Optifit Opiniões 212

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har en lång träningsbakgrund, men efter barn och en stor tragedi så tappade jag mig själv helt. Kilona satte sig och när jag var på väg att diabetes så insåg jag att nu får det vara nog! Tog hjälp... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och bra respons på frågor med som det känns, ärliga svar. Inget tvingande överhuvudtaget i processen. Bra hjälp från dietisten. Rekommenderar dem till dig som behöver gå ner i vikt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Allt från första samtalet till provtagning och support har varit fantastisk! Alltid snabba svar och feedback. Skulle rekommendera andra att ta hjälp av optifit. Har några kilo kvar men känner mig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Consultório médico

Optifit är en digital vårdgivare specialiserad på medicinsk viktnedgång. Vi hjälper dig med BMI 27 eller högre att gå ner i vikt med hjälp av medicin. Vi genomför alltid ett kostnadsfritt videomöte med alla våra patienter för att lära känna dig och bedöma om du är en lämplig kandidat för behandling. Vi prioriterar en snabb och personlig kontakt för att stötta dig som patient i din viktnedgång på bästa möjliga sätt.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

212 opiniões

Trevliga

Jag tycker man får ett tydligt svar om man har funderingar eller frågor. Och mycket trevligt bemötande.

18 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Jag hade svårt att behålla min vikt när…

Jag hade svårt att behålla min vikt när jag kom i klimakteriet utan gick sakta upp i vikt och sen helt omöjligt att gå ner oavsett vad jag gjorde. Optifit har verkligen hjälp mig med både sprutor men också att lägga upp en hållbar vardag som gör att jag blir mer medveten om mat och sötsug. Samt,att det finns en coach som är behjälplig och hjälper till och ger stöd och kostråd.

16 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Allt från första samtalet till…

Skulle rekommendera andra att ta hjälp av optifit.
Har några kilo kvar men känner mig väldigt nöjd.

14 de abril de 2026

Life changer!

Tog hjälp av Optifit, gick ner över 20 kg på låg dos och därefter vågade jag ta mig till gymet igen. Har nu legat viktstabil på målvikt i snart ett år, medicinen har jag slutat med. Diabeteshotet är eliminerat, mitt höga blodtryck är ett minne blott och jag känner mig snygg, stark och aktiv igen.

Tack Optifit!!

7 de abril de 2026

Seriöst bra företag!

Seriöst bra företag som återkopplar snabbt vid frågor och funderingar.
Har fått ett fantastiskt resultat med en viktnedgång på 25 kg och alla värde är tipp topp.
Oron är bara att hålla vikten och synd att det ska behöva vara så dyrt.
Bra pepp och uppföljning så att man fortsätter med nyttig kosthållning och motion.

6 de abril de 2026

Jättebra

Jättebra! Får den hjälp man behöver, svarar snabbt och är hjälpsamma! Kan varmt rekommendera!

2 de abril de 2026

Har använt optifit i snart 1år

Har använt optifit i snart 1år. Personalen som jobbar med detta är så trevliga allihopa, det är lätt att komma i kontakt med dom och dom hjälper till med frågor jag haft.

29 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.