Detta är ett riktigt skitsystem som inte går att komma tillrätta med. Trots åratal av personalparkering blir man "av med sin behörighet att teckna ny p-biljett" fast man har en betald pågående parkeri... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Keine Rechnung - weder per Post, noch per Mail, aber eine Mahnung. Mahnung bezahlt, dennoch Inkasso eingeschaltet. Dann in Zukunft doch lieber den Parkscheinautomaten, denn gespart habe ich nichts, eh... Ver mais
Jag trodde inte jag skulle skriva ett positivt omdöme om ett bolag i parkeringsbranschen, men Parkster verkar vara den schysstaste aktören på marknaden. Inga skyhöga serviceavgifter som konkurrenten -... Ver mais
I call it legal scum. It's the way the collectors earn their money for nothing. Normal user would never expect to get legal request from collectors to pay the invoice when you entered your credit card... Ver mais
Informações sobre a empresa
Med Parkster kan du starta, förlänga samt avsluta din parkeringsbiljett via app, SMS eller talsvar i över 300 svenska orter. Vi finns dessutom även i Tyskland och Österrike! Du kan alltid ta del av alla dina tidigare parkeringar och fakturor via Mina sidor som du hittar via appen eller hemsidan, https://www.parkster.com/login Nyfiken på Parkster? Kontakt oss på 0775-33 30 30 eller på kundtjanst@parkster.se Psst.. du vet väl om att vi samlat dem vanligaste frågorna på ett och samma ställe? Ta del av vår FAQ via: https://faq-se.parkster.com Kör försiktigt!
Informações de contacto
Kyrkogatan 1B, 222 22, Lund, Suécia
- 0775 - 33 30 30
- kundtjanst@parkster.se
- parkster.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 79% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
1 Euro Parken, 2,99 Euro Mahnung 1 - lachhaft
Mir geht's so wie vielen - Abrechnungsverfahren umständlich, veraltet, intrasparent. Irgenwo habe ich etwas übersehen, dann gab's die "Mahnung 1" - per Briefpost!! Erinnerung per Mail scheint unbekannt.
Für den "Parkvorgang" 1,00 €, Mahngebühr 2,99 €.
Lachhaft. Fazit: Finger weg.

Cuxhaven Duhnen
Cuxhaven Duhnen,
In der App doppelt so teuer wie am Parkschein Automaten. Wintertarif nicht berücksichtigt.

Finger weg!!!
Vorsicht! Finger weg! Ich habe diesen App genutzt, Bankdaten eingegeben und angegeben, dass ich auch Rechnung brauche für meine Steuerberater. Rechnung per Mail hab ich auch bekommen und ich dachte Gebühren sind abgerechnet im App und von meine Konto abgezogen. Die haben das aber nicht gemacht. Jetzt habe ich Inkasso auf dem Kopf. Diesen App hab ich sofort gelöst Leute Finger weg nutzt dir lieber andere App!!!

Resposta da Parkster
Nicht mal einen Stern wert!!
Nicht mal einen Stern wert!!!
Unterste Kanone diese Firma. Anscheinend gibt es nur eine fähige Dame in dieser Firma. Alles andere Empathielose Menschen. Habe meine Rechnungen unter Angabe meiner Parkscheinnummer überwiesen (wusste nicht das es Ende des Monats mit einer Rechnung kommt)
Betrag hab ich seit dem nicht mehr wieder gesehen und musste das ganze natürlich doppelt bezahlen um andere Kosten zu vermeiden. App hab ich gelöscht. Lieber nehme ich den Zahlautomaten. Hoffentlich wachen mehr Leute auf und zahlen lieber gleich bar statt auf euren Dienst zurück zu greifen.

