Vi er godt nok ked af vores Astra k sports Tourer 1,5 crdi fra 20 (vi har haft den fra ny) efter hver 17 000 melder den fejl på olien, nu efter 102000 melder turboen fejl, bilen kan ikke køre 400 km i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk service hos Opel i Grenå. Defekt tandrem efter blot 60.000 km. Tandrem skiftet og motor gennemgået grundigt over to arbejdsdage. Bilen leveret nyvasket og bedre kørende end før reparationen... Ver mais
Har købt en Opel Crossland i 2017, og har ikke haft andet end bøvl. Lige efter udløb af garanti, afskaller tandremmen snavs i motoren, regning 21.000, som Opel kun vil betale 40% af. Hver 4 måned side... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Opel Middelfart - Dårlig oplevelse
I 2012 køber min kæreste en hel ny opel Corsa 1.0 til 128.000kr hos opel Middelfart, de første par år hår fejl fri uden ekstra omkostninger, derefter kommer der små rep. I form af tændspolen og div acceptalble udskiftninger. Fra 2012 til 2018 bruger vi 25.000kr pr service og rep.
I december 2018 har bilen gået 190.000 km det vil sige 31.000 km pr år, vi har dog valgt kun at have 1 service pr år. Hvilket burde være tilskrækkeligt.
I starten af januar bryder bilen sammen, opel fortæller at motoren er total skade (cylinderen + tændspolen) ny motor koster 41.000kr hvilket ikke kan svare sig da det svare til bilens værdi i kørende tilstand.
Kort sagt: Opel har solgt en bil som kun kunne køre under 200.000 km før den blev total skadet.
Opel tilbyder at køben bilen for 5000kr.
Vi valgte at stoppe samarbejdet med opel og købte ny bil et andet sted.
Den nye Karl er bare så flot.
Opel Bagsværd har meget god kunde service
Vi har handlet en Opel Grandland X hos Opel i Søborg/Bagsværd.
Det har helt igennem været en meget positiv oplevelse, som har kompenseret for den lange leverings tid.
Personalet og især deres salgschef har gennem hele forløbet, holdt os godt orienteret om, hvornår bilen ville komme.
De har også været villige til at "handle " lidt på ekstra udstyr og givet gode forslag til, hvad der passede til vores bil.
Vi har følt os velkomne og vil helt sikkert handle der igen.
Fabriksfejl der ikke bliver dækket
Jeg har altid været glad for at køre opel.
For 2.4 år siden køber jeg mig så en opel karl. Bremseforstærkeren er nu gået, og opel danmark samt forhandleren af bilen siger det er en fabriksfejl, da det ikke er en ting der normalt går i stykker på en bil. I vil ikke dække fejlen for jeg ikke har passet service ved et opel autoriseret værksted, men kun ved et normal autoriseret. Hviljet jeg absolut synes er for dårligt når det er en fabriksfejl.
Besøger Opel forhandler i Viby
Besøger Opel forhandler i Viby, ved Aarhus. Skriver slutseddel på Opel Grandland, i og med hvis han kan skaffe modellen fra " Opels lagersalg " dagen efter 25 september, bliver ringet op af sælger som siger det ikke kan lade sig gøre. De 2 biler der er tilbage på lager hos 2 Opel forhandler på Sjælland, ønsker de selv at beholde. Det har intet som helst med lagersalg at gøre, når nogle forhandlere, selv ønsker at beholde bilerne. Opel skriver først til mølle. Men det er ingenting værd, når man ikke kan købe bilerne, selvom man står med pengene i hånden. De 2 Opel forhandler udnytter situationen med at SUV bilerne er populære, til egen profit. Klaus B. Horsens
Min opel Astra fra 2012 har kørt 83000…
Min opel Astra fra 2012 har kørt 83000 km, og nu er lejerne i gearkassen gået. Det er en reparation til omkring 20000 kr. Opel vil ikke dække noget som helst af den regning, trods det at Opel godt ved at det er en fabriksfejl.
Jeg har talt med andre opel ejere der har haft nøjagtigt samme problem.
Føj Opel, det er en klam måde at behandle jeres kunder på.
Købte brugt bil og fik en rigtig god…
Købte brugt bil og fik en rigtig god service..
Er fint tilfreds med vores insignia.
Bremseskiver holder blot 11 mdr og 35000 km??
Hej Opel
Jeg skriver, da jeg i den grad føler mig uretfærdig behandlet. Jeg købte i 2016 ovenstående Opel Insignia, som på daværende tidspunkt havde kørt blot 19.000 km. Bilen blev købt hos autoriseret Opel forhandler i Århus. Ved købet var der monteret sommerhjul på bilen.
