Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag köpte Moon Rollin’ och är otroligt nöjd! Hela upplevelsen – från att öppna paketet till att montera ihop allt – kändes genomtänkt och lyxigt. Från de minsta skruvpåsarna till den snyggt designade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Da wir ein Wohnzimmer mit Dachschrägen haben, haben wir uns für einen Fernsehständer von Pedestal entschieden. Wir haben den TCL 65C7K Fernseher mit 65 Zoll und der Moon Rolling Tall passt hierfür wun... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Die Montage war nicht besonders kompliziert, das Material ist optisch sehr schön und die Qualität hochwertig, aber die Füße sind leider schräg.

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt et Straight Rollin' med tilhørende soundbar-holder, playstation-hylde, knage til min controller og knage til kabler.. Høj kvalitet af både metal, hjul, skruer, møtrikker og instrukti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Pedestal is a Danish interior brand that creates colorful design items to elevate interior design. Deeply rooted in the Scandinavian design tradition, our products reflect our commitment to quality, functionality, and simplicity. We develop our designs based on the latest lifestyle and interior design trends, striving to offer a relevant and dynamic product range shaped by the way we live and surround ourselves with screens.                                                                                                                         At Pedestal, we believe that great design should be matched by an equally thoughtful customer experience. Whether you’re exploring our collections or receiving your order, we’re here to ensure everything runs smoothly. We take pride in offering responsive, personal service and fast, reliable delivery - because we know that trust is just as important as aesthetics. When you shop at pedestal.com, you’re not only buying design that lasts - you’re buying from a team that genuinely cares about your experience.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Nice purchase!

I had some small issue with the delivery of products, but pedestal has been very active in solving them. I am very happy with my purchase.

1 de fevereiro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! Havde fejl på produkt som de identificerede over telefonen og sender bare ny afsted med det samme, uden jeg skal bøvle med noget tilbagelevering etc. Bare alle var som jer!

30 de maio de 2025

No compres

30€ a mi cargo por devolver unos accesorios que es imposible que yo sepa que son incompatibles con mi televisor. Tienes 14 dias, o sea, encima corriendo. Hay que ser LADRÓN y CUTRE para vender online y luego no hacerte cargo de lo que no le sirve al cliente. El de atención al cliente responde menos que telegramas, monosílabos. Experiencia pésima. No se lo recomiendo a nadie.

30 de maio de 2025

Hola Anna,
Sentimos mucho que tu experiencia con nosotros no haya sido la esperada. Entendemos tu frustración y lamentamos que los accesorios no fueran compatibles con tu configuración.
Queremos aclarar que, tan pronto como recibimos tu mensaje, te enviamos una etiqueta de devolución prepagada para que pudieras devolver los productos sin coste alguno. También ofrecimos asistencia para resolver cualquier duda técnica y para sustituir posibles piezas faltantes.
En Pedestal nos esforzamos siempre por ofrecer una experiencia positiva, y agradecemos todos los comentarios —incluso los que nos ayudan a mejorar.
Si aún hay algo que podamos hacer para ayudarte, no dudes en escribirnos a hello@pedestal.com.
Un saludo,
El equipo de Pedestal

Vlotte levering, mooi product

Heel mooi product. Vlotte levering. Product geleverd zoals op de afbeeldingen. De montage was duidelijk en goed te volgen, was alleen niet makkelijk of helder hoe je het slimst het scherm aan het frame kon monteren aangezien er aan beide kanten van het frame losse onderdelen aan de schroeven moeten. Uiteindelijk door de boel niet helemaal vast te draaien en telkens het frame schuin te houden gelukt. Niet duidelijk van tevoren dat montage set voor het scherm meegeleverd wordt.

27 de maio de 2025

5 store stjerner for kundeservice

Pedestal får 5 store stjerner for super kundeservice! Jeg havde problemer med nogle hjul som peb og allerede to dage senere havde jeg modtaget nye hjul - det var en nem process (jeg skulle ikke engang opgive adresse osv - det fandt de selv ud af ud af) - jeg er stor fan af når tingene glider
nemt i et travlt familieliv. Lidt tid efter fik jeg kyndig vejledning af Jeppe som hurtigt identificerede et problem med min stander (som var samlet forkert og derfor stod ustabilt).
Apropos samling og vejledninger, så er jeg ikke så stor fan af den slags. Det ville være optur med en video vejledning for sådan en som mig, som får hovedpine bare ved tanken om sådan en manual med en masse små detaljer!
Jeg har en straight rollin stander - den er pæn og vi er så glade for den fordi den nemt kan køres fra stue til børneværelset når den store dreng fx vil have fred til at spille Nintendo Switch. Nu har jeg købt sådan en Box holder til Nintendoen og er spændt på om lillebror på 1 år så kan holde nallerne fra den når den kommer op i højden 😂🤞🏼 Eneste minus er at den ikke fåes i hverken den farve standeren er (mushroom) eller i den blå farve som jeg har købt alt andet i (ledninger etc.).
Alt i alt kæmpe fan af et genialt produkt som alle børnefamilier vil have stor glæde af 🥰

21 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ne faites pas cette erreur

J’ai acheté l’un de leurs socles pour ma télévision, et cela a été une grave erreur. Ils n’ont fourni qu’une seule taille de vis, inadaptée, ce qui a endommagé irrémédiablement ma télévision d’une valeur de 1400 €. De plus, la notice était absente, ce qui m’a contraint à chercher des informations sur Internet. Le service après-vente ne m’a jamais répondu, à l’exception d’un unique message m’indiquant que tout était de ma faute, sans aucune volonté d’assistance.
Je déconseille fortement d’acheter chez eux : ils n’assument aucune responsabilité et se moquent complètement de leurs clients, contrairement à ce que l’on pourrait attendre d’une startup. C’est, de loin, la pire expérience de service client que j’ai connue.
Je compte d’ailleurs saisir les services de protection des consommateurs, car ils refusent également le remboursement de leur mobilier, alors même que des pièces étaient manquantes.