Resposta da Parkster
Einmal benutzt, fliegt direkt wieder runter.
Habe Parkster zum ersten Mal benutzt und werde die App direkt wieder löschen: Habe am Krankenhaus geparkt und zum Zahlen trotz App den lokalen Automaten benutzt - 0,00 Euro, freie Ausfahrt. Anderthalb Stunden später sehe ich in der App, dass die Kennzeichenerkennung offenbar nicht funktioniert hat und ich den Parkvorgang manuell beenden muss. Rechnungsbetrag: 7,70 Euro. Was schon insofern seltsam ist, da die Tarifübersicht, die ich finden konnte, nur mit vollen Euros rechnet. Anruf beim Parkstersupport ergab, dass man angeblich nicht mehr an lokalen Automaten zahlen kann, wenn man die App benutzt. Aha. Wo bitte steht das? Ich habs zumindest nirgends gesehen. Offensichtlich gibt es ja auch keine Kopplung zwischen lokalen Automaten und Parkster. Zahle ich dann zweimal, wenn beide Systeme uneins über meine Anwesenheit ist? In dieser Form erleichtert mir die App gar nichts, daher Tschö mit Ö.

Resposta da Parkster
Man litar inte på parkester datorer de …
Man litar inte på parkester datorer de lurar till sig helt enkelt deras datorer funktioner fungerar inte som den ska ha... därefter fäller parkering kunder i böter... Nej det känns väldigt illa. Inte mer parkerar jag Med PARKESTER APPEN.. JAG REKOMMENDERAR INTE PÅ DEN!!!!
Bedrövligt dåliga betalmöjlighter
Bedrövligt dåliga betalmöjlighter. Omständigt. Undviker Parkster, så ofta jag kan.

Resposta da Parkster
Krångligare än så här kan det inte bli!
Krångligare än så här kan det inte bli!
Och det kan man ju se på Parksters omdömen... Jag kommer att betala fakturan på 60kr (parkeringsavgiften var på 21kr) för jag vill inte kontakta Parkster och bli ännu argare än vad jag redan är. Jag kommer aldrig mer att parkera på parkering med Parkster. Och jag undanber mig någon förklaring från Parkster. Istället borde ni ändra till användaranvänliga betalningssätt som andra bolag.

Tanja D.
Ich bin mit Parkster äußerst unzufrieden. Trotz bereits bezahlter Beträge erhalte ich immer wieder Rechnungen und Mahnungen. Das verursacht unnötigen Aufwand und Ärger. Für mich ist dieser Dienst absolut nicht empfehlenswert – da nutze ich lieber den Parkscheinautomaten, der zuverlässiger funktioniert. Aus meiner Sicht kein fairer oder kundenfreundlicher Service.

Resposta da Parkster
Achtung vor Parkster und dem damit…
Achtung vor Parkster und dem damit verbundenen Inkassounternehmen Riverty!!!
Rechnung per Mail (Spam Ordner- das Handy weiß schon warum bei dem Verein), 2 Tage später Mahnung, 2 Tage später 2. Mahnung, 2 Wochen später Inkasso. Da nur Überweisung möglich ist, nicht immer (gerade bei Krankheit/Urlaub) nicht zu schaffen. Dann wird es teuer. Aus 3,30 wurden 30 Euro. Keine offiziellen Schreiben, nur Mail ohne Unterschrift etc.
Sowas nenne ich Betrug und eine Masche wie sie Bilderbuch reif ist. Kleinvieh macht auch Mist.
Keine Ansprechpartner, keine Möglichkeit/Zeit zum Zahlen, sowas ist nicht schön. Da kann ich jedem Raten, Kleingeld im Auto zu haben und 5 Meter zu laufen.
Zudem sind Knöllchen vorprogrammiert, wenn man in der Innenstadt steht und der Ordnungsbeamte nicht richtig schaut. Auch schon 2 Mal gehabt. Widerspruch etc sind auch immer ein Haufen Arbeit.

Fehlerhafte Abrechnuung
Aus einem 5€ Parkvorganng machte Parkster einen 18€ ! Parkvorgang,
Telefonisch ist Parkster seit 1 Woche nicht erreichbar, auf e-Mails wird nicht reagiert,

Resposta da Parkster
Gavau baudą iš securitas…
Jag fick böter från Securitas för att jag inte visste att min "långtidsbot" hade gått ut eftersom Parkster-appen inte skickade någon avisering. Och jag fick alltid en avisering innan om att min parkeringstid snart skulle gå ut. Det är verkligen sorgligt att de tjänar pengar på sådana människor.