Kort tid efter købet, ved km-tal 19.505, kunne jeg konstatere, at bremseskiverne var blevet skæve idet bilen rystede voldsomt ved nedbremsning. Jeg kørte til Tegllund i Kolding, hvor jeg den 28.06.2017 fik udskiftet bremseskiver og bremseklodser uden beregning, idet Opel dækkede denne udgift.
Jeg har nu kørt blot 35.000 km med de nye skiver og nu er den gal med bremseskiverne igen. Bremseklodser som blev monteret samtidig med skiver fejler intet, altså skal skiver skiftes hyppigere end bremseklodser??
Jeg har været hos Tegllund, hvor man kunne konstatere, at bremseskiverne igen var blevet skæve. Først sagde mekaniker, at han kunne se, at jeg kørte med den addaptive fartpilot aktiveret, hvilket jeg kun kunne give ham ret i, men jeg kunne ikke se, at det skulle medvirke til de skæve bremseskiver. Dernæst sagde han, at det også kunne skyldes, at jeg havde lavet en hård opbremsning. Det kunne jeg jo ikke udelukke, at jeg havde gjort, men igen kan jeg ikke se, at det skulle resultere i skæve bremseskiver.
Nu er det så blevet meldt ud, at jeg har monteret hjulene forkert og det er årsagen. Dette synes jeg er en særdeles spinkel grund. Jeg har selv fået skiftet fra vinterjul til sommerhjul. Ikke hos Opel, men hos en uddannet mekaniker efter gældende forskrifter og ved anvendelse af korrekt værktøj, herunder momentnøgle.
Jeg føler mig i den grad dårligt behandlet og står med fornemmelsen af, at dette er Davids kamp mod Goliath. Jeg er i færd med at høre Tegllund (nu Autocentralen), hvad en reparation vil koste for jeg gider ikke spilde min eller deres tid med at gå videre med en klage.
Som sagen står nu er jeg sikker på, at jeg har haft min sidste Opel (dette er den 3), da jeg er sikker på, at service fra Opel og kvalitet, må kunne fås lige så godt andre steder.
Hilsen en temmelig utilfreds og frustreret kunde. Ikke utilfreds med Tegllund (nu Autocentralen, som I den grad har behandlet mig godt), men derimod utilfreds med Opel.
Jeg har af Opel Malmstedt i Kokkedal i…
Jeg har af Opel Malmstedt i Kokkedal i starten af maj 2018 fået skiftet tandrem på min Opel Meriva, som har kørt 124.000 km. Efter reparationen begynder lamper for motorblok at lyse. Jeg har i dag fået at vide at motorblokken er defekt. Opel i Kokkedal burde have opdaget, at motorblokkens tilstand ved skiftningen af tandremmen, da motor på grund af tandremudskiften var totalt adskilt- Jeg ønsker ikke betale for en tandremsudskiften, hvis motorblokken alligevel havde været defekt. Motorblokken koster 11.500 kr. Tandremmen 6.500. Jeg vil betale 5.000 kr.
Køb IKKE en Opel Corsa
Jeg købte en ny Opel Corsa i 2013. Efter små 2 år sprang forkæden. Den blev lavet gratis på Opels værksted, hvor jeg har købt bilen. Nu er forkæden defekt igen, og der er ingen hjælp at hente. Bilen har en fabriksfejl, men det vil Opel ikke erkende👎😡
Wifi og onstar???
Opel Insignia. Automatgear og 165 HK. Bedste bil ever. Glæder mig hver gang jeg starter. Hvad F...... er det med wifi og onstar. Forventede en bil med wifi. Nu skriver de at det ikke kommer.
Ikke godkendt Opel!
Få det ordnet så vi godtroende Opel ejere får hvad vi retteligt forventer.
Rimelig utroværdigt.
Jeg har købt en Opel Crossland X Innovationder skulle kunne køre 20 km pr liter benzin. Jeg har kørt 500 km, hvoraf ca. 110 km på motorvej, ca. 220 km på landevej og rest i by. Har forsøgt at køre så økonomisk som muligt, men foreløbig resultat er desværre kun 12,9 km pr. liter.
I øvrigt synes jeg det er ret underligt at man udarbejder en stor brochure på utallige sider med alt det man får med når man køber en Crossland Innovation og det så viser sig at mindst halvdelen er ting man skal tilkøbe når Innovation er den bilmodel med det meste udstyr. Altså reklame for noget der ikke følger med bilen.
