg fijn, er werd een model uitgekozen die leek op de bestelde tafel en een week later werd deze bezorgd. Uiteindelijk is de bestelde tafel na 4 maanden bezorgd, dus het was erg fijn dat we een mooie leentafel in de tussentijd hadden. Wij zijn nu erg blij met de huidige eettafel en dankbaar voor de service.

Prima communicatie sales support
Prima communicatie met sales support na een dubbele bestelling.
Daarna opgepakt en 1 bestelling geannuleerd. Verzending ging soepel en vlot.
Mooie tafel, erg blij mee

Resposta da oldinn.nl
Aardig personeel en mooie producten
Aardig personeel en hele mooie producten. Snel geleverd en goede communicatie. Heel blij met onze nieuwe tv meubel in ons nieuwe huis!

Resposta da oldinn.nl
Erg tevreden over de eet- en salontafel
Onlangs een eettafel in de Sample Dale gekocht. Dit was super snel geregeld. Deze beviel zo goed dat we nu ook een salontafel besteld hadden. Communicatie was goed, vriendelijk en snel. Levering kon heel snel, helaas konden wij zelf die dag niet. Ook dit werd netjes opgelost en naar onze wensen geluisterd. Op de dag van levering netjes 30 minuten vooraf gebeld. Alles netjes verpakt. Erg tevreden dus.

Mooie nieuwe eettafelset
We hebben 6 stoelen (Ruvo) en een eettafel hamburg besteld bij OldInn. Het duurde wat lang met de levering, de tafels moesten van ver komen. Na een mailtje werden we goed op de hoogte gehouden en zodra de spullen binnen waren werd er direct een levering gepland. De levering verliep prettig en met goede communicatie. Ook het aan de deur kunnen betalen was fijn! De tafel en stoelen staan prachtig, zijn van goede prijs-kwaliteitverhouding en we zijn er blij mee!

Resposta da oldinn.nl
J'ai passé commande le 22 mars et…
J'ai passé commande le 22 mars et depuis aucune nouvelle ...
Je ne recommande pas

Prachtig meubel
Prachtig meubel, heldere bezorgafspraak. Ik kon helaas het bezorgmoment niet wijzigen maar uiteindelijk is het goed gekomen. Levering was efficient en vriendelijk!