19 de abril de 2025

Dear Mathieu,

We're very sorry to hear about your experience, especially about the damage to your television. We never want anyone to have that experience with our products.

That said, we need to clarify that we’re unable to cover any damage caused during installation, as we can’t verify how the product was assembled or used.

Still, we take your feedback seriously and understand how frustrating this must be. We’d happily arrange a free return for the TV stand immediately.

Please email us at hello@pedestal.com with your order number, and we’ll provide a prepaid return label and further instructions.

Regards,

Classificada 2 em 5 estrelas

Svært og omstændigt

Produktet er fint nok, men alt andet fungerer ikke så godt.

Selvom jeg skriver for at få ændret et produkt i ordren, inden det er pakket, får jeg ikke ændret ordren. Det går nok, men stadig lidt træls.

Returpolitiken skal man selv opsøge ved at google sig frem til det. Det fremgår ikke af de mails, man får, og der er ikke vedlagt instruktioner i pakken.

Så vidt jeg kan se, er der ikke vedlagt en faktura i nogle af de mails, jeg har modtaget, hvilket man vel altid bør modtage, når man køber for så stort et beløb som deres metalstativer koster.

16 de abril de 2025

Hej Tora,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse med Pedestal. Du er meget velkommen til at skrive til hello@pedestal.com - så tager vi lige et kig på din case.

Ha en skøn dag og tak fordi du tog dig tiden :)

Viel Plastikmüll durch Verpackung

Die Produkte sind ja OK. Aber bei den hohen Preisen/Magen, die hier für diese Produkte erzielt werden, ist es echt nicht in Ordnung, dass man bei zwei kleinen Produkten einen riesengroßen Haufen Plastikmüll durch Verpackung und Versand hat. Es ist eine Schande, dass man heutzutage noch eine Produktverpackung komplett aus Plastik herstellt - und genauso wenig ist es in Ordnung, dass ein riesengroßer Karton mit ganz viel Plastikpolsterung für den Versand genutzt wird. Man sollte sich hier schämen!

14 de março de 2025

Resposta da Pedestal

Thank you for your feedback. Packaging is an important topic; we always aim to balance product protection with efficient shipping.

Our packaging is designed to keep your order safe in transit, ensuring that your products arrive in perfect condition. While we currently use these materials to provide the best protection, we appreciate your perspective and will keep it in mind as we refine our approach.

We truly appreciate you taking the time to share your thoughts with us!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde problemer med vores stativ (straight rollin’) og fik vi fantastisk hjælp af kundeservice, selv længe efter vi havde købt produktet.

22 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte først Moon Rolling og en…

Jeg bestilte først Moon Rolling og en uges tid senere en power bar.
Alt blev leveret med kort leveringstid.
Jeg er altså ret nem at imponere med lidt lækker indpakning, lækker vejledning og produkter der er nemme at samle. Der får pedestal 10/10 😍
Jeg elsker simpelthen når der er tænkt over alle detaljer i kundens oplevelse. Min 9-årige datter hjalp med at samle, uden problemer.
Stor fan! Nu kan vores fjernsyn stå lækkert i stuen, men også flyttes på børneværelser ved soveaftaler osv. ej men kæmpe fan!

25 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og flot design

Bestilte en Moon Rollin’ som ankom allerede dagen efter. Desværre var der sket en produktionsfejl på det ene hjul - vi kontaktede derfor kundeservice, hvor vi blev mødt med en super god behandling. Allerede dagen efter ankom der nye hjul og vi har nu det smukkeste, mobile tv-stativ.

16 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

The stand is nice but horrible to put…

The stand is nice but horrible to put together, and didn't come with the right screws. It took 2 visits to the hardware until I found the right ones. Also €15 to ship a soundbar mount (ordered later) is too much.

1 de outubro de 2024

Hi Mark,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you like the stand, but we're sorry to hear about the issues you experienced during assembly and with the screws. We understand how frustrating that can be.

Please don't hesitate to reach out if we can assist you with anything else.

Regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Elegant design og lækker kvalitet

Vi har Illums Bolighus købt en Mossy Green, Viva, TV-stander samt en Mossy Green, Power Bar på 5 meter. Det hele er såååå smukt, lækkert lavet og enkelt i sit udtryk. Virkelig dejligt, at du får TVet op i højden og nemt kan løfte det rundt, hvilket øger fleksibilteten ift., hvor TVet står. Guld værd i et lille sommerhus. Elegant design og lækker kvalitet. Scan QR koden og få hjælp til at samle standeren

2 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Stilfulde produkter og god service

Fantastisk oplevelse med Pedestal! Produkterne er af høj kvalitet, og designet er både stilrent og funktionelt. Kundeservicen var fremragende, og leveringstiden var hurtigere end forventet. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil helt klart handle her igen. Kan varmt anbefales

16 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I dag brød min pedestal tvstander …

I dag brød min pedestal tvstander sammen ,ned over et barn på 1 år ,har haft en proff.håndværker til at samle det alligevel har det været meget vakkelvorent,så i dag væltede det bare til siden uden der blev rørt ved det.super utilfreds

21 de setembro de 2024

Hej Gerd,

Vi er meget kede af at høre din anmeldelse og vi kan sagtens forstå din utilfredshed.

For at vi kan forbedre os vil vi meget gerne hvis du har mulighed for at sende os en mail til vores kundeservice på hello@pedestal.com.

Du må meget gerne inkludere billeder af den samlede TV-stander samt dit ordre-nr.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Pedestal

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais