Bra med ett litet strömavbrott då och…
Bra med ett litet strömavbrott då och då så vi lär oss att uppskatta vad vi får levererat. Och priset? Kanske väldigt skäligt!
Vi arbetar med energi & kommunikation: el, solceller, värme, gas, fiber och smarta hem & fastigheter. Vi är med och skapar nordvästra Skånes hållbara & digitala samhälle.
Västra Sandgatan 4, 252 25, Helsingborg, Suécia
Jag har varit i kontakt med energiingeniör D.F. i Helsingborg, då jag behöver utföra en energideklaration inför försäljning av villa.
Inte nog med att D.F. gjorde processen enkel, och priset var bra - när han insåg att det fanns en befintlig deklaration som fortfarande var aktuell, informerade han mig om detta, och skickade den till mig.
Han gick alltså miste om affären, men gav mig ändå en så oerhört bra upplevelse, genom att prioritera transparent och ärlig service, framför att sälja in en tjänst jag inte behövde. Verkligen ett mindset som är värt att uppmärksamma!
Kan inte annat än varmt rekommendera Öresundskraft/ Energitjänster i Helsingborg vid behov av energideklaration. Verkligen att lita på.
Inkompetenta va tyvärr tvingade ge 1 stjärna som dom inte är värda!
Får energiskatt natur gas som
Dom glömt ta i 1 år & 3 mån 🤬
Kräver ja betalar in de 30/5 typ
4000 kr +
Har detta drabbat någon annan ?!
i helsingborgs komun
Jag som trogen kund får inte ta del av erbjudandet, det får endast nya kunder? Känns ytterst konstigt och tråkigt att man inte värnar om sina lojala kunder alls. Jag kommer byta bolag till ett som värnar om kunderna och rekommenderar er att göra detsamma! Finns lika bra bolag med finare kundkontakt.
otrevlig medarbetare i kundtjänst, skickar hem en tekniker UTAN att ens skicka ett meddelande om att de skickar en. problem med allt
Ringde kundservice för att höra att de kunde erbjuda betalning mot e-faktura.
Då svarade en otrevlig kvinna och skrek mig i luren att "De gå inte" och slängde på luren.
I med detta bytte jag elleverantör till Tibber istället och betalar enbart nätutgift till Öresundskraft med Autogiro.
Att Öresundskraft ens existerar elbolag är ett stort mysterium.
Mycket bra elföretag har varit kund där länge mer än 25 år tror jag
När öresundskraft har politiker i styrelsen så går det som det gör.Sparka ut dom omgående. vill gärna slå sig på bröstet och framhäva att vi är bäst
App som ej fungerar. Vilket betyder att det är mkt krångligt att följa timpriset. Dessutom otrevligt bemötande då man ringer.
De ringer mig flera gånger per dag från nummer 0424051091, har chattat med dem och de lovar att sluta, men nej, skrivit till dem och de lovar på nytt, men trakasserierna fortsätter
Absolut sämsta supportavdelningen man någonsin råkat ut för. Min handläggare har jag mailat 10-15 gånger. inte fått svar en enda gång. har ringt 10 tal gånger. då hänvisar dom till min handläggare. jag säger då att hon svarar aldrig. till sist var det min handläggare som satt i supporten. då fick jag något luddigt svar bara, och hon hade inget svar på varför de inte svarat på mina mail.
Stänger av El. Har Teknat Elhandel Avtal med Vattenfall
Varit kontakt med Öresundstaft som svarar?? Jag behöver först kontakta oss för att teckna elnät. Samtidigt har Vattenfall medelat de tar kontakt med El levrantör.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.