oldinn.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben onze eettafel dressoir kast en tv meubel gister binnen gekregen het staat prachtig. Nu ook nog een nieuwe salontafel dus wij gaan eerdaags weer online shoppen of gewoon even langs bij deze... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

917 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

665 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige tafel en nette service!

Iets meer dan een week geleden de ovale Madrid eettafel besteld bij Old Inn Wonen. Een paar dagen later kreeg ik al bericht dat de levering was ingepland en werd ik ook netjes op de hoogte gehouden via de mail.
Op de dag van de levering werd er een half uur voordat de chauffeur er was gebeld. Tafel netjes afgeleverd.
Natuurlijk hebben we hem meteen uitgepakt en wat een prachtig exemplaar!! Hij moet helaas nog even ingepakt blijven vanwege een verbouwing, maar ik kijk er nu al naar uit om hem neer te zetten in huis.
Helemaal tevreden dus!

Super tevreden over Old Inn Wonen

Super tevreden over Old Inn Wonen! Ze hebben een ontzettend groot en mooi assortiment, waardoor er voor iedere woonstijl wel iets te vinden is. De showroom is ook zeker de moeite waard om te bezoeken met mooie prijzen.

Wat ik vooral erg prettig vond, is de goede en persoonlijke klantenservice. Je wordt vriendelijk geholpen, er wordt meegedacht en je krijgt echt het gevoel dat ze de tijd voor je nemen.

Kortom: een fijne winkel met veel keuze, mooie meubels en een uitstekende service. Zeker een aanrader!

29 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie eetkamer stoelen met draaizitting

Mooie stoelen besteld. Levertijd zou 12 weken duren. Het was helaas wel wat langer. Maar werd goed op de hoogte gehouden nadat ik geïnformeerd had. Uiteindelijk helaas 2 stoelen incompleet geleverd. Maar ook dit werd super netjes opgelost en binnen een week stonden de nieuwe stoelen alsnog in mijn huis. Ik ben er heel erg blij mee!! En zou zeker weer terug gaan naar Old Inn wonen

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had zo graag mijn negatieve review…

Ik had zo graag mijn negatieve review in willen trekken, want de stoelen zijn zeker mooi en waar voor het geld(!), maar helaas heb ik NOG STEEDS mijn eettafel 240 cm en salontafel 80 cm ontvangen. Ook wacht ik al langer dan 30 dagen op mijn geld terug van een geannuleerd artikel. Het gaat me niet enkel om de langere wachttijd, want ook ik begrijp dat je niet overal invloed op hebt. Maar dat ik steeds valse beloftes krijg vindt ik wel erg vervelend.

Slechte communicatie

In december 2025 hebben wij bij Old Inn 6 stoelen en 3 tafels besteld. Bij het plaatsen van de bestelling werd aangegeven dat de levertijd ongeveer 8 tot 10 weken zou bedragen.

Naarmate de oorspronkelijke leverdatum dichterbij kwam, ontvingen wij bericht dat de stoelen vertraagd waren. Omdat Old Inn de bestelling uiteindelijk in één keer wilde leveren, werden ook de tafels nog even aangehouden. Hier konden wij op dat moment mee akkoord gaan, aangezien wij midden in een verbouwing zaten.

Uiteindelijk konden de stoelen opnieuw niet geleverd worden en zijn de tafels halverwege februari alsnog geleverd. Over de tafels zijn wij overigens zeer tevreden; daar hebben wij niets op aan te merken. Helaas betreft dit slechts de helft van onze bestelling.

Wij hebben vervolgens direct gevraagd wanneer wij de stoelen dan wél konden verwachten. Na wederom ongeveer twee weken wachten kregen wij te horen dat de stoelen nog eens 8 tot 10 weken vertraagd waren. Er werden leenstoelen aangeboden, maar die hebben wij op dat moment afgewezen. Wel hebben wij duidelijk aangegeven dat wij graag actief op de hoogte gehouden wilden worden van de voortgang en dat wij het niet prettig vonden om hier telkens zelf achteraan te moeten gaan.

Eind maart hebben wij opnieuw contact opgenomen om te vragen of er inmiddels een update was. Ons werd toen verteld dat er een leverdatum ingepland zou worden. Een week later hadden wij echter nog steeds geen leverdatum ontvangen, waardoor wij opnieuw zelf contact hebben opgenomen. Wederom bleek er sprake te zijn van vertraging.

Omdat wij inmiddels al ruim drie maanden op onze stoelen wachtten, hebben wij uiteindelijk toch besloten de aangeboden leenstoelen te accepteren. Deze werden snel geleverd. Enkele weken later ontvingen wij opnieuw bericht dat er problemen waren: de stoelen bleken verkeerd geproduceerd te zijn. Met een beetje geluk zouden ze eind juli in de haven aankomen en zouden ze uiterlijk in de eerste week van augustus geleverd worden.