Resposta da Parkster
Gute Park App mit kundenfreundlicher Bezahlweise.
Ich bin echt begeistert von der Parkster App, besonders die einfache und durchdachte Bezahlung der Rechnung ist super, man bekommt eine eMail und kann dann einen QR Code öffnen der die Überweisung per Fotoüberweisung ermöglich. Die Rechnung wird über einen Zeitraum gesammelt und smit muss ich nur recht selten überweisen wenn ich die App wenig nutze. Ich habe also die volle Kontrolle und kann die negativen Kommentare hier nicht nachvollziehen. Dieser kleine Schritt für Souveränität über mein Geld ist klasse.

Resposta da Parkster
Ett företag som är utformat för att sko…
Ett företag som är utformat för att sko sig på personer som inte kan betala enligt deras krångliga betalningssystem med dyra faktureringsavgifter. Skäms på alla offentliga platser som använder dom (sjukhus etc)!

Lurar folk med påminnelseavgifter
Lurar folk med påminnelseavgifter. Har inte fått någon faktura på min parkering för 2kr men får en påminnelse som kostar 101kr. Inte första gången.

Resposta da Parkster
Att kommunen tillåter denna aktör..
Första gången jag lagt en negativ review men tycker faktiskt detta företag förtjänar en.
Tydligt att dessa tjänar pengar på påminelseavgifter och inkassoföretagen gör jobbet att få in de till dom.
Efter att ha fattat detta och lagt in kort för att slippa denna bluff (Förmodligen många som fattat detta nu med) så slutar kortet fungera i deras app trots att där inte är några fel, pengar på kortet, inga spärrar, onlineköp igång etc. Nu ska dom skicka en pappersfaktura om inget fungerar inom en vecka. Att lägga detta på kund och ge 1 vecka är helt sjukt.
Börjar ni få dåligt med intäkter på pappersfakturorna och påminelseavgifterna och behöver hitta nya sätt att kunna skicka ut pappersfakturor och få påminelse avgifter?
Att kommunen tillåter detta är också riktigt sjukt.

Vad ska man säga...
Vad ska man säga.... Alla andra parkeringsbolag är bättre.

DONT USE PARKSTER!!!
Parkster is a rip-off at €1.30, which quickly adds up to €7.29 with fees, collection threats, deferrals, chargebacks, etc.
Take small change, it's better.

Resposta da Parkster
Synd att man inte kan sätta en 0 på…
Synd att man inte kan sätta en 0 på detta. Fick böter för obetald avgift men jag startade appen som vanligt. Appen slutade fungera eller stänger av sig själv och de kan inte göra något för att de ser inte att der var något fel hos de. Klart inte. Det är inte de som ska betala. Sätt tillbaka vanliga maskiner där man kan skriva ut lappen att man har betalat om ni inte kan få rätt på appen !!!!!

Resposta da Parkster
Parkster har skippat den sk…
Parkster har skippat den sk "serviceavgift" som många andra p-bolag infört. En avgift som de andra bolaget inte ens själva kan förklara vad det är egentligen och vad man får för de pengarna.
Parkster var dessutom mycket trevliga och tillmötesgående i ett ärende där det blivit fel och jag debiterades felaktigt 250 kr på en långtidsparkering. Hanna på Parkster hjälpte mig vid första kontakten och agerade mycket proffsigt.
Visst kan det kännas udda att ge ett parkeringsbolag högsta betyg men p-avgiften måste ju tyvärr betalas och då får min peng gå till Parkster som jag alltid använder där det går eftersom de är tillmötesgående och deras fakturor är lätta att hantera. Jag har (än så länge) aldrig någonsin haft problem med fakturor som inte kommer eller liknande som så många uppger.
Nej tummen upp från min sida!