WAARSCHUWING! Bestel hier niet!! Het zijn de grootste oplichters. Beloven van alles, met excuses... Maar helaas komt er niets van terecht. 14 april '26 lampjes besteld, netjes binnen de tijd terugg... Ver mais
Pantinoshop is een grote oplichtingssite. Ze verkopen bijvoorbeeld spullen van Temu voor het dubbele en als je dingen wilt terugsturen moet het naar China gestuurd worden wat enorm hoge kosten met zic... Ver mais
Net als m’n voorgangers er ingetrapt! Jas besteld en pas na 3 a 4 week ontvangen… verpakking was open en de jas lag er verfrommeld in. Kwaliteit; waardeloos! Poging tot retourneren; je bent 2 weken ve... Ver mais
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... Ver mais
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Zending was zoek opnieuw product gekregen super!

Resposta da Pantinoshop
Super goede ervaring en vlotte levering

Resposta da Pantinoshop
Hoe heeft deze webshop in godsnaam 2 sterren gekregen op trustpilot?!
Als je opgelicht wilt worden moet je hier kopen!
Wat je ziet is niet wat je krijgt
Leer is geen leer

Resposta da Pantinoshop
Vanmiddag na lang wachten eindelijk het automatisch open/dicht badkamer afvalbakje ontvangen. Helaas blijft deze constant open en dicht gaan. En afval bakje ziet er ook verschrikkelijk goedkoop uit. V.w.b. de hele lange levertijd - getracht te communiceren echter wordt niet op gereageerd.
Kortom - niets bestellen bij deze online winkel.

Resposta da Pantinoshop
Koop hier niets. Retourkosten zijn giga naar China en komt er nog importheffingen bovenop. Vaak komt het ook niet aan in China of wordt het vastgehouden aan de douane en krijg je geen vergoeding. Dropshippers en deze artikelen koop je voor de helft op AliExpress. Kwaliteit is ook slecht. Kortom oplichters.

Zeer slechte kwaliteit
gaat stuk na 2 maanden gebruik
En daar betaal je dan zo veel geld voor
En het is een drop-shipper

Resposta da Pantinoshop
Ik heb een orthopedische sneaker besteld denkend dat dit bedrijf een soort webshop is als Zalando of bol.com ze zitten in Zwolle en ik dacht dat het product vanuit hun magazijn komt...na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een paar dagen later een Track en Trace code .daar pas zag ik dat het product vanuit China komt.dus met het geld van de consument bestellen ze bij Chinese bedrijven...iets wat ik zelf kan doen, ik bestel minimaal 2x per maand bij temu en krijg daar veel voordeel. Ik zag zelfs een soortgelijke sneaker bij hun maar ik dacht aangezien deze duurder is zal het wel een betere kwaliteit zijn.het duurde 2 weken en de bestelling stond maar vast bij "product ingepakt" I'm heb een mail gestuurd naar pantino en toen pas kwam er beweging in de track en trace maar het pakket was opeens bij een Canadese bezorgdienst PDN Express,ik vertrouwde het toen al niet meer en heb ze opgezocht op Google ze hadden zowat alleen maar slechte reviews ik begon me al zorgen te maken maar ik dacht ik wacht het af. in ene kreeg ik 2 dagen na mn mail op zondagavond rond 21:00 een mail dat mijn pakket is bezorgd diezelfde ochtend
en of dat waar is.de
bezorger heeft het pakket
op straat gezet voor de
grote ingang van mijn flat
waar er 10 verdiepingen zijn met elk minimaal 30 apartement.en zonder mij
te contacteren of te bellen.
Mn pakket lag gewoon op
straat en natuurlijk toen ik
in de avond naar beneden
ging om te checken was er
nix. Er lopen duizenden
mensen langs .ik heb ze gelijk weer gemaild met
fotos van de flat en de
grote voordeur en waar het
pakket mogelijk
achtergelaten is.met
andere woorden het is al
weg..ik heb nix
ontvangen.de bezorgers in
dit geval geven het mee aan
een buur en gooien een
briefje in de brievenbus
met het huisnummer waar
het is .of ze laten een
briefje achter dat het bij
een ophaalpunt te vinden is
.maar dit is geen
Nederlands bezorgdienst je
kan ze online niet eens
normaal contacteren.
Pantino heeft toen
aangegeven dit te gaan
onderzoeken en dat ze
erop terug komen...en toen
ze dat deden..was het een
nonchalante antwoord.je
pakket is bezorgd.met
Andre woorden zoek het
maar uit . bovendien de
fotos die de bezorgdienst
had gemaakt van de
bezorgplek kreeg ik te zien op de track en trace
het pakket was gewoon een
papieren verkreukelde zak
met de schoenen erin..echt
niet het geld waard wat ik
er voor heb betaald.en dan
heb ik het nu niet eens
Ontvangen en er wordt nix
aan gedaan.ik begin dit
bedrijf echt te zien als
oplichters die met andere
oplichters samenwerken.
mensen moeten echt
gewaarschuwd worden
voor ze.