Omdat dit traject inmiddels al zo lang liep, is het er bij ons bij ingeschoten om hier direct opnieuw achteraan te gaan. Op 22 augustus hebben wij daarom zelf weer contact opgenomen. Helaas krijgen wij momenteel geen reactie op onze e-mails, is er nog altijd geen concrete leverdatum of planning gecommuniceerd en lukt het mij ook telefonisch niet om contact te krijgen.

Ik vind het bijzonder spijtig dat wij op deze manier zelf steeds opnieuw een antwoord moeten proberen te achterhalen. Wij hopen dan ook dat dit op korte termijn alsnog op een goede manier kan worden opgelost. Een beloofde levertijd van 8 tot 10 weken, waarna wij ruim 9 maanden later nog altijd geen stoelen hebben ontvangen, vinden wij inmiddels echter ronduit teleurstellend en eerlijk gezegd schandalig.

Wij hebben meerdere malen aangegeven dat wij begrip hebben voor eventuele productie- of leveringsproblemen, zolang daar duidelijk en tijdig over wordt gecommuniceerd. Het is vooral het gebrek aan communicatie en het feit dat wij telkens zelf achter een update aan moeten gaan, wat voor ons een zeer vervelende ervaring heeft gezorgd.

Wij verzoeken Old Inn dan ook om op korte termijn duidelijkheid te geven over de actuele status van onze bestelling en ons een concrete leverdatum te verstrekken. We hopen dat dit alsnog snel en naar tevredenheid kan worden opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze tv meubel is vandaag geleverd na…

Onze tv meubel is vandaag geleverd na hem afgelopen zaterdag gekocht te hebben ( nu woensdag) Prachtige kwaliteit en mooie prijs! heel erg blij met de snelle service en dito meubel. Tevens stoelen gekocht, helaas door de vele vraag wel langere levertijd, maar dat nemen we voor lief, ik heb ze in de showroom gezien en ze zijn de moeite waard om op te wachten, elders tussen de €250 - 400 , hier nu €98!

Topper!

Wij zijn superblij met onze nieuwe
salontafel! Nog mooier dan op de site, snelle levering en hij was ook perfect verpakt.

Warten auf Godot!?

Nach meiner Bestellung und Bezahlung eines Esstisches habe ich bis jetzt - 5 Wochen später!! - ausser der Bestellbestätigung noch kein Lebenszeichen erhalten. Auch auf meine Mail, in der ich über den Verbleib der Ware frage ist nach 8 Tagen noch keine Antwort bekommen. Sehr sehr unerfreulich! Ich frage mich, ob ich nicht auf eine Fakefirma hereingefallen bin im mein Geld weg ist! Höchst ärgerlich!

logótipo da oldinn.nl

Resposta da oldinn.nl

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir verstehen, dass die fehlende Rückmeldung bei Ihnen für Verunsicherung gesorgt hat, und entschuldigen uns dafür.

Inzwischen haben wir Sie per E-Mail ausführlich über den aktuellen Status Ihrer Bestellung informiert. Ihr Tisch befindet sich auf dem Weg zu uns und wird voraussichtlich am 29.08. im Hafen von Rotterdam eintreffen. Anschließend erfolgt die weitere Verarbeitung und Übergabe an unseren deutschen Transportpartner.

Bitte beachten Sie, dass unsere angegebenen Lieferzeiten grundsätzlich voraussichtliche Lieferzeiten sind. Für Lieferungen nach Deutschland müssen aufgrund des zusätzlichen internationalen Transports in der Regel ca. 1–2 Wochen zur niederländischen Lieferzeit hinzugerechnet werden.

Selbstverständlich handelt es sich bei Old Inn Wonen um ein bestehendes niederländisches Unternehmen und Ihre Bestellung ist bei uns ordnungsgemäß registriert. Wir hoffen, dass wir Ihnen mit unserer E-Mail und diesen Informationen die nötige Klarheit geben konnten und Sie Ihren Tisch bald in Empfang nehmen können.

Mit freundlichen Grüßen

Kundenservice Old Inn Wonen

Classificada 5 em 5 estrelas

Voorheen geen ervaringen met Oldinn…

Voorheen geen ervaringen met Oldinn Wonen, dus de gok gewaagd om daar zonder vooraf te kijken iets te bestellen. Een super mooie Teddy stoel. Mijn ervaring is alleen maar positief! Levering binnen 1 week. De bezorgdag kwam niet uit, zonder enig gedoe is deze omgezet naar mijn wensen. Tijdens de dag van de levering voldoende communicatie om tijdig aanwezig te en vooraf al een hele duidelijke tijdsindicatie. Levering was tot de drempel en dat wist ik van te voren. Maar de bezorger gaf nog wel wat tips en tricks om het betreffende product op de 1ste etage van mijn bovenwoning te krijgen. Omdat ik geen ervaring had met deze winkel en het toch om een redelijk bedrag ging vond ik de optie voor betalen bij levering een veilige keuze. Als ik weer iets zoek voor bij mijn interieur zal ik absoluut een kijkje nemen op de website van Oldinn Wonen. Wie weet tot ziens!

