Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In totaal bestelde ik tweemaal bij Pip's. De eerste levering liep vlekkeloos. De tweede bestelling liet op zich wachten. Bij PostNL stond dagenlang aangegeven dat de zending nog niet afgegeven was,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

161 opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Bestelling zaterdag 06/01/2024

Bestelling geplaatst op zaterdag 6 januari 2024.
Door foutieve prijsduiding Pips werd geld teruggestort.
Er is dus geen bestelling uitgevoerd.
pips.nl heeft 20 % korting beloofd op een "verbeterde prijs"- bestelling.
Ik word niet geïnformeerd over deze "nieuwe" prijs!!!

Afwachten dus!!!????

6 de janeiro de 2024

Resposta da Pips

bedankt voor je review, het heeft eventjes geduurd voordat de nieuwe producten op voorraad kwamen en daarbij een nieuwe prijs afgesproken kon worden. Uiteindelijk hebben we elkaar kunnen helpen en we hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Klantenservice
pips.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

Petsafe vervang flap

Het produkt en het bestellen bij pips was perfect.
Het leveren was niet zo super. Het werd geleverd in een post.nl punt in een andere gemeente dan waar ik woon.

5 de janeiro de 2024

Beste Po,

goed om te horen dat het bestellen goed is verlopen. Jammer dat PostNL zijn best niet heeft gedaan, wij zullen dit doorgeven.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb al 2x een bericht gestuurd omdat…

Ik heb al 2x een bericht gestuurd omdat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Maar krijg geen reactie van jullie.
Als mijn artikel niet meer beschikbaar is zou ik graag op de hoogte gebracht worden en mijn centjes terug krijgen.

29 de dezembro de 2023

Beste Vanessa,

We hebben inmiddels contact gehad. Er is intern inderdaad iets verkeerd gegaan omtrent de terugkoppeling qua levertijd.

We hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Pip's

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbaar

Snelle levering. Betaalbare prijzen.
1 keer contact gehad met klantenservice. Antwoord was snel en vriendelijk.

2 de janeiro de 2024

Geen service

Op 29 november een bestelling geplaatst. Op de mail met factuur na niks ontvangen, bestelling ook (nog) niet ontvangen.
Geen telefoon nummer kunnen vinden op de pagina zelf.

29 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een hondennestje besteld maar…

Ik heb een hondennestje besteld maar niks ontvangen en alles is betaald. Blijkbaar is er iets mis gegaan bij jullie dat het uit voorraad is maar kon je het nog wel bestellen.

9 de novembro de 2023

Resposta da Pips

Beste, bedankt voor je review. Al overvalt het ons wel.
In overleg met u is het artikel in backorder geplaatst, dit is gedaan vrijwel direct nadat u de bestelling had geplaatst.

U heeft aangegeven te willen wachten tot 20 november.

Vandaag is er nog contact met u geweest dat het product dan binnenkomt en wij die gaan versturen.

Wij begrijpen dat het niet ideaal is wanneer de informatie op de website niet correct was, hiervoor hebben wij reeds excuses aangeboden en maatregelen voor getroffen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.