Elsker at bo tæt på Phobilix! Henter alle mine pakker derfra, derudover laver de den mest grundige rens af computere jeg har set i mit liv, til en rigtig god pris. Tak Phobilix 🙏🙏
Leia as opiniões dos outros
Jeg fik repareret mine computere til en meget fordelagtig pris, trods de var indleveret flere dage, og jeg må sige at servicen og kvaliteten af arbejdet er helt i top, det er bestemt ikke sidste gang... Ver mais
SKØN butik! Jeg har aldrig købt noget her eller afhentet pakker her, men ved et tilfælde, var min pakke blevet dirigeret dértil og nu er det simpelthen mit nye yndlings-afhentningssted! Humøret og ser... Ver mais
Fantastisk sted, hvor jeg ofte henter/sender pakker og får har fået ordnet og blevet vejledt/købt cover og panzerglas på. At se dem arbejde med mobilen, så det bliver perfekt mens man venter er ren n... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de reparação de telemóveis
- Loja de acessórios para telemóveis
- Suporte e serviços para computadores
Escrito pela empresa
Mobiletelefon reparation og salg af tilbehør
Informações de contacto
Selsmosevej 2H, 2630, Tastrup, Dinamarca
- 31206006
- info@phobilix.dk
- phobilix.dk
Super service👍
Altid god service og billige priser
Altid god service og billige priser. Har brugt dette firma flere gange 😊
Super service
Super service - alt er altid i orden 👍 jeg har kun gode oplevelser.
Super dygtig og sirlig
Super dygtig og sirlig - mega tilfreds - fik skiftet batteri på iPhone👍🏼
Top service og god pris
Har fået skiftet flere batterier og skærme på IPhones. Kvaliteten og servicen er altid i top og prisen er absolut i orden. Desuden er der altid tid til en kop kaffe og en god snak 😊
Super god service fair priser altid en…
Super god service fair priser altid en god oplevelse at besøge phobilix 😊
Super service og er blevet positiv…
Super service og er blevet positiv overraskede over prisen flere gange👍🏻👑👍🏻👑
Weltklasse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service
Super service. Gode priser og høj kvalitet.
Har fået skiftet batterier, skærme på flere mobiler. Samt købt gode covers.
Havde givet 6 🌟 hvis muligt.
Sublim service og priser
Sublim service og priser. Jeg har aldrig oplevet bedre kvalitet på produkterne andre steder. Født talent til rep og service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.