Levering was heel snel

Levering was heel snel. De bezorger was behulpzaam. Stoelen (Milo) zitten heel lekker was bang dat t een flut kwaliteit zou zijn. Aangezien Oldinn de enige zijn die goedkoop zijn in dit soort modellen.

Classificada 2 em 5 estrelas

21 mei 2026 stoelen besteld tot de dag…

21 mei 2026 stoelen besteld tot de dag van vandaag nog niks ontvangen. Dit zijn bedrijven die investeren met jouw geld vooraf. En dan telkens met een argument komen “er is iets mis gegaan met de vracht”.

Bestelling 4 maanden geleden gedaan

Bestelling 4 maanden geleden gedaan. Stoelen zijn tot heden nog steeds niet aangekomen. Je neemt contact met ze op maar er word niet gereageerd op de mail pas als je er 10 achter elkaar moet sturen. Service is zo slecht ze bieden je ook geen compensatie aan en alleen als weer wat besteld bij hun want zo gaan ze te werk. Die 30% korting op hun site staat er standaard dat is niet een echte actie. Je krijgt geen enkele update van je bestelling ondanks hij al zo lang vertraagd is. Ze nemen geen contact met je op niks!!!! Voor mij nooit meer hier bestellen!!!! Wat een bager bedrijf. En tot heden nog steeds mijn bestelling niet binnen we zijn al 4 maanden verder!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alleen maar positief over dit bedrijf!

Wij kunnen alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Het personeel is heel erg vriendelijk. Wij hebben in de showroom een aantal meubels uitgekozen en deze zijn binnen een week al geleverd. Ontzettend blij mee! Hele goeie prijs-kwaliteit.

18 de agosto de 2026

Sehr enttäuschend – Lieferzeit und Kundenservice

Ich habe am 11.07. einen Tisch bestellt und direkt eine Bestätigung erhalten, in der eine Lieferzeit von 2–4 Wochen angegeben wurde. Da ich den Tisch für eine Veranstaltung am 28.08. benötige, habe ich bewusst frühzeitig bestellt und mich auf diese angegebene Lieferzeit verlassen.

Am 27.07. habe ich erstmals per E-Mail nachgefragt, da sich der Bestellstatus bis dahin überhaupt nicht verändert hatte. Eine Rückmeldung erhielt ich schließlich erst am 06.08.. Mir wurde mitgeteilt, dass die Ware „in ca. 2 Wochen“ an den Versandpartner übergeben werden soll.

Diese zwei Wochen sind inzwischen ebenfalls vergangen – und seitdem erhalte ich weder auf meine E-Mails noch auf meine WhatsApp-Nachrichten eine Antwort.

Mittlerweile sind rund 1,5 Monate seit meiner Bestellung vergangen, und ich habe den Tisch bis heute nicht erhalten. Dementsprechend kann ich leider auch nichts über die Qualität des Tisches sagen. Stattdessen frage ich mich mittlerweile ernsthaft, ob und wann ich meine Bestellung überhaupt noch erhalten werde.

Besonders enttäuschend finde ich den Kundenservice. Eine Rückmeldung erst nach mehreren Wochen und anschließend gar keine Reaktion mehr auf meine Nachrichten sind für mich absolut nicht akzeptabel.

Ich habe extra so früh bestellt, damit der Tisch rechtzeitig zu meiner Veranstaltung am 28.08. da ist – gerade weil bei der Bestellung eine Lieferzeit von 2–4 Wochen angegeben wurde.
Ich bin wirklich sehr enttäuscht und bereue es mittlerweile, dort bestellt zu haben. Wahrscheinlich wird der Tisch nun ohnehin nicht mehr rechtzeitig vor dem 28.08ankommen. Wenn ich jedoch wenigstens genaue Informationen erhalten würde, könnte ich mir noch rechtzeitig einen anderen Tisch besorgen, damit ich bei meiner Veranstaltung nicht ohne Tisch dastehe. Sehr schade, da der Tisch online wunderschön aussah und gut zu unserer Einrichtung gepasst hätte.

24 de agosto de 2026
logótipo da oldinn.nl

Resposta da oldinn.nl

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir bedauern sehr, dass es bei Ihrer Bestellung zu einer Verzögerung gekommen ist und Sie nicht rechtzeitig die gewünschte Klarheit erhalten haben.

Inzwischen haben wir per E-Mail Kontakt mit Ihnen aufgenommen, die aktuelle Situation ausführlich erläutert und Ihnen verschiedene Lösungsmöglichkeiten angeboten. Derzeit warten wir noch auf Ihre Rückmeldung, welche der angebotenen Optionen für Sie am besten passt.

Uns ist wichtig, gemeinsam mit Ihnen eine faire und passende Lösung zu finden und Ihre Bestellung trotz des bisherigen Verlaufs zu einem guten Abschluss zu bringen.

Wir hoffen sehr, dass wir Ihre Erfahrung mit Old Inn Wonen letztendlich doch noch positiv abschließen können.

Mit freundlichen Grüßen

Kundenservice Old Inn Wonen