Hvis man så tager fat i listen med ekstraudstyr og priser for dette, gælder disse priser ikke alligevel. Jeg påtænkte f.eks at købe andre sæder til bilen. Bedre sæder koster kr. 5.000 iflg. listen med ekstraudstyr, men fik at vide at prisen nærmere ville være kr. 25.000 når bilen ikke var født med sæderne. Bilen havde jeg desværre allerede havde købt, og allerede talt med sælger om at jeg ville have bedre sæder i den, da jeg har store rygproblemer.
Elendig kvalitet og service
Elendig kvalitet. Købte en demo Astra K. 1,0T. Det viser sig at bilen rusker i kobling når der bakkes, hvilket jeg ikke accepterer på en ny bil. Kontakter Opel Danmark, men får bare besked om, at det må man regne med i biler med moderne kobling/svinghjul. Sikke noget ævl! Det skal bare være i orden på en ny bil! Ud over det var benzinøkonomien ganske forfærdelig. 8 km/l mindre end lovet. Bilen er nu solgt med kæmpetab, da jeg bare ikke kunne forliges hverken med bilen eller Opels måde at være på. Købte en Mazda igen. Og bliver ved det for eftertiden!
Opel crossland x
Købte en opel crossland x i sep 2017. Den er fantastisk, jeg er meget glad for den. Den køre bare derud af, har ingen problemer med den og det var en handl og service hos Gunnar due
Har nu den nye Opel Insignia
Har nu den nye Opel Insignia. Fremragende bil med 136 hk. dieselmotor og automatgear. Kører som en drøm og har modtaget fin service fra forhandler.
Mandagsbil
Vi har nu i snart 4 år klaget over den parkeringsensor, som vi betalte ekstra for, da vi købte en Meriva hos Andersen & Martini i Lyngby. Den har været på værksted et utal af gange, men man har ikke fundet fejlen, hvilket kan undre os, for vi behøver bare at køre et par småærinder, før fejlen viser sig. Bilen har også været gået ud adskellige gange, men det skal retfærdighedsvis siges, at det nu er 2 måneder, siden den sidst gjorde det, så den fejl, håber vi ikke, at vi oplever igen. Det er absolut sidste gang, vi har købt Opel!
Fejl i elektronikken på Opel Insignia
Efterlysning.
Vi købte i 2014 en Opel Insignia fra ny.
Siden har vi haft store problemer med elektronikken i bilen.
Det viser sig ved, at radioen falder ud, går i sort ofte over en længere periode, blinklyset virker heller ikke i situationen.
Der er prøvet forskellige ting for, at løse problemet dog uden held. Der har været skiftet radio 3 gange uden problemet er blevet løst.
Tilbuddet vi nu har fået fra Opel Danmark er, at de vil til endelig afslutning af sagen vil være med til, at sætte en anden radio i bilen, Dette er ikke bilens originale mærke. Det har vi sagt ja til, dog er der en betingelse, at Opel Danmark, stadigt har ansvaret hvis det ikke virker. Det vil man ikke fra Opel Danmarks siden. De mener ikke at det er deres opgave længere, da bilen er ud over garantien.
Derfor søger vi nogen som har stået i lignende situation, som kan give os et godt råd.
Opel Astra Sport Tourer diesel fra …
Opel Astra Sport Tourer diesel fra april 2017. Det er en ok bil at køre i men flere ting har ikke været som forventet. Bilen skulle leveres med Wifi, nu næsten et halvt år efter virker det ikke endnu! Vi fik bilen med den store skærm og GPS navigation. På trods af at det er nyeste opdatering, så er kortmaterialet under al kritik, der mangler veje - det er ikke en krone værd! Diesel forbruget er væsentligt større end opgivet, hvilket ikke er nogen overraskelse, men at det også er væsentligt større end vores gamle bil, som var sat til et større forbrug end Astra´en havde vi ikke regnet med. Jeg kan ikke anbefale Opel til andre.
Har købt en ny Opel Corsa 1.o i august …
Har købt en ny Opel Corsa 1.o i august 2013.
Jeg har altid købt Opel. Denne gang bliver den sidste, Jeg startede med at forruden revnede. 1. gang tænkte jeg ikke så meget over det, men nu skal jeg have skiftet den for 5. gang. Det må være noget galt. Den revner bare og det er ikke stenslag. I januar 2017 har jeg fået skiftet tændspole. Det er lidt tidligt nok, synes jeg. Men en dag sagde bilen mærkeligt og det var kæden det var gået i udu. Efter 54.000 km, det bare ikke i orden. Jeg regnede ikke med at jeg skulle have så store udgifter på en bil, som kun er 4 år. Øv øv
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.