Penningkatten Opiniões 28

2,6

My order hasnt arrived since last three weeks. They are an absolute scam, do not shop with them. And they blocked my email to customer service. Edit: order arrived after this post above, also got... Ver mais

Dit is een dropshipping bedrijf. Na mijn bestelling had ik na 2 weken nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ik heb hierop de klantenservice gemaild... de reactie hierop duurde ook weer 3 dagen. Omda... Ver mais

De bezorging duurde zo'n 3-tal weken. Toen het pakket eenmaal aangekomen was zag ik dat het verkeerde artikel geleverd was en dat een van de kleuren halsbanden tegen viel. Het was wel een logische en... Ver mais

schandalig: 1 kan halsbandje niet aanpassen op jonge kater 2 iedere keer een andere smoes per mail op mijn verzoek geld terug 3 geen retouradres in europa, moest terugsturen naar usa 4 anoniem... Ver mais

2,6

Mau

Afwchten

Penning ziet er goed uit. Helaas een buitenlands bedrijf.
Bedrijf komt uit Zwitserland met kantoor op Gibraltar word met een dag verstuurd, is 8 werkdagen onderweg moet ook ingeklaard worden.
Ik denk via petsplace of zoiets dat het sneller ga

30 de outubro de 2024

Mooie penning!

De penningen zijn mooi gegraveerd en zien er netjes uit. En fijn formaat, leesbaar maar niet te groot. Mijn kat loopt er trots mee rond :)
Bestelprocess is erg gemakkelijk. De levertijd was langer dan de genoemde tijd, maar kwam wel netjes thuis aan. Er werd snel gereageerd op mijn mail. Ik heb geen inklaringskosten hoeven te betalen.

30 de agosto de 2024

Leuke penning in een heldere kleur

Leuke penning in een heldere kleur, licht gewicht zodat het geen zwaar groot ding is. Netjes gegraveerd.
Bestelling duurde langer als de aangegeven dagen, (12) hierover contact gehad wat prettig verliep.

23 de agosto de 2024

Oplichters! Na 2,5 week nog niks!

Ik heb 8 april iets besteld ( er staat op hun website binnen 24 uur verzonden) ondertussen is het 24 april en nog niks. Ik heb 2 dagen geleden ze gemaild en het zou spoedig komen. Nu heb ik een mail van PostNL dat ik eerst nog €9,48 inklaringskosten moet betalen. Terwijl ik al 21.00 heb betaald incl. Verzenkosten. Ik ben woest! En baal ook van mezelf dat ik de website niet heb gecheckt hoe betrouwbaar deze is vooraf. Terwijl ik dit normaal altijd doet. De naam klinkt betrouwbaar maar is het zeker niet!

23 de abril de 2024

Inklaringskosten

Bedrijf had duidelijker kunnen communiceren, niet pas in email na betaling dus, dat het uit Zwitserland verstuurd wordt. Nu blijken er inklaringskosten ad 8,08 euro bij te komen. De domeinnaam met .nl is misleidend.

21 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?