Pantinoshop Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

WAARSCHUWING! Bestel hier niet!! Het zijn de grootste oplichters. Beloven van alles, met excuses... Maar helaas komt er niets van terecht. 14 april '26 lampjes besteld, netjes binnen de tijd terugg... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pantinoshop is een grote oplichtingssite. Ze verkopen bijvoorbeeld spullen van Temu voor het dubbele en als je dingen wilt terugsturen moet het naar China gestuurd worden wat enorm hoge kosten met zic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Net als m’n voorgangers er ingetrapt! Jas besteld en pas na 3 a 4 week ontvangen… verpakking was open en de jas lag er verfrommeld in. Kwaliteit; waardeloos! Poging tot retourneren; je bent 2 weken ve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Ourivesaria
  3. Loja de mobília ao ar livre
  4. Loja de roupas desportivas
  5. Loja de roupa de Inverno

Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment​

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

422 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

110 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

zeer slechte prijs kwaliteit verhouding

Grote vergissing
Helaas heb ik vooraf geen reviews gelezen en bestelde ik twee producten als verjaardagscadeau. De levering liet te wensen over: de producten kwamen pas ná de verjaardag en ook nog eens op verschillende dagen, met een weekend ertussen.
De kwaliteit viel enorm tegen, zeker gezien de behoorlijk hoge prijs. Ik vond ze zelfs zó teleurstellend dat ik ze niet als cadeau durfde te geven. Een grote teleurstelling!

8 de setembro de 2025

Beste LB,

Bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld. Het spijt ons oprecht te horen dat uw recente aankoop niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is om tijdige leveringen te ontvangen, vooral voor speciale gelegenheden, en we betreuren het ten zeerste dat de artikelen te laat en op verschillende dagen zijn aangekomen.

We bieden ook onze excuses aan voor het feit dat de kwaliteit van de producten niet aan uw normen voldeed. We streven ernaar om artikelen van hoge kwaliteit te leveren en het spijt ons zeer te horen dat ze niet aan uw verwachtingen voldeden, zeker gezien de prijs die u ervoor betaald heeft. We nemen uw feedback serieus en zullen deze kwestie met onze leveranciers bespreken om ervoor te zorgen dat we onze klanten in de toekomst een betere prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Als u niet tevreden bent met de producten, helpen we u graag met een retourzending of omruiling. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, dan zorgen wij ervoor dat het proces snel en gemakkelijk voor u verloopt.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de teleurstelling die u heeft ervaren. Wij stellen uw feedback zeer op prijs, omdat deze ons helpt onze dienstverlening te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Duidelijk een dropshipper die shitty…

Duidelijk een dropshipper die shitty producten doorverkoopt en daar groots aan wil verdienen. Ten eerste heel lang moeten wachten op levering, dat maakte me al argwanend. Vervolgens komen de producten van Pantino Amsterdam binnen via Frankrijk?! Bovendien tweemaal dezelfde daypack besteld, beide geleverde tassen hadden een ander merk met hetzelfde logo. Daarom meteen op Temu gekeken: ja hoor, daar stond exact dezelfde tas voor 14 euro ipv 80 euro. Je begrijpt, de boel gaat direct retour. Oh en daarvoor durven ze ook nog 17 euro te rekenen!!!! DO NOT RECOMMEND.

8 de setembro de 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij betreuren het ten zeerste dat u problemen heeft ondervonden met uw bestelling en bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

Allereerst willen we graag verduidelijken dat Pantinoshop zich inzet om kwaliteitsproducten en een positieve klantervaring te bieden. We betreuren de verwarring over het merk en de levering van producten ten zeerste. We kopen sommige van onze producten af en toe in bij internationale leveranciers, wat soms kan leiden tot vertragingen of discrepanties in de herkomst van de verzending. Dit mag echter geen invloed hebben op de kwaliteit of de consistentie van het merk, en we zullen onderzoeken waarom u andere artikelen hebt ontvangen dan verwacht.

Wat betreft de prijzen en verzendkosten begrijpen we uw bezorgdheid. Ons doel is om concurrerende prijzen aan te bieden, maar we erkennen ook dat verzendkosten kunnen oplopen, vooral bij internationale retourzendingen. We zullen onze prijsstructuur herzien om ervoor te zorgen dat deze eerlijk en transparant is voor alle klanten.

Wij stellen uw feedback over het feit dat het product elders tegen een veel lagere prijs te vinden is, zeer op prijs. Wij zullen hiermee rekening houden om onze productinkoop en prijsstelling in de toekomst beter te beheren.

In de tussentijd helpen wij u graag verder met uw vragen. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij stellen uw geduld zeer op prijs terwijl wij werken aan het verbeteren van onze service.

Heel slecht product geleverd

Heel slecht product geleverd, echt niet hetzelfde als op de website. 50% geld terug of betalen zelf terug te sturen. Echte oplichters.

Ivm jullie reactie, de 50% geld terug ik heb geaccepteerd omdat ik wil niet mijn tijd insteken om deze stuk rotzooi terug te sturen. Ik vind het eigenlijk crimineel hoe slecht de product en jullie retour proces is.

8 de maio de 2025

Beste Sam,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat het product dat je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeed of niet overeenkwam met wat op onze website werd getoond.

We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat het retour- of terugbetalingsproces heeft veroorzaakt. Het is nooit onze bedoeling om misleidend te zijn en we nemen zorgen zoals die van jou zeer serieus.

Als je een artikel hebt ontvangen dat afwijkt van wat er werd geadverteerd, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@pantinoshop.nl met je bestelnummer en een foto van het product. We willen je zaak graag opnieuw bekijken en ervoor zorgen dat je eerlijk wordt behandeld.

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze productkwaliteit en klantervaring, en jouw input is een belangrijk onderdeel van dat proces.

Klantenservice fatamorgana

Onderbroeken XL besteld, na 6 dagen eindelijk geleverd, ondanks dat de onderbroeken een label XL hadden, bleken ze veel te klein, maatje S.
Hiervan melding gemaakt bij klantenservice van Pantino maar die zijn er alleen maar om je aan het lijntje te houden en nog meer geld proberen uit je te trekken.
Nooit meer ! Wat een slechte dropshipper.

19 de agosto de 2025

Beste Paul,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat je ontevreden bent over je recente bestelling.

We begrijpen hoe teleurstellend het moet zijn om een product te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet, vooral als het gaat om de maat. Hoewel het artikel het label XL had, voldeed het duidelijk niet aan de norm die je mag verwachten — en dat is onaanvaardbaar.

Weet dat we bij Pantino kwaliteitscontrole en klanttevredenheid zeer serieus nemen. We vinden het ook erg jammer om te horen dat je contact met ons ondersteuningsteam niet behulpzaam was. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en we zullen dit intern onderzoeken.

We zouden het op prijs stellen als we de kans krijgen om dit recht te zetten. Neem opnieuw contact op via info@pantinoshop.com
met uw bestelnummer en een korte beschrijving van het probleem. Een senior medewerker van ons team zal persoonlijk contact met u opnemen om deze kwestie eerlijk en snel op te lossen, inclusief een optie voor de beste oplossing.

Uw feedback helpt ons om te verbeteren en we hopen dat u ons de kans geeft om deze ervaring goed te maken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hele matige kwaliteit voor een te hoog…

Hele matige kwaliteit voor een te hoog bedrag. Vergelijkbaar met Temu en Alibaba, maar ze presenteren zich in een hoger segment.

"Leo | Klassiek Quartz - Tijdloos & Veelzijdig" wordt geleverd in een plastic bubbel envelopje zonder enige gebruiksaanwijzing. Alles aan de horloge is van plastic en doet erg goedkoop aan. Voor ca. € 10,00 was dit in orde geweest; niet voor € 40,00.

31 de agosto de 2025

Beste Joost,

Bedankt voor je feedback over het horloge “Leo | Classic Quartz”. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed, vooral wat betreft kwaliteit en presentatie.

Bij Pantinoshop streven we ernaar producten aan te bieden die een goed ontwerp combineren met een eerlijke prijs, en we betreuren het dat je vond dat het horloge niet de waarde weerspiegelde die we nastreven. Je opmerkingen over de verpakking en materialen zijn belangrijk voor ons en zullen worden gedeeld met ons productteam ter beoordeling.

Als je dat wilt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@pantinoshop.nl met je bestelgegevens. We bespreken graag de mogelijkheden voor retournering, omruiling of terugbetaling om ervoor te zorgen dat je tevreden bent.

Nogmaals bedankt voor je feedback, die helpt ons te verbeteren.

Prima kussen

Prima kussen! Voldoet aan de verwachtingen en je kan er aan beide kanten op liggen.

27 de agosto de 2025

Beste Cas,

Hartelijk dank voor je mooie recensie!
We zijn erg blij om te horen dat het kussen aan je verwachtingen voldoet en dat je geniet van de flexibiliteit om op beide kanten te kunnen liggen.

Jouw tevredenheid betekent veel voor ons en we hopen dat het kussen je nog lang een goede nachtrust zal bezorgen!

Rugzak anti diefstal

De rugtas wat ik ervan verwachten. Dus prima ben er blij mee. En leuke kleuren.

26 de agosto de 2025

Hallo N. te Mebel,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij om te horen dat de anti-diefstalrugzak aan uw verwachtingen voldoet en dat u ook tevreden bent met de kleuropties.

Veel plezier met uw nieuwe rugzak en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u in de toekomst iets nodig heeft. Wij waarderen uw steun!

Waar voor je geld

Mooie tas en voir due prijs top

24 de agosto de 2025

Resposta da Pantinoshop

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! 😊 We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met uw tas en dat u deze een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt hebben. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en feedback zoals die van u motiveert ons om kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen te blijven leveren.

We kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn! 💛

Kijk verder. Is het goedkoper

Bij leveren van een verkeerd product moet je zelf de retour kosten betalen.

Producten zijn direct afkomstig van Temu en Ali express.

22 de agosto de 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor je eerlijke feedback en voor het aankaarten van deze belangrijke punten.

Het spijt ons te horen dat je ervaring met ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Graag willen we een aantal punten verduidelijken:

Productinkoop:
We selecteren onze partners zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de kwaliteit overeenkomt met wat op onze website wordt gepresenteerd. Dat gezegd hebbende, begrijpen we dat het frustrerend kan zijn als klanten het gevoel hebben dat ze soortgelijke artikelen elders goedkoper hadden kunnen kopen. We werken momenteel aan meer transparantie over de herkomst van onze producten, zodat onze klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Verkeerd product ontvangen / retourkosten:
Wij zijn het ermee eens dat als het verkeerde artikel wordt geleverd, het retourproces geen last voor de klant mag zijn. Hoewel ons huidige retourbeleid klanten in de meeste gevallen vraagt om de retourkosten te betalen, erkennen wij dat dit niet ideaal is wanneer de fout aan onze kant ligt. Wij herzien dit beleid om meer eerlijkheid en ondersteuning te bieden wanneer er fouten worden gemaakt.

We stellen het op prijs dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen – dit helpt ons om ons te verbeteren. Als u een verkeerd product hebt ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenservice via info@pantinoshop.nl met uw bestelnummer en foto's van het artikel. We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Natuurlijk ook weer ingetrapt.

Natuurlijk ook weer ingetrapt.
Dacht een leuke zonnebril te kopen maar na bestelling werd al duidelijk dat ik de verkeerde kleur had besteld, dom foutje van mezelf helaas.
Gelukkig stond er op de site aangegeven dat je binnen 2 uur de bestelling nog kon annuleren dus dat had ik ook gelijk gedaan.
Een dag later kreeg ik te horen dat ik niet meer kon annuleren omdat de bestelling al was verwerkt ? Ik had het binnen hun aangegeven termijn geannuleerd dus dat was wel vreemd.
Ik kon het pakket wel retour sturen en moest dan een verzendlabel aanvragen wat mij dan weer €16,- kost ?
Hun fout wordt nu mijn probleem gemaakt.
SCHANDE ....
en ja ik ben er zelf ingetrapt, gewoon dom.
Maar het blijft zo oneerlijk.
Mensen, bestel hier nooit want je wordt opgelicht ....

16 de agosto de 2025

Beste Yvon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Het spijt ons zeer te horen over je recente ervaring en de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Bij Pantinoshop streven we ernaar om het winkelproces zo soepel en transparant mogelijk te maken, inclusief duidelijke communicatie over annuleringen en retourzendingen. Het is teleurstellend om te horen dat we in jouw geval mogelijk tekort zijn geschoten. Jouw zorgen over het tijdstip van annulering van de bestelling en de verzendkosten voor retourzendingen zijn belangrijk voor ons, en we begrijpen dat deze situatie oneerlijk aanvoelde.

We nemen feedback zoals die van u serieus, omdat het ons helpt te identificeren waar verbeteringen nodig zijn, zowel in onze processen als in de manier waarop we onze klanten ondersteunen. Hoewel we het betreuren dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed, willen we u laten weten dat uw mening belangrijk voor ons is en dat we er altijd naar streven om het beter te doen.

Als u dat nog niet heeft gedaan, raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit nader kunnen onderzoeken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Praktische veilige tas met vrolijk…

Praktische veilige tas met vrolijk dessin

21 de agosto de 2025

Beste Joke,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden!

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je tas en dat het praktische ontwerp en de vrolijke uitstraling goed bij je passen. Het betekent veel voor ons om te weten dat het product zowel nuttig is als een beetje vreugde in je dag brengt.

Als je ooit iets nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen.

Met vriendelijke groeten,

Retourneren

Bij het terug sturen wordt je eerst aan het lijntje gehouden. Ik moest 4 x heen en weer mailen alvorens ik hè retourlabel kreeg. Het pakket kwam uit Schiedam, maar moest terug naar China, kosten 32,50. dit vermelden ze nergens. Nu nog afwachten of ik mijn geld terug krijg.

20 de agosto de 2025

Beste Jannie,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer voor het ongemak dat je hebt ondervonden tijdens het retourproces.

We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te maken te hebben met vertragingen en onduidelijke informatie, vooral als het gaat om retourlogistiek en kosten. Hoewel sommige van onze artikelen vanuit lokale magazijnen worden verzonden, worden retourzendingen soms verwerkt via onze internationale logistieke partners. Dat gezegd hebbende, erkennen we absoluut het belang om dit vooraf duidelijk te maken en werken we momenteel aan het verbeteren van de transparantie van ons retourbeleid.

Wat betreft uw terugbetaling: u kunt erop vertrouwen dat zodra uw retourzending is ontvangen en verwerkt, de terugbetaling onmiddellijk zal worden uitgevoerd. Als u nog geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@pantinoshop.nl, dan zorgen wij ervoor dat we dit zonder vertraging opvolgen.

Nogmaals bedankt voor uw eerlijke beoordeling – deze helpt ons om ons te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekker makkelijk om te dragen

Lekker makkelijk om te dragen. Niet te overdreven veel vakjes.

20 de agosto de 2025

Beste Lies,

Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback! We zijn blij te horen dat je het product mooi en gemakkelijk mee te nemen vindt. Soms is een eenvoudiger ontwerp met minder vakken precies wat je nodig hebt voor gemak en gebruiksgemak.

We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen dat je veel plezier blijft beleven aan je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi horloge, goede kwaliteit, levertijd was wel wat lang

Moest er even op wachten (2 a 3 weken) maar super tevreden met het horloge wat ik heb ontvangen! Goede kwaliteit, ziet er top uit. Had gevraagd aan deze shop wat de status was, omdat het wat lang duurde, gaven ze keurig antwoord op. Positief!

14 de agosto de 2025

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor je mooie recensie!

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met het horloge en dat het aan je verwachtingen voldoet qua kwaliteit en stijl. We waarderen je geduld met de levertijd en zijn blij dat ons team je vriendelijk heeft kunnen helpen toen je contact met ons opnam.

Je positieve feedback betekent veel voor ons en we hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je nieuwe horloge!

Classificada 1 em 5 estrelas

Een ster is nog teveel voor dit…

Een ster is nog teveel voor dit product. Digitaal horloge gekocht, kwaliteit uitermate slecht , behuizing uitermate slechte kwaliteit plastic, bandje glijdt er heel makkelijk uit. Dit product is nog geen euro waard . Weggegooid geld . Klassiek geval van oplichting.

18 de agosto de 2025

Hallo Frank,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met het digitale horloge. Dit is niet de kwaliteitsnorm die we nastreven en we begrijpen je frustratie volledig.

We willen dit graag rechtzetten. Neem contact op met onze klantenservice via info@pantinoshop.nl of via je bestelpagina, zodat we je verder kunnen helpen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Nogmaals bedankt voor het melden.

Had professionele zonnebrillen besteld

Had professionele zonnebrillen besteld.
40 euro voor 1 bril en dan kreeg je de 2e gratis. Nou bij Temu of AliExpress heb je 20 van die brillen voor 40 euro. Wat een stelletje oplichters zijn het. Als het al geen spullen uit Japan zijn. Want zo’n verpakking is het wel namelijk

13 de agosto de 2025

Hallo John,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me zeer te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop.

We streven er absoluut naar om hoogwaardige producten te leveren die hun prijs waard zijn, en het lijkt erop dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een product niet aan de verwachtingen voldoet, vooral wanneer er prijsvergelijkingen met andere platforms in het spel zijn.

Wat betreft de bril doen we ons best om ervoor te zorgen dat alle artikelen voldoen aan de beschreven kwaliteitsnormen, en we nemen je zorgen serieus. Als je wilt, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen voor een retourzending of omruiling, en we helpen je graag bij het oplossen van dit probleem.

Nogmaals bedankt voor je input. We stellen je feedback zeer op prijs, omdat deze ons helpt om ons te verbeteren.

Veel te laat bezorgd

Veel te laat bezorgd. Items voor de bruiloft niet meer nodig. Retourneren €17 wat een oplichters!??

13 de agosto de 2025

Hallo Yoran,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me zeer te horen dat de levering vertraging heeft opgelopen en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. We begrijpen hoe belangrijk het is om artikelen op tijd te ontvangen, vooral voor een evenement als een bruiloft.

Ik begrijp je frustratie over de retourkosten volledig en het spijt me zeer. Neem rechtstreeks contact op met onze klantenservice, dan kijken we wat we kunnen doen om dit voor u op te lossen. We kunnen u wellicht helpen met het retourproces of andere oplossingen zoeken om de impact te minimaliseren.

Nogmaals bedankt voor het melden van dit probleem, en mijn excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We staan klaar om u te helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb eerder een review geplaatst

Ik heb eerder een review geplaatst.
Vandaag het horloge binnen gekregen.
Het doet het echter niet.
Ik ga niet eens meer moeite nemen om te proberen de 50 euro terug te krijgen.
Om de zending terug te sturen kost al 16,95.
En het geld daar kan ik naar fluiten.

11 de agosto de 2025

Hallo Rianne,

Bedankt voor je bericht en voor het melden van het probleem met het horloge. Het spijt ons zeer te horen dat het niet naar behoren werkt en we begrijpen je frustratie. Dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen dit graag voor je oplossen. Kun je ons je bestelgegevens doorgeven? We kunnen je helpen met een vervangend product of een terugbetaling.

We stellen je geduld zeer op prijs en staan klaar om je te helpen waar we kunnen. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Rectificatie op mijn vorige review

Rectificatie op mijn vorige review. Bestelde rugzak ontvangen hij is wel grappig maar naast de 2 sportschoenen en mini handdoek kan er iet veel bij in. Erg duur !

11 de agosto de 2025

Hallo Irene,

Bedankt voor je recensie en we stellen het op prijs dat je je mening met ons hebt gedeeld. Het spijt ons te horen dat de rugzak niet aan je verwachtingen voldeed wat betreft grootte en prijs-kwaliteitverhouding. We vinden het belangrijk dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen.

We zullen je feedback meenemen bij het verder verbeteren van onze producten en beschrijvingen. Als je niet helemaal tevreden bent met de rugzak, neem dan contact met ons op met je bestelgegevens, dan bespreken we graag de mogelijkheden voor retournering of omruiling.

We stellen je eerlijke feedback op prijs en hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lange levertijd nadelig

8 de agosto de 2025

Beste Janssen,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw zorgen met ons.

We begrijpen volledig hoe frustrerend lange levertijden kunnen zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Bij Pantinoshop streven we ernaar onze klanten niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een soepele en tijdige winkelervaring.

Weet dat we actief samenwerken met onze logistieke partners om de leveringssnelheid te verbeteren en een betere betrouwbaarheid in alle regio's te garanderen. Als je een specifieke bestelling bedoelt, kijken we daar graag naar en geven we je waar mogelijk een update of ondersteuning.

Je feedback is super waardevol en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe we het beter kunnen doen.

Met vriendelijke groeten,
Pantinoshop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.