Resposta da Pantinoshop
Vervolg op 20 sept 2025. Jammer genoeg kan ik geen foto’s laten zien van mijn bestelde korte broek en de mij geleverde. Ze leken niet op elkaar leverde was ook nog veel te klein. Ik kreeg een aantal voorstellen iets opnieuw bestellen voor hetzelfde bedrag of 50% van het geld terug en dan zelf de korte broek naar de kringloop brengen. Voor het laatst heb ik natuurlijk gekozen anders had ik het naar China moeten terugsturen. Dat kost ook zomaar 15 à € 20 kortom oplichters van het ergste soort. € 20 weggegooid en gratis een hoop ergernis deze in Parijs gevestigde dropshipper had mij te pakken. Het zou vandaag nog verboden moeten worden. De voetprint van deze rommel is ongelofelijk de kwaliteit op te huilen en wie weet ook nog gemaakt door kinderen. Ze bestelen me voor € 20 en ik heb geen andere keuze het te accepteren. Ik hoop dat dit de mensen genoeg waarschuwt. KOOP HIER NOOIT!!!

Koop hier niets!!!
Jas besteld totaal andere jas gekregen (die ook te koop is op Temu)en nu wil het bedrijf mij voor de retourkosten op laten draaien.. ben al 3 dagen aan het mailen.
Oplichters zijn het!!!!!!!

Resposta da Pantinoshop
Voor ruim €200 aan kapstokken besteld, maar verkeerde kleur geleverd (juiste kleur 'Walnoot' staat wel op de doos). Daarna zijn de kleuren aangepast op de website en veranderd in 'Notenkleur'.
Als je terug wilt sturen naar Pantino 'Amsterdam' is dat DUS NIET naar Amsterdam, maar naar Azië. De retourkosten zijn dan €183,- en voor eigen rekening!!!!!! Daarnaast is de levertijd veel langer dan er op de website staat: 2-4 werkdagen, maak daar maar 3 weken van! Kortom: NIET BESTELLEN BIJ PANTINO DIE DUS NIET IN AMSTERDAM ZIT!!

Resposta da Pantinoshop
Jas valt twee maten kleiner uit.
Wel reactie via mail.
Ik mag het pakket retour zenden naar China voor hoge verzendkosten !

Resposta da Pantinoshop
Chinese rommel. Is t geld niet waard. Retourneren moet naar China. Is duuder dan de aanschaf.

Resposta da Pantinoshop
Wat baal ik dat ik deze reviews niet heb gelezen voordat ik mijn bestelling plaatste. Een en al herkenning.
Ik bestelde een klok bij Pantino Amsterdam, waarbij ik nog specifiek heb gezocht waar dit bedrijf is gevestigd en een adres in Zwolle zag staan. Ik had namelijk expliciet geen zin in producten die de hele wereld over worden gestuurd met alle gevolgen van dien bij problemen of retouren.
Toen ik de bevestigingsmail ontving stond er ineens dat bezorgen 14 dagen zou duren ipv de directe leverbaarheid die in de webshop stond vermeld. Het pakket kwam aan als een legodoos qua geluid: het bleek dusdanig slecht verpakt dat het glas helemaal kapot was. Het bleek vanuit Hanoy, Vietnam te zijn verzonden. Het viel los van het kapotte glas meteen op dat het een slechte kwaliteit klok was, niet zoals we verwacht hadden voor 45 euro. Na contact met de klantenservice konden ze dezelfde klok opnieuw opsturen of een ander product.
Dezelfde klok is opnieuw opgestuurd en was inderdaad een stuk beter verpakt. Het glas was niet kapot maar het uurwerk werkte niet; de kleine wijzer hing lam.
Nu mogen we het retourneren en zouden we het geld terugkrijgen. Echter is het retouradres in Azië. Ik lees hier over 55 euro retourkosten en aangezien wij inmiddels al betwijfelen of deze webshop uberhaupt geld retourneert, zullen we het hierbij laten.
Grote waarschuwing voor iedereen die nog overweegt iets te bestellen bij deze webshop: doe het niet.

Resposta da Pantinoshop
Ik heb twee denkens besteld, Binnen 24 uur heb ik aangegeven ze toch niet te willen. Ik kreeg heel snel en adequaat een aardige klantenservice die mij beantwoordde dat alles goed zou komen. Het aankoopbedrag was 89 euro.
Na 10 dagen kwam de bestelling binnen en toen begon de ellende. Ik mocht het terugsturen, maar wel naar China. Dat kost 55 euro. Tja.. De klantenservice geeft aan dat het allemaal op de site staat, maar ik vind het erg onduidelijk. Het is geen manier om dingen te verkopen zonder expliciet en duidelijk bij de verkoop te evrmelden dat het terugsturen bijna evenveel kost als het aankoopbedrag. De klantenservice is steeds wel voor je bezig maar ja, het blijft een geding: ik krijg nu 25% van het aankoopedrag terug, zo zeggen ze mij. dan mag ik dekens houden. Ik ga ze schenken aan een goed doel om er maar geen naar gevoel aan over te houden. .

Resposta da Pantinoshop
Ik heb een slang van warde 150€ gekocht maar dit product is nep geen kwaliteit heeft een als ik bellen neem ze niet op dit is niet normaal.

Resposta da Pantinoshop
Echte dropshipping, retoursturen is net zo duur als het product. Ze houden je eerst een week aan het lijntje en komen dan met een retourformulier maar alle kosten zijn voor jou, ook als het product nietvoldoet aam maatvoering en kwaliteit.
Aanvulling na reactie Pantinoshop:
Na melding op Trustpilot wilde Pantinoshop meedenken aan een oplossing. Wat mij betreft is er maar één oplossing gewoon geld teruggeven.
Na de teleurstelling heb ik de niet passende boxershorts weggegeven aan iemand die ze mogelijk wel passen. Nogmaals laat je niet foppen door dropshippers want je trekt altijd aan het kortste eindje. Omruilen en retour zenden is zonder extreem hoge kosten niet mogelijk.

Resposta da Pantinoshop
Oplichters, dropshoppers. Retour sturen kost je € 52,- weg blijven bij deze site! Levering duurt weken.

Resposta da Pantinoshop
Wat voel ik mij genaaid en wat ben ik ook stom geweest.
Een horloge...bijna 44 euro...mooi verhaal stond erbij.
Voor iemand die het heel hard nodig had agv fysieke narigheid.
Stond ook nog ergens "mooi ingepakt" o.i.d.
Nou...in verfrummelt,plastic zooi.
Opengemaakt...zou in zo'n grijpbak op kermis niet misstaan.
Ik had eerst de reviews moeten lezen. Snel geld verdienen.
Op heel foute wijze.
Nooit meer hier bestellen.

Vreselijk bedrijf.
Er wordt een totaal ander product opgestuurd, nu mag ik retourneren vanwege de reden 'niet volgens verwachting' en dat zou mij dan €55 euro kosten omdat ik het terug moet sturen naar China. Natuurlijk is een product niet volgens verwachting als er een totaal ander product wordt opgestuurd..
Dit zijn OPLICHTERS. Bestel hier nooit iets!

Resposta da Pantinoshop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.