Vi oplevede en god og professionel service. TinglysningsPortalen kan klart anbefales til dig, som egentlig blot har brug for at få lavet et nyt skøde - udført helt efter bogen.
Leia as opiniões dos outros
Jeg sendte mine dokumenter via hjemmesiden og indenfor et par timer, fik jeg et skøde vedr. skilsmisse tilbage til underskrift. Jeg indbetalte og vi underskrev og et par dage efter var det hele på pla... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hele Danmarks TinglysningsPortal Vi er stolte Tinglysnings-nørder! Tinglysningsportalen er Danmarks første online platform dedikeret udelukkende til tinglysning. Hurtig sagsbehandling Vi sørger for at dit dokument er klar til signering inden for 24 timer efter vi har modtaget alle dine oplysninger. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe jer, så tøv ikke med at ringe til os. Vi står klar til at afklare jeres behov og finde den bedste løsning for jer. Som en specialiseret ekspeditionsside med over 40 års samlet erfaring inden for tinglysning, kan vi matche de fleste behov
Informações de contacto
Professionelt og hurtigt
Vi oplevede en god og professionel service.
Super service og kompetent eksekveret
Super hurtig service og kompetent eksekveret. Selv da min kære onkel var digitalt udfordret kontaktede Louise Birkedal dem direkte på telefon og fik dem igennem denne digitale forhindring. Helt sikkert noget der ligger uden for Tinglysningsportalens ansvarsområde, så denne ekstra indsats og service var meget værdsat. Kan kun på det kraftigste anbefale Tinglysningsportalen
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition.
Fra første snak til lyst skøde gik under 5 dage. Super godt tilfreds og meget positivt overrasket over hvor smidigt det gik,
Thumbs up til TinglysningsPortalen.
Louise fra TinglysningsPortalen har hjulpet mig fint igennem en ændring af et skøde i forb. med skilsmisse. Hun afhjælper tvivlsspørgsmål og forklarer ting, så det er til at forstå. Jeg er meget tilfreds med forløbet!
Super nemt - og til en god pris
Super nemt - og til en god pris. Hele forløbet har været nemt og effektivt - lige fra første opringning. Al korrespondance var klar og nem at forstå - alle behov for oplysninger var oplistet og tydeligt beskrevet. Processen var til med hurtig. Og prisen blandt de laveste på markedet for den ydelse.
Hurtig ekspedering til en god pris
Super hjælp
Super hjælp - Jeg var usikker på forløbet og vi havde en god snak i telefonen inden. Selve papirarbejdet forløb rigtigt hurtigt og professionelt med hurtigt afklaring af ekstra detaljer per email. Har været rigtig glad for den fine service.
Stor anbefaling
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.
Det har været hurtigt, professionelt, trygt og ordentligt.
Jeg er kun blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed.
Tusind tak og de bedste anbefalinger her fra.
Familieoverdragelse af sommerhus
Vi brugte tinglysningsportalen.dk til at få lavet skøde på vores sommerhus, ingen problemer, hurtig og kompetent.
Kan anbefales
Hurtig, tryg og sikker tinglysning af familiehandel
Skulle have tinglyst en familiehandel. Det foregik hurtigt, trygt og sikkert med Louise fra TinglysningsPortalen og de får mine bedste anbefalinger.
Sindsyg hurtig respons og meget…
Sindsyg hurtig respons og meget hjælpsomme medarbejdere, til en super skarp pris oveni alle de andre gode ting.
en særdeles god oplevelse
en særdeles god oplevelse - hurtig og fleksibel og til en konkurrencedygtig pris. kan klart anbefales!
Det var let at få kontakt
Det var let at få kontakt, og jeg fik den hjælp jeg skulle bruge.
Tinglysningportalen reagerede…
Tinglysningportalen reagerede lynhurtigt på vores henvendelse, og i løbet af to dage var skødet tinglyst.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Meget sød og hjælpsom, ingen spørgsmål var “dumme”, følte mig i gode hænder hele vejen.
Og virkelig hurtig betjening.
Kæmpe anbefaling fra mig.
Hurtig og effektiv sagsbehandling.
Hurtig og effektiv sagsbehandling.
Der blev handlet indenfor 24 timer ved hver henvendelse og hele sagsbehandlingen gik meget hurtigt og problemfrit.
Vi fik desuden den nødvendige rådgivning pr mail og telefon.
Super godt arbejde og hurtig…
Super godt arbejde og hurtig sagsbehandling.
Professionel hurtig hjælp
Professionel hurtig hjælp.
Jeg var helt tryg - hele vejen igennem. Og så fik jeg markedets absolut bedste pris!
Professionelt udover det sædvanlige
Professionel vejledning, hurtig sagsbehandling og rimeligt honorar. Mine bedste anbefalinger.
Imødekommende og effektive!
Søde mennesker, effektiv service! Jeg kan kun anbefale Tinglysningsportalen: De er hurtige, servicemindede, imødekommende, effektive og ikke mindst konkurrencedygtige i deres priser. Stor anbefaling herfra!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.