Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Doskonała jakość, piękne kolory. Prosiłam o szybką wysyłkę. Paczka była u mnie już następnego dnia. Polecam wszystkim niezdecydowanym, bo produkt wart swojej ceny.

Classificada 5 em 5 estrelas

REWELACYJNE PRODUKTY! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, BO SKLEP ROBI ROBOTĘ💪 JAKOŚĆ ZA ROZSĄDNĄ CENĘ. DETALE DOPRACOWANE Z STARANNOŚCIĄ. PIERWSZY MÓJ ZAKUP I Z PEWNOŚCIĄ NIE OSTATNI-

Classificada 5 em 5 estrelas

Buty super. Syn mega zadowolony. Kontakt ze sprzedawcą super. Wszystko na czas, mimo, że się denerwowałam, że, się nie uda. Bardzo dziękujemy i polecamy sklep

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Escrito pela empresa

Sklep z limitowanym obuwiem i odzieżą streetwear.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Doskonała jakość

27 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Nie polecam kurtek dla wysokich osób

Nie polecam kurtek dla wysokich osób. Ma rekawy 3/4

31 de janeiro de 2026
logótipo da Owca Store

Resposta da Owca Store

Dzień dobry,

Wystawiła Pani opinie złemu sklepowi. Bardzo proszę upewnić się czy nazwa sklepu pokrywa się z nazwą gdzie zakupiła Pani produkty.

U nas można jedynie kupić kurtki marki The North Face.

Classificada 1 em 5 estrelas

Uwaga OSZUST!

Uwaga OSZUST!
26.10 złożone zamówienie, kasa przelana - zero kontaktu na żadnym kanale. Telefon nie odbiera, insta i mail bez odpowiedzi

11 de novembro de 2025
logótipo da Owca Store

Resposta da Owca Store

Dzień dobry,
przykro nam, że początkowe trudności z kontaktem wywołały takie odczucia. Chcemy jednak jasno podkreślić, że nie jesteśmy firmą oszukańczą, a wszystkie zamówienia realizujemy zgodnie z procedurami.

W Pana przypadku kontakt udało się nawiązać kilka dni później i zamówienie zostało zrealizowane. Zależy nam na rzetelnej obsłudze, dlatego każdą podobną sytuację traktujemy priorytetowo i wyjaśniamy do końca.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe pytania, jesteśmy do dyspozycji.

Zespół Owca Store

REWELACYJNE PRODUKTY!

REWELACYJNE PRODUKTY!
POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, BO SKLEP ROBI ROBOTĘ💪

24 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

paczka doszła bardzo wolno i następnym…

paczka doszła bardzo wolno i następnym razem dołożyłbym trochę więcej starań w rozwiązaniu tego ale po pierwsze ostatecznie był na czas a po drugie wiem że to sytuacja jednorazowa. paczka poza tym przyszła cała i buty się spodobały ;)

9 de junho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jak to słabo było

Dostawa została zrealizowana po niespełna miesiącu od przedpłaconego w 100% zamówienia i to po "dwukanałowej" jednoczesnej interwencji za pomocą mediów społecznościowych i emaila. Brak jakiegokolwiek wcześniejszego kontaktu ze strony sprzedawcy z nawet banalną informacją o stanie realizacji zamówienia. Wyjaśnienie i przeprosiny "sklecone na poczekaniu", oparte na mętnym tłumaczeniu się okresem świątecznym, i braku odpowiedniej, podobno jedynej a jakże kluczowej, osoby niezbędnej do realizacji zamówienia.... Jeśli na takich fundamentach opiera się ten biznes .... to wystawiam trzy oceny: słabo, słabo słabo. Zapominam bo nie lubię jak ....Owca robi ze mnie ... Barana.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

dostawa spózniala sie prawie miesiąc…

dostawa spózniala sie prawie miesiąc ,dostalem informacje na temat gratisow ze sklepu w ramach przeprosin , nic nie dostalem , nie bylo sznurówek takich co zamowiłem wiec dostalem informacje ze przyśla buty z inną kolorystyka sznurówek , nie dostalem prawidłowej pary ponieważ nikt mi nie odpisuje nie polecam

16 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais