Skolen er alt andet end, hvad de siger, de er. Lærerne har virkelig underlige regler for børnene, men overholder dem ikke engang selv. Det er temmelig dobbeltmoralsk, hvis du spørger mig, og skolen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fuldstændig fantastisk skole. Min søn havde en svær periode i de mindre klasser, (grundet privat problemer i familien) og de greb ham helt vildt, og sørgede for han atter havde mod på at komme glad... Ver mais
Min datter på 9 år siger, at hun går på verdens bedste skole. Hendes far og jeg er fuldstændig enige. Alle personaler er autentiske, lyttende, rummelige og anerkendene. De ser mit barns behov og... Ver mais
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Man skal opføre sig ordentligt.
Man skal opføre sig ordentligt, stor som lille, være nysgerrig og objektiv og foregå med det gode eksempel, men især som fagpersoner omkring børn og unge, og det er desværre ikke alle lærere/ledere på Park allé Privatskole som formår det. I sommeren 2022 tiltrådte en ny leder, hans tilgang til konfliktløsning er trusler om advarsler til både elever og forældre og ikke så meget dialog eller nysgerrighed. Han er ikke dygtig nok og udskolingen er nu blevet et DEM og OS, med personalet på den ene side og elever-forældre på den anden side. En klasselærer beslutter på eget initiativ at nu skal ordet F..k ud af skolen, uden skelen til i hvilken kontekst ordet bruges, et ord man nu også kan høre i Bagedysten, men selvfølgelig skal der tales pænt. En elev får sagt: det er F..king koldt, eleven skal derefter skrive: Jeg må ikke sige F.. , 10 gange, det var ikke skrevet pænt nok, skriv det igen 10 gange, heller ikke godkendt. Det ender med eleven skriver det 40 gange. Desuden må man ikke sige hva’ men skal sige hvabehar. Adspurgt om ovenstående tiltag svarede læreren at det var en lille gimmick. Samme lærer hamrer i raseri sin hånd ind i et elevskab foran en gruppe elever, en af dojokun reglerne hedder selvkontrol, noget eleverne forventes at efterleve.
Dansklæreren skal lære samme klasse om nutids R, sætte et ord ind for at høre om der skal R på til sidst, nogle bruger ordet spiser, hopper etc, i denne klasse lærer de at sætte ordet k.n.e.p.p.e.r. ind, der blev spurgt hvorfor til skole-hjem samtalen, da vi var kede af det ordvalg, svaret lød med et grin: hvad der virker.
Blot til info tager det kun 4 dage at smide en elev ud fra Park allé privatskole fra start til slut, uden nogen forudgående møder, men så tilsidesætter skolen også egne procedure, UVM’s anbefalinger, børnekonventionen og lovgivningen om høring af barnet. Man skal som forældre lade være med at undre sig men bare rette ind.
Forskrækkelig skole! Kan slet ik' Anbefales!
Skolen var virkelig dårlig. Luften var tung og indelukket, som om der aldrig blev luftet ud. Væggene var klamme, med pletter og mærker, og nogle steder var der endda rester af ting, der tydeligvis ikke var blevet gjort ordentligt rent. Det gav en følelse af, at ingen rigtig gik op i, hvordan stedet så ud. Stolene var skæve og ødelagte, og man sad hele tiden og vippede, fordi benene ikke var lige lange. Nogle klasser havde helt andre stole end resten – nogle i plastik, nogle i træ, nogle med hjul – og bordene var heller ikke ens. De var forskellige i både størrelse og farve, hvilket fik det hele til at se rodet og mærkeligt ud, som om man bare havde samlet, hvad man kunne finde.
Undervisningen gjorde det ikke bedre. Lærerne havde svært ved at forklare tingene ordentligt. Nogle begyndte at stamme midt i en forklaring eller gik helt væk fra emnet og begyndte at snakke om deres egen hverdag i stedet for det, vi skulle lære. Det føltes tit som spild af tid, fordi man gik fra timen uden rigtig at have forstået noget nyt. Hvis man stillede spørgsmål, fik man enten et uklart svar eller blev bedt om selv at finde ud af det.
Ledelsen virkede heller ikke professionel. På et tidspunkt sendte de en besked ud til alle forældrene om at skrive en god anmeldelse af skolen, så den kunne fremstå bedre udadtil. Det føltes forkert, som om de prøvede at skjule problemerne i stedet for at løse dem. I stedet for at tage kritik seriøst, handlede det mere om at redde skolens ry.
Eleverne blev også smidt ud af timer eller sendt hjem af de mest dumme og små grunde. Det kunne være, komme et minut for sent eller stille et spørgsmål på det forkerte tidspunkt. Der var ingen forståelse eller dialog – bare konsekvenser med det samme. Det skabte en dårlig stemning, hvor mange elever gik rundt og var bange for at gøre noget forkert.
Alt i alt føltes det som en skole uden struktur, uden orden og uden respekt for hverken elever eller lærere. Man fik ikke lyst til at være der, og man følte sig ikke motiveret til at gøre sit bedste.
Dårlig skole
Skolen er alt andet end, hvad de siger, de er.
Det er temmelig dobbeltmoralsk, hvis du spørger mig, og skolen bortviser deres elever af de mærkeligste grunde.
Kan klart ikke anbefales.
Former elev
Jeg har gået på skolen før min oplevelse var SÅ FORFÆRDELIG. Jeg gik ud af skolen et par år siden (2021) og det var mest på grund af at jeg var en dårlig person mod ham der var lederen (tror jeg) han hed ivan og var forfærdelig. Jeg har blevet låst inde i hans kontorer for en hel dag. Jeg har fundet ud af at han blev fyret men han var et dårlig menneske. Han havde også fået en lærer der var min matematik lærer, han hed tony og han var den værste. Han ville slå børn og alt. Jeg ved skolen er nok blevet bedre men dette er bare hvad jeg selv har oplevet.
Rigtig hyggelig lille skole
Rigtig hyggelig lille skole i trygge rammer hvor der er meget stabil lærerstab og vores to børn har ikke oplevet udskiftninger. Derudover et rigtig godt fællesskab mellem forældre i de to klasser. Vores tredje barn kommer helt sikkert også til at gå på Park Alle Privatskole. Fagligt højt niveau og børnene har lektier for, helt fra 0. klasse. Dette er super godt, så vi som forældre har bedre mulighed for at følge med i hvad der undervises i.
En rigtig god skole
En rigtig god skole, hvor elevernes trivsel kommer i første række. De gør et stort arbejde i at stoppe mobning, hvis der er den mindste hentydning til dette. Ledelsen går med ind i en problematik og går i dybden og følger sagerne helt til dørs. Rigtig fin håndtering ses herfra.
Dårlige oplevelse
dårlige oplevelse
Skolen i sig selv er nu ikke en dårlige skole for børn at lære og så alligevel lidt da der bliver vist tegn på nogen lære ikke har motivation til at undervise jeg er selv elev der er gået ud af skolen og der var kune 2 lære jeg vil sige virkede professionel. Skolens ledelse er også helt fra den vis du spørg mig og vil absolut ikke sende mine børn den her vej
Trygt fællesskab
Har et barn der nu går i 1. Klasse. Vi har kun positive oplevelser. Hjertelige imødekommende lærer, der virkelig formår at skabe et trygt læringsmiljø med kram, smil og latter, samt masser af spændende projekter og udflugter.
Vores barn havde ændret humør i en kort periode og der var lærene obs. Og spurgte ind til vores barn. De fik en god snak og sluttede af med en krammer. Samme dag kontaktede læren os for at gøre opmærksom på deres obs.
Årsagen var at hendes primær lærere fra 0 Klasse, blev ændret til hendes sekundære lærer og dette gjorde hende trist. De mødte vores barn i hendes føleser, anerkendte dem og hjalp hende til at håndtere sine følelser.
Dette er ikke blot en skole, men et trygt fællesskab. Vi har valgt den helt rigtige skole og vores barn stortrives.
Fantastisk skole
Vi har begge vores børn på skolen og vi kunne ikke være mere tilfredse. Gode og kompetente lærere, fed tilgang til undervisning, mulighed for udfoldelse og deres tilgang til kampsport er fantastisk. Super meget bevægelse og måden de arbejder med fokus og krop som en helhed igennem kampkunst fungerer bare rigtig godt.
Og skolen har ingen kantine så anmeldelser der nævner det er tydeligt falske.
God modtagelse
Min søn begynder i 7. klasse, får en fantastisk modtagelse og trives. Er glad for kammeratskabet med de andre i klassen og er glad for lærerne.
Det har været en rigtig god oplevelse at begynde på skolen.
Bedste anbefalinger herfra
En fantastisk god skole med stort fokus på både faglighed og trivsel.
De lærere vi har været i kontakt med, har været meget fagligt og pædagogisk kompetente.
En generel rar og behagelig stemning på skolen, hvor der lægges vægt på, at ansatte og elever er gode ved hinanden.
Fantastisk skole!
Vores søn er netop lige startet i maj forløbet og starter i 0.klasse til august. Vi ved allerede nu, at vi har truffet den helt rigtige beslutning om, at vælge Park Allé Privatskole. Der har fra start været en god ro, struktur, genkendelighed, gode og nærværende pædagoger. Det har været en tryg oplevelse, at sende sit barn afsted i en ny stor verden.
Super skole!
Dejlig skole
Vi er rigtig glade for Park Allé privatskole. Dygtige og søde lærer og pædagoger.
Fuldstændig fantastisk skole.
Fuldstændig fantastisk skole.
Min søn havde en svær periode i de mindre klasser, (grundet privat problemer i familien) og de greb ham helt vildt, og sørgede for han atter havde mod på at komme glad i skole.
Nu går han snart ind i det sidste skole år, og har der været problemer i klassen, så har lærerne handlet prompte og taget tingene seriøst.
Kan ikke andet end at anbefale denne skole.
Meget tilfreds med skolen.
Meget tilfreds med skolen.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med PAP og jeg vil varmt anbefale den til andre forældre og elever. Skolen formår at skabe et trygt og et motiverende læringsmiljø, hvor både faglighed og trivsel er i fokus
Den bedste skole
Begge vores børn går på Park Alle Privatskole og har gjort det siden 0 klasse.
Vi er meget tilfredse med skolen. De ansatte formår at se den enkelte elev og da skolen er lille, så kender de alle eleverne.
Skolen stiller krav til både eleverne men også til forældrene. Og det er netop disse krav som gør at skolen er et trygt sted for vores børn.
Vi har anbefalet skolen til alle som har spurgt ind til den og vi vil fortsat anbefale skolen.
Vi er utrolig glade for skolen
Vi er utrolig glade for skolen! Samarbejdet mellem skole og hjem fungere super godt. Der er virkelig god hjælp fra lærerne, både generelt og hvis der er udfordringer med noget mere specifikt.
kan absolut ikke anbefale denne skole
kan absolut ikke anbefale denne skole. Skolen lever på ingen måde op til sin egne visioner. Konflikthåndteringen er helt hen i vejret hvor der på ingen måde er klare retningslinjer fra skolen om hvordan "konflikter" håndteres
Der er stor udskiftning i både lærestaben og hos eleverne hvilket for mig siger temmelig meget om stedet både som arbejdsplads og som skole.
Man kan være heldig at få nogle af de gode og dygtige lærer skolen har (deraf 2 stjerner)

Resposta da Parkalleprivatskole
Mit barn har gået på skolen en del år
Mit barn har gået på skolen en del år.
Vi er rigtig glade for miljøet på skolen.
De voksne er super engagerede og tager hånd om problemer der opstår i samarbejde med os forældre.
Det faglige niveau er rigtig fint og noget af undervisningen differencernes efter den enkelte elev, så alle bliver tilpas udfordret.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.