meget hurtig svar på mail. jeg modtog en forkert størrelse shorts, (påsat label sagde et, print i shorts sagde noget andet), men fik meget hurtigt svar på min mail med billede bevis og dagen efter va... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God kundeservice og hurtig levering. Jeg søgte nogle hovedtelefoner med god lyd og skrev derfor en mail til deres kundesupport for at høre hvordan lyden i deres Boompods var. Jeg fik hurtigt svar fra... Ver mais
Det fedeste sted at handle træningstøj. I er bare hurtige til at levere. Lige fået de bedste trænings t-shirt fra Under Armour. Bestilte det Onsdag kunne afhente det Torsdag. Super kundeservice i de... Ver mais
Jeg handler ofte på nettet og er generelt ret godt tilfreds. Performancegear har dog gjort et ekstraordinært indtryk på mig med deres helt fantastiske udvalg, hurtige ekspedition og fordelagtige tilbu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Forhandler af sportstøj og tilbehør! Vi er forhandlere af Under Armour, Craft og andet sports- og træningsudstyr. Hos PerformanceGear får du kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Varekataloget er udvalgt specifikt ud fra de erfaringer som dagligt opsamles hos Massage- og Træningsklinikken. Du kan besøge os på Bygmestervej i København hvor at vi gerne vejleder i størrelser og brug. Vi fremsender din ordre hurtigt og tilbyder altid prisgaranti. Se vores Victory Grips eller nogle af de mange produkter fra Rehband.
Informações de contacto
Bygmestervej 6, 2400, København NV, Dinamarca
- +45 93 30 46 46
- info@performancegear.dk
- performancegear.dk
Jeg fik tilsendt et produkt jeg ikke…
Jeg fik tilsendt et produkt jeg ikke havde bestilt.
Gode priser og hurtig levering.
Gode priser og hurtig levering.
Passer super.
Håber De snart åbner igen🤞
Gode tilbud
Gode priser og fin sortiment
Gode priser og fin sortiment, meget hurtig ekspedering af min ordre.
Klargøring og klar til afhentning på…
Klargøring og klar til afhentning på under 12 timer er perfekt
Virkelig god service
Virkelig god service. Købte vare som viste sig at være forkert størrelse. Hurtigt svar og god hjælp til at få den rigtige størrelse tilsendt. Her kan man trygt handle og det er ikke sidste gang jeg handler her!!!
meget hurtig svar på mail.
meget hurtig svar på mail.
jeg modtog en forkert størrelse shorts, (påsat label sagde et, print i shorts sagde noget andet), men fik meget hurtigt svar på min mail med billede bevis og dagen efter var et nyt par shorts på vej, med retur label til de forkert lablet shorts, så super service fra deres side.
god hurtig service
Fantastisk hurtig respons
Fantastisk hurtig respons, da mine grips gik i stykker, efter få ganges brug.
Høflig, og meget opmærksom på, at gøre kunden tilfreds.
Få dage senere modtog jeg et par nye grips.
Anbefales varmt🤗🤗🤗
Hurtig levering
Et godt produkt og Levering indenfor 2…
Et godt produkt og Levering indenfor 2 dage
Hurtig levering/super service
Hurtig levering, der var en ting jeg ikke kunne passe. Den blev byttet med det sammen.
Fantastisk kundeservice👍
Fantastisk kundeservice👍
5 STORE stjerner til PerformanceGear
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.